Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Ατρόμητος-ΆΡΗΣ 0-0 : Μέτρια αλλά και άτυχη βραδιά (vid)

Παρακολουθήσαμε, ένα παιχνίδι, το οποίο, ήταν από τα χειρότερα, που έχω δει, γενικότερα στο άθλημα του ποδοσφαίρου. Και οι δυο ομάδες, ήταν σε μέτρια μέρα, με αποτέλεσμα, να βγει, αυτή η αρνητική εικόνα. Η ομάδα μας, μέσα, στην συνολική μετριότητά της, είχε δύο δοκάρια, τα οποία, της στέρησαν τους τρεις βαθμούς, της νίκης... Η αλήθεια, είναι, όμως, ότι, κάποτε οι δικαιολογίες, περί τύχης και κούρασης, πρέπει να τελειώσουν...


Τα δεδομένα, το πρωταθλήματος, σύμφωνα, με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, δείχνουν, ότι, θα γίνει μάχη για τα play off, μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Δεν υπάρχει, κάποια ομάδα, που να είναι αυτή την στιγμή, το φαβορί για την πέμπτη θέση. Ακόμα και ο τρίτος και ο τέταρτος, δεν έχουν εξασφαλισμένη, την θέση τους...

Στο σημερινό ματς, το αποτέλεσμα, δεν είναι καλό. Γενικά, δεν μπορούμε, να κάνουμε, ένα σερί νικών, έτσι ώστε, να αποκτήσουμε προβάδισμα, για την πεντάδα ή την τετράδα...

Αρκεστήκαμε, σε ένα αμυντικογενές ποδόσφαιρο και ψάξαμε το γκολ, από κάποιες γρήγορες αντεπιθέσεις ή κόντρες... Είχαμε και δυο δοκάρια και δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε... Το κυριότερο, είναι, ότι, δεν μπορούμε, να εκμεταλλευτούμε, τις γκέλες, των άλλων αντιπάλων μας...

Σίγουρα, ο κάθε συνοπαδός μας, θα έχει την άποψη του, για την τακτική διαχείριση του αγώνα και τις αλλαγές, όμως θα ήθελα να πω, ότι, όταν έχουμε δυο δοκάρια, το θέμα, πάει καθαρά, στην τύχη-ατυχία..

Δηλαδή, αν έμπαινε, ένα από τα δύο δοκάρια, δεν θα τα λέγαμε αυτά, περί τακτικής διαχείρισης του ματς και των αλλαγών...

Το σίγουρο είναι, ότι, οι περισσότεροι παίχτες μας, είναι κακοί στα ματς του Ελληνικού Πρωταθλήματος... Πολλές λάθος μεταβιβάσεις, κατάχρηση μπάλας, αργή σκέψη... Το σίγουρο, επίσης, είναι, ότι, Ε Π Ι Β Α Λ Λ Ε Τ Α Ι , οι παίχτες μας, να θυμηθούν τον καλό τους, Ευρωπαϊκό εαυτό και στα εντός συνόρων ματς.

Διαφορετικά, τα πράγματα θα είναι δυσάρεστα, γιατί, δεν θα μπούμε στα play off και δεν θα παίξουμε Ευρώπη, του χρόνου... Επειγόντως, συγκέντρωση και πείσμα για επίτευξη θετικών αποτελεσμάτων... Τα περιθώρια, στενεύουν και η νίκη, στην Λάρισα, είναι επιβεβλημένη ! ! !

10 σχόλια:

KANTHAR0S είπε... 20 Φεβρουαρίου 2011 στις 8:10 μ.μ.

Είχαμε δυο κραυγαλέα δοκάρια και παρόλα αυτά πιστεύω ότι το ματς έπρεπε να λήξει Χ. Δεν παίξαμε καλά. Ίσως το γεγονός ότι παίζουμε με την Σίτι την Πέμπτη να ήταν σημαντικό. Δεν ξέρω.

Αλλά επιθετική ανάπτυξη μηδέν. Χάσαμε έδαφος για την πεντάδα. Ελπίζω να μην αναστήσουμε (και) την Λάρισα.

jim είπε... 20 Φεβρουαρίου 2011 στις 8:13 μ.μ.

Αν αναστήσουμε και την Λάρισα, τοτε, ζήτω που καήκαμε..Αυτό θα λέμε ! !

Τα ψέματα, τελειώνουν, σιγά-σιγά και απαιτούνται νίκες και μόνο νίκες...

Αλλιώς, δεν θα μπούμε στα play off...Και είναι κρίμα, να μην μπούμε...

Σωτήρης είπε... 20 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:10 μ.μ.

Δυστυχώς ήμασταν και πάλι τραγικοί! Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με αυτή την ομάδα. Πραγματικά μας βγάζει από τα ρούχα μας ώρες-ώρες.
Τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή? Να παρακαλάμε να αποκλειστούμε από την ευρώπη μήπως και οι παίκτες μας σοβαρευτούν λιγάκι και παίξουν όπως πρέπει? Θέλουμε 5 νίκες σε 7 παιχνίδια. Εφικτό? Πολύ αμφιβάλω πλέον δυστυχώς.

Skolix είπε... 21 Φεβρουαρίου 2011 στις 9:33 π.μ.

Η υποθεση play off ειναι πολυ δυσκολη πλεον. Δεν ειδα το ματς, αλλα και μονο τα 2 δοκαρια μου αρκουν να καταλαβω οτι μπορουσαμε να κλεψουμε τη νικη. Δυστυχως η ομαδα οταν δεν παιζει καλα δεν κερδιζει ουτε απο τυχη.

Το μονο στεναχωρο ειναι οτι δε θα εχουμε (οπως πανε τα πραγματα) την ευκαιρια να ζησουμε μεγαλες στιγμες και του χρονου στην Ευρωπη. Κατα τα αλλα το αθλιο αυτο πρωταθλημα το εχω χεσ...νο. Ειδικα το Σαββατο στο Οσφπ - Παο εξοργιστηκα τοσο πολυ με αυτα που εγιναν (διαιτησια και ξυλο) που αν φιλοι μου βαζελοι μου λεγαν να παμε για τσαμπουκαδες θα πηγαινα και ας μην ειχε να κανει αμεσα με τον Αρη. Αηδιασα τοσο πολυ με τον Ολυμπιακο που ειχα τρελαθει και εγω. Δεν καθαγιαζω τον Παναθηναϊκο, αλλα τετοια αηδια φετος με τον Μαρινακη δν εχω ξανανιωσει.

RedDragon είπε... 21 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:32 π.μ.

Το ματς δεν το είδα αλλά το άκουσα. Κ αυτό που άκουγα ήταν τον Ατρόμητο να έχει τον έλεγχο του αγώνα κ εμείς να αμυνόμαστε.

Κάναμε 2 φάσεις για γκολ σε όλο το παιχνίδι!

Που πας ρε με 2 φάσεις;

Δεν είναι ατυχία ότι πήγαν στο δοκάρι... θα ήταν μεγάλη τύχη αν έμπαιναν κ έπαιρνες νίκη από του πουθενά...

Μπορεί "μαθηματικά" να έχουμε ελπίδες για Play off αλλά αγωνιστικά δεν αξίζουμε να μπούμε. Μέχρι κ η Κέρκυρα μας προσπέρασε...

Πρέπει σιγά σιγά να το συνειδητοποιούμε ότι η χρονιά θα τελειώσει νωρίς φέτος...

salonika3 είπε... 21 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:51 π.μ.

Όταν φτάνεις 7 ματς πριν το τέλος να σε περνάει η Κέρκυρα που είχε στόχο την παραμονή,τότε μάλλον δεν δικαιούσαι την πεντάδα!Ας όψεται όμως το σκουπιδοπρωτάθλημα που παίζουμε κι ελπίζουμε ακόμα!!Χθες τα μάτια μας υπέστησαν ένα ακόμα μαρτύριο!!Ειδικά το 1ο ημίχρονο,νόμιζα πως κράτησε 2 ώρες,δεν αντέχονταν με τίποτα (αυτός ο Πορτίγια ρε παιδιά είναι σίγουρα ποδοσφαιριστής;;;).

Έστω κι έτσι όμως,έστω κι αν δεν το αξίζαμε (που δεν μ΄ενδιαφέρει καθόλου αν το αξίζουμε ή όχι φτάνει να μαζεύουμε πόντους) μπορούσαμε να πάρουμε το τρίποντο.Αλλά είπαμε,φέτος στην Σκουπίδι-League δε σε θέλει τίποτα!!Ούτε η τύχη,ούτε οι κόρακες ούτε η ίδια μας η απόδοση.Τ Ι Π Ο Τ Α!!

Όλα στραβά πάνε.Την προηγούμενη βδομάδα ο Φουστέρ κάνει ένα ψαλίδι που 8 στα 10 θα πάνε στα πουλιά,χτυπάει η μπάλα δοκάρι και παίρνει τέτοια φάλτσα που μόνο τα μυαλά σου γυρνάει μέχρι να μπει γκολ.Χθες σουτάρει ο Καστίγιο (Ρε συ Νέρι,αν δε βάλεις κι αυτό τότε ποιό θα βάλεις βρε αγόρι μου;) χτυπάει δοκάρι κι ενώ είναι τρεις δικοί μας στη περιοχή πάει η π*ρνη εκεί που δεν είναι κανείς!!!

Υ.Γ:ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΤΟΝ ΠΟΡΤΙΓΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ!!!!Είδαμε μια,δυο,τρεις,το παλικάρι δε νιώθει από μπάλα.Καλή επιστροφή σήμερα κιόλας!!!!

Υ.Γ. 2:Όταν μπροστά στα μάτια σου ρε επόπτη κλωτσάει κάποιος τον αντίπαλο εκτός φάσης και δεν λες τον διαιτητή να του βγάλει έστω κίτρινη -που είναι καρακόκινη- τότε υπάρχει δόλος κι όχι λάθος!!Και αν και είμαι γενικά άνθρωπος πολύ κατά της βίας,πιστεύω η μόνη λύση για να συνέλθουν κάποιοι είναι το ξύλο!!Αφού με το καλό δεν καταλαβαίνουν κάποιοι,ας το καταλάβουν αλλιώς....

Ανώνυμος είπε... 21 Φεβρουαρίου 2011 στις 12:06 μ.μ.

Salonika3 συμφωνώ και επαυξάνω και προσθέτω και για τον Μιχαλήτσο οτι μας δουλεύει ψιλό γαζί...μας λέει οτι δώσανε παραπάνω απο 100% !! Δλδ να παρακαλάμε τον θεό μην τυχόν καμμία μέρα πιάσουμε 60-70 % !!!!

geokampour

Ανώνυμος είπε... 21 Φεβρουαρίου 2011 στις 12:33 μ.μ.

Γεια σας μαγκες.

Ενα Χ εκτος εδρας με μια καλη ομαδα οπως ο Ατρομητος δεν ειναι και τοσο τραγικο αποτελεσμα.

Η εξοδος στην Ευρωπη εαν χαθει σιγουρα δεν θα ειναι απο αυτο το ματς.

Οι ηττες και οι ισοπαλιες στην εδρα μας ειναι αυτες που μας στοιχισαν εως τωρα και οχι το Χ στο Περιστερι.

Το ματς το ειδα και συμφωνω πως πονεσαν τα ματια μας για αλλη μια φορα. Σε αυτο δεν φταιει ομως μονο η δικια μας ομαδα αλλα και ο τροπος που αγωνιζεται ο αντιπαλος καθως επισης και ο αγωνιστικος χωρος.

Δεν θα κρινω ατομικα καθε παικτη, αλλα εγω πιστευω πως τα παιδια προσπαθησαν και εδειξαν παθος και προσπαθησαν για την νικη. (ΒΑΛΤΟ ΡΕ ΝΕΡΙ........)

Δεν μπορω να καταλαβω πως μερικοι εδω μεσα το εχουν δεδομενο οτι τετοια ματς τα καθαριζεις ευκολα και παιζοντας μπαλαρα.

Η ομαδα ειναι αυτη που ειναι απο την αρχη της χρονιας και δεν μπορουμε ξαφνικα να περιμενουμε μαγικες εμφανισεις στο Ελληνικο πρωταθλημα.

Τελειωνοντας θα πω πως ελπιδες υπαρχουν ακομα! Οι συνδιεκδικητες της πεμπτης θεσης κανουν και θα κανουν και αυτοι στραβοπατηματα που εαν τα εκμεταλευτουμε και με την προυποθεση πως θα καθαρισουμε ολα τα εντος εδρας παιχνιδια απο δω και περα, τα παντα μπορει να γινουν.

Χαιρετω ολους σας

Ρουκουνας

jim είπε... 21 Φεβρουαρίου 2011 στις 1:09 μ.μ.

Σωτήρη, με βάση, την μέχρι τωρα εικονα της ομαδας μας, δεν ειν αι εφικτο το 5/7..Μεχρι το τελος, ετσι θα παει, η ιστορια , με τα play off..

skolix, πρεπει να αρχισουμε τις νικες, γιατι δεν θα ζησουμε τις στιγμες που λες του χρονου. Όσο, για τα αλλα που λες..και που εισαι ακομα, εχω να πω...

Red, το κακο ειναι οτι δεν μπορουμε να κανουμε ενα σερι 3 νικων..Αλλα, οσο οι αλλοι γκελαρουν, μενουμε, μεσα στο παιχνιδι, της 4ης ή 5ης θεσης..Μην σου πω, ακομα και της τριτης..Αλλα, ετσι πως ειναι το θεμα, καλλιστα, μπορουμε να παμε και ενατοι...

salonika3 και γω ετσι αισθανθηκα, στο πρωτο ημιχρονο.Σαν να κρατησε 5 ωρες..κακο ματς..Ο Πορτιγια, τα λέγαμε και τον Γεναρη, ότι, δεν ειναι μεταγραφη ουσιας. Με τους επόπτες και με αυτα, εχουμε κουραστει..Όποιοι θελουν τα λενε, όποιοι θελουν δεν τα λενε...και γινεται μπερδεμα...

Geo, ο Μιχαλήτσος, προσπαθεί, να κρατήσει την ψυχολογία τω παιχτών και να μην δημιουργηθεί κατι, που θα βλάψει το όλο κλίμα...Ειναι κρισιμη η περιοδος..

Ρούκουνα, έτσι όπως θέτεις τα επιχειρήματά σου, δεν έχεις αδικο...Χασαμε, 4 ματς, στην εδρα μας και φεραμε, αλλα δυο ισοπαλια και εκτος μας κερδισαν οι πανσερραϊκος και ηρακλης..Κακλη χρονια, μεχρι στιγμης...Για να δουμε, αν μπορει να σωθεί η κατασταση..

RedDragon είπε... 21 Φεβρουαρίου 2011 στις 2:02 μ.μ.

Jim θα τελειώσει το πρωτάθλημα κ ακόμη θα περιμένουμε να κάνουμε σερί νικών... ακόμη θα περιμένουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση...

Το πουλάκι πέταξε κ αυτή τη φορά δε μας φταίει κανείς άλλος...