Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Πολύ μούρλα ρε παιδιά...

Με μια καθυστέρηση κάποιων ημερών μια και ήμουν σε διακοπές, θα ήθελα ρε παιδιά να σχολιάσω ένα θέμα που είναι πολύ ενοχλητικό και σχετίζεται με την γκρίνια που επικρατεί στο γήπεδο και τους προπονητές της κερκίδας.

Καταρχήν ξεκινώντας να πω ότι έχω διαρκείας για τη Θύρα 2, υποτίθεται ότι το αγοράσαμε όλη η παρέα για καλύτερα, (παλιότερα πηγαίναμε πέταλο). Να μπορείς να βλέπεις και λίγο καλύτερα το ματς, να μυρίζεις το χόρτο ρε παιδί μου... Τελικά η πραγματικότητα απέχει πάρα πολύ! Ο λόγος? Το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα "φορτώνεις" με μερικούς τύπους - ξερόλες & προφέσορες της προπονητικής, που από την πρώτη στιγμή που η ομάδα εξέρχεται για ζέσταμα, μέχρι και την στιγμή που θα λήξει το παιχνίδι, έχουν ουρλιάξει για τους παίκτες, για τον προπονητή, και τα έχουν βάλει με όλους και με όλα. Δεν ξέρω αν αυτοί οι τύποι "τρώνε παντόφλα" στο σπίτι τους από τη γυναίκα, και δε με νοιάζει. Ενδεχομένως να έρχονται στο γήπεδο για να εκτονωθούν και να βγάλουν τα απωθημένα τους. Το θέμα είναι ότι θα μπορούσαν να εκτονωθούν φωνάζοντας τα συνθήματά μας, και όχι ουρλιάζοντας για τους παίκτες και τον προπονητή!!! Τέτοιες στιγμές με κάνουν και αναπολώ τη Θύρα 3, έστω και αν χάνεις κάποια πράγματα, τουλάχιστον εκεί δεν έχεις τέτοιους ανθρώπους - φαινόμενα, ή ακόμη και αν έχεις κάποιοι από τον Super 3 τους βάζουν στη θέση τους... Εκεί έχεις να κάνεις μόνο με οπαδούς που φωνάζουν για 90 λεπτά, χωρίς να κρίνουν και να κράζουν!

Τι αντοχές έχεις? Μπορείς να το διαπιστώσεις σε μια τέτοια κατάσταση!
Στο ματς με τους Πολωνούς, ήρθα σφαίρα από Χαλκιδική με ανεβασμένη διάθεση κλπ. Γούσταρα μάλιστα στο δρόμο που έβλεπα και άλλα αρειανάκια να έρχονται, με μηχανές και με μπλούζες κλπ. Κατά τη διάρκεια του αγώνα όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περιμέναμε (εύκολη νίκη). Αποτέλεσμα? Γκρίνια... Είχα έναν από την πάνω σειρά, να φωνάζει... μου λέει ο διπλανός μου: "ωχ, τι νέο φρούτο μας ήρθε! Τώρα αγόρασε το διαρκείας του..." Μιλάμε ότι ο τύπος δεν σταμάτησε να φωνάζει από την ώρα που ξεκίνησε το ματς, μόνο που δεν φώναζε συνθήματα, αλλά μπινελίκια για τους παίκτες μας. Ειδικά μετά το 1-2, η κατάσταση ήταν ανυπόφορη. Στο 75' δεν άντεξα άλλο, και άρχισα να του λέω να χαλαρώσει, και ότι μας έχει πρήξει τα ... Έγινε μια ψιλομανούρα εκεί τον έκραξαν και οι άλλοι από δίπλα, και τελικά κάθησε σαν "παναγίτσα" μέχρι το τέλος, όπου μάλιστα έφυγε και με το σφύριγμα!

Ειλικρινά δεν μπορώ να τους καταλάβω μερικούς. Οk, δε λέω, πες κάτι, κράξε, σχολίασε ότι θέλεις με τον φίλο σου το αν δε σου αρέσει ο Κάλβο ή ο Χαβίτο, αλλά ήμαρτον, όχι σε όλο το ματς κράξιμο (δεν του ξέφυγε ούτε ο Κούπερ) και να βρίζεις τις μάνες των παικτών μας!!! Θες ρε φίλε να εκτονωθείς, φώναξε συνθήματα, (ειδικά το τελευταίο σύνθημα τα έσπαγε), μην παίζεις με την υπομονή μας... Το γεγονός ότι αγόρασες διαρκείας δε σημαίνει ότι απέκτησες και το δικαίωμα να πρήζεις τους διπλανούς σου!

Πρόταση: μην χαρίζεστε σε κανέναν. Όταν έχετε δίπλα σας έναν τέτοιο σπασα... μη διστάσετε να του πείτε να σταματήσει. Τραγουδήστε τα συνθήματά μας, μήπως ξυπνήσει και αυτός! Και αν χρειαστεί να πέσει και καμιά ψηλή, δεν πειράζει, αλλιώς κάτι τέτοιοι τύποι δεν βάζουν μυαλό. Δώστε τους δώρο μια βουβουζέλα... καλύτερα να ακούμε εκείνο το βουητό παρά τα μπινελίκια τους...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 8 Αυγούστου 2010 στις 10:46 μ.μ.

Συμφωνω απολυτα φιλε Βαρδαρη.

Παρ' οτι τα τελευταια 4 χρονια μενω εκτος Ελλαδας καταλαβαινω απολυτα την κατασταση που περιγραφεις γιατι το εχω ζησει και το ζω οποτε ερχομαι στο Χαριλαου!

Δυστυχως αυτοι οι μπουνταλαδες μπορουν να σε ξενερωσουν απιστευτα και να σε βγαλουν εκτος εαυτου!

Δεν λεω οχι στην κριτικη, αλλα ποτε κατα την διαρκεια του αγωνα και ειδικα μεσα στο γηπεδο!

Για αυτο εχουν δημιουργηθει ολοι αυτοι οι χωροι στο ιντερνετ για να λεει ο καθενας την αποψη του, χωρις ηχορυπανση και πριξαρχιδισμο!

Και εδω θελω να δωσω τα συγχαρητηρια μου σε ολα τα παιδια που γραφουν σε αυτο το Blog, οπου κρατανε ενα υψηλο επιπεδο και οπου ολες οι γνωμες ακουγονται σε κοσμια και πολιτισμενα πλάισια.

Νιωθω οτι ειναι ενας χωρος για αρειανους που θελουν να δουν τον Αρη ψηλα με κυριο γνωμονα την αγνη αγαπη τους για την ομαδα, διχως να γλυφουν το μαγαζακι κανενος!

Μακαρι αυτη η προσπαθεια να βρει και αλλους υποστηρικτες ετσι ωστε ο Αρης να αποκτηση πλεον εναν ισχυρο πυρηνα υγιως σκεπτομενων ατομων με τρελλα και αγαπη για την ομαδα.

Ευχαριστω,
Ρουκουνας

jim είπε... 8 Αυγούστου 2010 στις 11:22 μ.μ.

Ενδιαφέρον το θέμα σου VardARIS.Γέλασα πολύ με τη λεξη που χρησιμοποίησε ο Ρουκουνας.Πριξαρχιδισμός.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...Η αλήθεια είναι οτι όντως στην θύρα 2 ειναι συχνό αυτό το φαινόμενο.Εγώ έχω διαρκείας στην θύρα 1 αλλα παλαιοτερα πηγαινα για 7-8 ματς στην θυρα 2 και όντως εχει αρκετούς τέτοιους.Καποιοι την εχουν ονομασει σε θυρα τβν προπονητων.Και μάλιστα σε ενα σχόλιο καποιος που γραφει στα αθλητικα νεα κειμενα (στην εφημεριδα εννοω) σε αστειο ύφος ειχε γραψει για καποιον προπονητη (η Μαζινιο ή Κούπερ) πως εμεις στην δυο εχουμε σπουδασει προπονητες κερκιδας και αν θες την γνωμη μας εκει ειμαστε.Κατι τετοιο περιπου εγραψε για αστειο βεβαια.Και το θυμαμαι ακομα.Εγω το βλέπω ως αστειο περισσοτερο αυτο στην κερκίδα.Νευριάζω με κάποιον όταν ενώ δεν εμπλέκεται σε φασεις ενας παιχτης, ενα λαθος να κανει τα ακουει για ολα τα λαθη των αλλων συμπαιχτών του..χαχαχα...αλλα και πάλι αστειο μου φαινεται...Η δική μου τακτική πάντως στα μπινελίκια είναι να βρίζω τους αντίπαλους και όχι τους δικούς μας..Αλλα εδώ που τα λέμε αν κανει κανενας δικος μας καμμια γκαφα μεγαλη, εε,, δεν θα πουμε κανα μπινελικάκι..;;;χαχαχαχα...έχει την ομορφια του κι αυτό..ελληνες ειμαστε... Θεωρω καλυτερο καποιος να σκυψει και να πει καποιο παραπονο του σε ενα φιλο του διπλα σιγα-σιγα παρα να το φωναζει και να το ακουν όλοι εκει..εγω ετσι κανω..Τουλάχιστον νευριάζω εναν..χαχα..και όχι τοσους πολλους...

RedDragon είπε... 9 Αυγούστου 2010 στις 1:39 μ.μ.

VardAri καλά τα λες. Φέτος θα ακολουθήσουμε άλλη τακτική, όποιος θα μας πρήζει τα π@π@ρια θα τρώει κράξιμο.

Θυμάσαι κ στο φιλικό με τη Βέροια τα ίδια λέγανε κ τους έκραξα.

Όλοι κρίνουμε κ εγώ είμαι από τους πρώτους αλλά το λέω στους φίλους κ δεν ουρλιάζω στο γήπεδο.

pappajohn είπε... 22 Αυγούστου 2010 στις 2:23 μ.μ.

vre eprepe ton afisw na stin pesei na doume k ligo ksylo.....xaxaxaxaxaxa...pali kala pou imoun ekei!!!!!!!xaxaxaxaxaxaxaxa