Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Ούτε μία θέση κενή

          Από τις 10:30 περίπου κυκλοφόρησαν τα εισητήρια για τον αγώνα της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ ΜΑΣ με τη Αούστρια Βιέννης.Πολλοί οπαδοί μας έχουν ήδη προμηθευτεί το εισητήριο τους, το οποίο θεωρώ πως λίγο θα ονομάζεται μαγικό χαρτάκι.Δεν έχω καμμία αμφιβολία για αυτό.

          Ο αγώνας ξεκινάει την Τρίτη στις 19:00.Οι υπεύθυνοι της ομάδας μας ζήτησαν αλλαγή ωρας λόγω υψηλής θερμοκρασίας αλλά μάλλον δεν θα γίνει κάτι τέτοιο.Ή και να γίνει κάποια αλλαγή θα είναι της τάξης των 30-45 λεπτών πιο αργά.

          Αυτό, ασφαλώς για μας μικρή σημασία έχει καθώς η δίψα του κόσμου για διάκριση είναι τόσο μεγάλη που τέτοιοι παράγοντες δεν τον αποτρέπουν από την παρουσία του στο γήπεδο.Πέρα από αυτό, θεωρώ καλό που θα γίνει το μάτς με ήλιο και ζέστη γιατί οι Αυστριακοί δεν είναι συνηθισμένοι σε τόσο υψηλές θερμοκρασίες σε αντίθεση με τους δικούς μας παίχτες που είναι.Αυτό, μπορεί να επηρεάσει (πιστεύω εγώ τουλάχιστον) την απόδοση των Αυστριακών περισσότερο παρά εμάς.

          Εμείς θα είμαστε στις θέσεις μας για να ενισχύσουμε για ακόμη μια φορά την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΑΣ και συνάμα προστατεύοντας την.Δεν χρειάζεται να ξεφύγουμε απο τα όρια (που άλλωστε δεν το κάνουμε) αν δούμε πάλι αντίπαλους οπαδούς να προκαλούν, παρόλο που λέγεται ότι οι Αυστριακοί οπαδοί ειναι πολυ ήρεμοι τύποι.Εμείς οφείλουμαι να προστατέψουμε την ομάδα μας και να είμαστε συγκρατημένοι.Στη τελική αν όλο το γήπεδο αρχίζει να γιουχάρει (που λέμε οπαδικά) το μήνυμα το περνάμε.

          Σε πολλούς οπαδούς αρέσουν ιδιαίτερα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.Εγώ, είμαι ένας απο αυτούς.Θεωρώ ότι αποκτά η ομαδα αίγλη στην Ευρώπη.Θυμηθείτε την πορεία που κάναμε το 2007 που απο καθαρή ατυχία αποκλειστήκαμε απο την φάση των 32.Μια παρόμοια ή γιατί όχι ακόμα και μια καλύτερη πορεία να κάνουμε τότε όλοι στην ευρώπη θα καταλάβουν ότι κατι διαφορετικό γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο πλέον.Είναι πολύ σημαντικό μια ομάδα πλην των τριών της Αθήνας, να καταφέρει να μπει 2 φορες στους ομιλους του ουέφα σε 4 χρόνια μέσα.

          Ταυτόχρονα, όπως έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να λέμε είναι και καλά τα λεφτά πλεόν απο την είσοδο μας στους ομίλους.Θα μπορούμε να είμαστε περισσότερο άνετοι μέσα σε αυτήν την πραγματικά δύσκολη οικονομικά περίοδο.Όχι μόνο μεταγραφικά αλλα και όσων αφορά τον προγραμματισμό και την οργάνωση που θα μπορεί να θέσει η διοίκηση μας.

          Στο προηγούμενο post,ένας φίλος (ο animation αν θυμάμαι) είπε οτι όσοι δεν γνωριζουν την σπουδαιότητα των 2 αυτών αγώνων καλά θα κάνουν να την καταλάβουν.Προσωπικά,θα το επαναλάβω, ότι θεωρώ πως μετα τους τελικούς του 2008 και του 2010 είναι τα κρισιμότερα μάτς του ΆΡΗ της τελευταίας τετραετίας.

          Αυτό, φυσικά , δεν πρέπει να γεμίσει με άγχος τους ποδοσφαιστές μας αλλά να τους οπλίσει με περίσσιο θάρρος, δύναμη και τσαμπουκά.Άλλωστε,θα μας έχουν δίπλα τους και στα δύο ματς.

          Είμαι σίγουρος ότι όλοι καταλαβαίνουν την σπουδαιότητα των αναμετρήσεων και θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.Η ομαδα θα δουλέψει τις αδυναμίες της και θα παρουσιαστεί βελτιωμένη.

          ΆΡΗ ΓΕΡΑ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.....



         

5 σχόλια:

SPIROS είπε... 12 Αυγούστου 2010 στις 2:21 μ.μ.

jim συμφωνω απολυτα μαζι σου.Τα κερδη θα ειναι πολλαπλα,ο αντιπαλος ειναι βατος(οχι ευκολος)και η ευκαιρια ΤΕΡΑΣΤΙΑ.ολοι την τριτη στο ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ!!!!

jim είπε... 12 Αυγούστου 2010 στις 3:53 μ.μ.

Γεια σου SPIROS.Έτσι όπως τα λες.Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί για να σπρώξουμε απο την πλευρά μας.Χρειαζόμαστε θετικό αποτέλεσμα την Τρίτη.

Ανώνυμος είπε... 12 Αυγούστου 2010 στις 8:14 μ.μ.

MAGES OPOSDIPOTE PROKRISI NA ANASANOUME OIKONOMIKA KYRIOS.OLOI EKEI TIN TRITI.EGW PANTWS PIO POLI FOVAMAI TO MATS EDW PARA STIN AUSTRIA.EKEI PISTEW THA PASTELOSOUME ENA TEMAXIO BOREI KAI DIO.
VAMOS

jim είπε... 12 Αυγούστου 2010 στις 10:31 μ.μ.

Ανώνυμε, όντως θα ανασάνουμε οικονομικά και νομίζω ότι οι παίχτες μας έχουν την εμπειρία πλέον για να ανταπεξέλθουν σε τέτοια κρίσιμα ματς.Για τον προπονητή μας τι να πω...Η πορεία του μιλάει απο μόνη της..Λες ότι πιο πολύ φοβάσαι το εντός παρα το εκτός..επίσης γράφεις ότι πιστεύεις πως θα σκοράρουμς 1 και ίσως 2 γκολ στην Αυστρία...Να υποθέσω ότι θεωρείς την ομάδα μας ικανότατη στην κόντρα επίθεση;;;

Ανώνυμος είπε... 14 Αυγούστου 2010 στις 1:13 π.μ.

epeidi i omada den einai akoma etoimi pistevw mas volevei to paixnidi stin kontra.etsi nomizw.diladi diskola akoma na spasoume amines.gnwmi mou.tin prokrisi ekei tha tin paroume oxi sto vikelidis.ekei tha kanoume to kalo to mats.vevaia makari na petaksoume 5 edw kai na teliwnoume.idomen.vamos