Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Σεβασμός στον υπέροχο κόσμο του ΆΡΗ

          Νομίζω ότι παρακολουθήσαμε ένα από τα πιο αγχωτικά παιχνίδια τα τελευταία χρόνια στο σπίτι μας.Ο κόσμος στην θέση του όπως πάντα έδωσε το βροντερό παρών.Αλλά νομίζω ότι έστω και τώρα μετά απο μόλις 2 επισημα παιχνίδια διακρίνονται κάποια πράγματα.Θεωρώ, ότι κανείς μας δεν είναι ικανοποιημενος απο την εμφάνιση της ομάδας μας καθώς επίσης και απο την λειτουργία της.Το θετικό είναι η πρόκριση.Μετά το τέλος του αγώνα έβλεπα πολυ σκυθρωπά πρόσωπα λες και αποκλειστήκαμε.Ο κόσμος αισθάνηκε πολύ άσχημα.

          Και είναι φυσιολογικό να αισθανθούμε άσχημα γιατί σήμερα η εμφάνιση ηταν  απογοητευτική.Ασύνδετες οι γραμμές μας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.Πολλά πουλήματα μπάλας στην μεσαία γραμμή.Πολλοί κενοί χώροι απο τα άκρα μας.Δεν θέλω να μιλήσω για τα γκολ που φάγαμε (απο κοντρα) γιατι θα ειναι πλεονεξία.Προσωπικά δεν θέλω να αναφέρω ονόματα παιχτών ούτε και θέματα της εξωαγωνιστικής τους δραστηριότητας.Το μόνο που θέλω να πω είναι δύο πραγματα.

          Πρώτο:να κάνετε ότι εξωαγωνιστικη ζωή θέλετε αρκει στο χορτάρι να είστε αυτοι που πρέπει να είστε.Δηλαδη σοβαροί, πειθαρχημένοι και οπλισμένοι με τόνους τσαμπουκά.και Δεύτερο:εφόσον ο προπονητής βλέπει  κάποια πραγματα τα οποία τον δυσαρεστούν, τα έχει συζητήσει και δεν διορθώνονται καλό θα είναι να παρθούν σοβαρές και αυστηρές αποφάσεις.Άλλωστε έχουμε δείξει οτι στηρίζουμε την προσπάθεια της διοίκησης μας.

          Ο κόσμος του ΆΡΗ παρα τους 33 και πλεον βαθμους, παρά τις άδειες που πολλοί είχαν καθώς επίσης και την "σιγουριά" του πρώτου αγώνα κατέκλυσε το ναό μας δίνοντας εκπληκτική παράσταση για μια ακόμα φορά.Εκπληκτικός παλμός απο τα παιδιά του super3 και απο όλο το γήπεδο.Αλλά, την παράσταση πρέπει να αρχίζει να την κλέβει και η ομάδα με τις εμφανίσεις της σιγά-σιγά.

          Με τέτοια εμφάνιση πολλοί κάνουν αρνητικές σκέψεις για την επόμενη φάση.Δεν θέλω να αναφερθώ στην επόμενη φάση.Πρεπει να συγκεντρωθούμε και να είμαστε σοβαροί και πάνω απο όλα να παρθούν κάποιες αποφάσεις όσων αφορα το αγωνιστικό γιατί δεν γουστάρουμε άλλο απο κάποιους τετοιες συμπεριφορές ασόβαρες στο χόρτο.

          Εμείς είμαστε εκεί...Απαιτούμε όμως να εκεί και να ειναι αυτοι που πρέπει αυτοι που μας εκπροσωπούν μέσα στο χόρτο..Δεν αναφέρομαι σε όλους...Κρατάμε την πρόκριση...


                          ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 6 Αυγούστου 2010 στις 1:18 π.μ.

ta paidia tou souper 3 einai h monh sou elpida....................................BRE OUST KOPROSKULA

jim είπε... 6 Αυγούστου 2010 στις 1:25 π.μ.

Γειά σου ανώνυμε.Τα παιδιά του super3 έκαναν-κάνουν και θα κάνουν καταπληκτικες ατμοσφαιρες και καταπληκτικες εκδρομές.Είναι άξιοι συγχαρητηρίων.Γενικα όλος ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ λαός ειναι άξιος συγχαρητηρίων γιατι με αυτα που έχει τραβήξει ειναι πρωτοφανής αυτη η παρουσια και ο παλμος.Το κοπρόσκυλα ελπίζω να μην πηγαίνει σε μένα λόγω αυτων που έγραψα.Ας ελπίσουμε να φτιάξουν τα πράγματα.Και με τον Κούπερ στον πάγκο θεωρω θα γινει δουλεια...

Ανώνυμος είπε... 6 Αυγούστου 2010 στις 1:48 π.μ.

Αδελφια,

Η ομαδα δεν εχει αρχη, μεση και τελος και αυτο που βλεπουμε δε το γουσταρουμε καθολου.
Δηλαδη στην επομενη φαση εαν κληρωθουμε με καμια ομαδαρα τι θα γινει?
Ομαδα χωρις καμια συνοχη με τις γραμμες μακρυα η μια απο την αλλη, αμυνα χωνι, κεντρο ανυπαρκτο και επιθεση που δε μπορεις να πεις οτι τη φοβασαι κιολας!
Συμφωνω πως ειναι ακομα αρχη και χρειαζεται πιστωση χρονου, και πως σημασια εχει που περασαμε στην επομενη φαση, αλλα καποια πραγματα εχουν ηδη φανει και πραγματικα με λουζει κρυος ιδρωτας!
Ολα αυτα που φωναζαμε με το τελος της περσυνης σεζον παμε να τα ξαναζησουμε, παλι απο την αρχη!
Εγω σημερα επαιξα μπουνιες σε καφενειο με κατι γαβρους στην Αθηνα για να δω την ομαδα (και το ειδα) και ο Κοκε και το παρεακι του σκεφτοντουσαν που να κλεισουν τραπεζι για να γιορτασουν την προκριση!
Ας ελπισουμε πως ολα αυτα ηταν μια κακη παρενθεση και πως η ομαδα θα βρει το δρομο της συντομα!
Για την ωρα καληνυχτα και ας ελπισουμε σε μια καλη κληρωση αυριο!

Ρουκουνας!

jim είπε... 6 Αυγούστου 2010 στις 2:16 π.μ.

Φίλε Ρούκουνα άλλοι οπαδοι μας όπως εσύ "πλακώνονται" με άλλους οπαδούς για να δουν το ματς 600 χλμ μακριά.Άλλοι ξερένουν το "αυτό" τους για να πάρουν διαρκείας και ΛΕΣΧΗ..Άλλοι δεν πανε διακοπές για είναι παρών στα μάτς..Η ανταμοιβή όλων αυτών πρεπει να έρθει απο τις καλές παρουσιες της ομαδας και τις επιτυχιες κυρίως.Πολλοι οπαδοι μας πικραίνονται σαν εσένα.Εχουμε προπονητή καλό και θεωρώ οτι η λύση θα βρεθεί...Είναι καλό που ανταλλάσουμε αποψεις καλοπροαίρετα...

Ανώνυμος είπε... 6 Αυγούστου 2010 στις 11:03 π.μ.

to koproskyla den pigene se sena.pigene se aytous pou zousan zoun kai tha zoun is baros tou arh.yparxei polu broma kai den mporo na katalabo pos einai dynaton na mhn ta blepete oloi eseis pou tous epenite.............OUST kai pali OUST

jim είπε... 6 Αυγούστου 2010 στις 11:37 π.μ.

Ανώνυμε να ξέρεις ότι ο κόσμος από πέρυσι κιόλας έχει καταλάβει πολλά πράγματα αναφορικά με συμπεριφορές παιχτών στο χόρτο, στην προπόνηση και στην καθημερινότητα τους που η τελευταια επηρεάζει την αγωνιστική τους συμπεριφορά σε αρκετες περιπτώσεις.Και πέρα απο αυτό ο κόσμος δεν είναι κουτός και καταλαβαίνει πολλά μετα από τόσα χρόνια.Το καλό είναι ότι έχουμε ισχυρή προσωπικότητα στο παγκο και διοίκηση που βρίσκει λύσεις εύκολα με τις διασυνδέσεις της.Οπότε μπορούμε να τα βάλουμε κάτω και να τελειώνουμε με ορισμένους που κοροϊδεόυν τον ίδιο τους τον εαυτό...

Ανώνυμος είπε... 6 Αυγούστου 2010 στις 10:18 μ.μ.

Να το θυμαστε αυτο!

Δε θα αργησει η ωρα που θα αρχισουν οι μουρμουρες και για τον Κουπερ!

Αυτο το παλιομοδιτικο 4-4-2 δε μπορουν να το παιξουν οι συγκεκριμενοι παιχτες!

Ομως δυστυχως ο Κουπερ ειναι κολλημενος με αυτο και μονο το συστημα.

Οι περισσοτερες ομαδες παιζουν 4-5-1, πραγμα που σημαινει οτι τα 2 κεντρικα μας χαφ (Ναφτι, Τοχα) πρεπει να αντιμετωπιζουν 3 κεντρικα χαφ (2 στο κεντρο και εναν πισω απο τους επιθετικους) της αντιπαλης ομαδας.

Αυτο σημαινει πως ειτε οι εν λογω παιχτες μας πρεπει να ειναι σκυλια ειτε καποιος απο τους δυο επιθετικους να γυρναει και να μαρκαρει!

Αυτο φανηκε παρα πολυ στο χτεσινο παιχνιδι και θα φανει ακομη περισσοτερο στα ματς του πρωταθληματος.

Ο Εκτωρας σιγουρα ξερει τι κανει, απλα εγω λεω τη γνωμη μου!

jim είπε... 7 Αυγούστου 2010 στις 12:13 π.μ.

Ανώνυμε, η απαίτηση του Κούπερ απο το 4-4-2 είναι όλοι και οι 11 να μαρκαρουν..όχι μόνο ένας απο τους επιθετικους που λες...ΌΛΟΙ...Και ο έξω δεξιά και ο έξω αριστερα και οι 2 επιθετικοί...Και ταυτόχρονα όλοι να ειναι καλοί χειριστες της μπαλας..Ακόμα και οπι δυο επιθετικοι δηλαδη να μην είναι απλα σκόρερ αλλα να κουβαλουν και μπαλα εξω απο την περιοχή..Η δική μου γνώμη πριν έρθει ο Κούπερ ήταν ότι ο ΆΡΗΣ στο Βικελίδης ειτε παιζει με ομαδα ερασιτεχνικη ειτε με την Μπαρτσελόνα πρεπει να παίζει με δυο επιθετικους..Εντός εδρας ειναι καλο συστημα αρκει να παιζεται και σωστα απο όλους..Στα εκτός ειναι το θεματακι μας..Εκει όπου σε Πανιώνιο-Καβαλα-ΑΕΚ χασαμε πολλους βαθμους ενω αξιζαμε νικες..Για μένα απο την αρχη καλα κανει και το παιζει το 4-4-2 γιατι πρεπει να το μαθουν οι παιχτες..και θα το μαθουν..Τα υπόλοιπα σχετικα με αλλαγες προσωπων και συστηματων μεσα στον αγωνα ενω νικαμε ή ειμαστε ισοπαλοι ειναι στο σκεπτικου του Κούπερ..Τι να πούμε εμείς..;;;Εχει προσωπικοτητα μεγαλου προπονητη ο άνθρωπος..Είναι παρακαταθηκη για τον ΆΡΗ και πρεπει να τον στηριζουμε (που το κανουμε)..Ακομα και σε κακο αποτελεσμα τον Κούπερ πρεπει να τον στηρίζουμε...

Ανώνυμος είπε... 7 Αυγούστου 2010 στις 10:45 μ.μ.

2 ΠΑΙΚΤΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΣΕ 2 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟ0ΝΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ.ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑ,4-4-2 ΜΕ ΧΑΒΙΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΒΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ.ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΕΚΕΙ.ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟ ΚΟΥΠΕΡ ΤΙΝ ΓΝΟΜΗ ΜΑΣ ΛΕΜΕ

jim είπε... 8 Αυγούστου 2010 στις 12:55 π.μ.

Ανώνυμε, μην ξεχνας τις προσθήκες του Τσεσνάουσκις και του Τόχα καθώς επίσης και του Καζναφέρη ως βάθος πάγκου που ειναι ικανότατος.Ο Χαβίτο ειναι ο πιο φιλότιμος αλλα πολλες φορες υστερει στην ουσία.Ας δώσουμε πιστωση χρόνου στους Τσεσναουσκις-τοχα(παιζει και αριστερο χαφ)γιατι ο ενας ηρθε πριν 12 μερες και ο άλλος τραυματιστηκε στο βασικο σταδιο της προετοιμασιας.Εγω είμαι θετικός και για τους δυο.Για τον Κάλβο τα λέμε όλοι μας.Εχει χαρισμα το παληκάρι όμως στερείται συγκέντρωσης και αποφασιστηκότητας.Υπομονή πάντως ανώνυμε και θα βελτιωθεί η απόδοση μας.Μην ξεχνάς τα πόδια και γενικοτερα το σωμα των παιχτων ειναι πιασμένα απο την προετοιμασια.όχι οτι δικαιολογειται η εμφανιση της πεμπτης αλλα ειναι και μια αληθεια αυτο.

VardARIS είπε... 8 Αυγούστου 2010 στις 1:51 μ.μ.

Μια και γίναμε όλοι προπονητές, θα μπω και εγώ σε αυτό το τριπάκι: το σίγουρο είναι ότι η ομάδα χρειάζεται αριστερό μπακ. Και δεν αναφέρομαι στις ικανότητες του Μισέλ, θα τον δούμε αυτόν, αλλά στο γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει δεύτερο αριστερό μπακ... Τώρα αν θα προορίζεται για πρώτη ή δεύτερη επιλογή αυτό θα το κρίνει ο προπονητής και η διοίκηση.

Το κακό είναι ότι όταν μια ομάδα δεν έχει εναλλακτικές λύσεις, οι παίκτες που είναι βασικοί δεν αγχώνονται και σκέφτονται ότι: "βρέξει χιονίσει, εγώ από την ενδεκάδα δεν βγαίνω"!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Νέτο. Ίσως η προχθεσινή εμφάνιση του Νέτο να ήταν η χειρότερή του από τότε που ήρθε στον Άρη. Πρώτη φορά τον είδα να μην ανεβαίνει καθόλου το κέντρο, χωρίς δυνάμεις κλπ... Ας ελπίσουμε ότι ήταν απλά μια κακή παρένθεση, και ότι θα επανέλθει στα γνωστά του στάνταρ πολύ καλής απόδοσης.

jim είπε... 8 Αυγούστου 2010 στις 2:34 μ.μ.

Γειά σου VardARIS.Εφόσον αυτην την ανταλλαγή απόψεων πάνω σε θεματα τεχνικα την κανουμε καλοπροαίρετα και με ανιδιοτελή αγάπη για την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΑΣ πιστεύω οτι δεν κανουμε κακό.Ίσα-ίσα.Συμφωνω απόλυτα μαζί σου για τον αριστερό μπακ ως δευτερη λύση ή πρώτη.Είναι μια θέση που έχει πονέσει πολύ-πάρα πολυ τα τελευταία χρόνια.Συζητιέται πάντως το ενδεχόμενο μεταγραφής εκεί.Τώρα για τον Νέτο που λες, θεωρώ ότι ηταν κακη παρενθεση η εμφανιση της Πέμπτης.Όμως, επειδη ειναι δεξιος πλάγιος μπακ πρεπει πρώτο και κύριο μέλημα του να ειναι τα αμυντικά του καθήκοντα και εφοσον προωθείται οι γρήγορες επιστροφες του.Είναι πολυ μοντερνο μπακ όμως καθηκον πρωτα απο ολα ειναι η άμυνα.Συν τοις άλλοις ειναι και αρχες αυγουστου ακόμη και τα πόδια ειναι πιασμενα απο την βαρια προετοιμασια.Εχουμε δρόμο ακομα.Μακαρι να κανουμε ενα καλο αποτελεσμα την αλλη τριτη με την αουστρια...

Unknown είπε... 8 Αυγούστου 2010 στις 4:07 μ.μ.

Θα μπώ και εγώ στο τρίπάκι. Λοιπόν η ομάδα σε λίγες εβδομάδες δίνει για μένα δύο απο τα κρισιμότερα παιχνίδια της χρονιάς. Όποιος δεν έχει καταλάβει ακόμα το πόσο σημαντικοί είναι οι δύο αγώνες με την Αούστρια καλά θα κάνει να το καταλάβει και μάλιστα γρήγορα, ειδικά οι παίκτες.
Φυσικά μιλάω για -κυρίως-οικονομικούς λόγους αλλά για λόγους πρεστίζ. Το να περάσεις στους ομίλους σημαίνει και αυτόματα μεταγραφές διότι με τα έσοδα απο το Europa ανεβαίνει και το budget. Η ερώτηση είναι ρισκάρεις να τις κάνεις τώρα πρίν τα δύο παιχνίδια ή περιμένεις-σίγουρος-πλέον όταν θα μπείς στους ομίλους. Mε το καλό.
Θεωρώ ότι πρέπει να κινηθούμε για Νασούτι ή παίκτη ανάλογης δυναμικότητας. Θα μου πείς δεν είδαμε τον Οριόλ που ήρθε ως αντι-Νασούτι. Αλλά αν δεν μαρκάρουν τα αμυντικά σου χάφ, και δεν μαρκάρουν και οι ακραίοι μπάκ, λογικό είναι να εκτεθούν οι κέντρικοί σου αμυντικοί που πρέπει να καλύψουν τα κενά των παραπάνω. Γελάω πραγματικά όσο φαντάζομαι ότι ο Μίσελ θα μαρκάρει παίκτες στυλ Γκοβού. Μαρκάρει τρόπος του λέγειν. Επίσης θεωρώ εσπευσμένη μεταγραφική ενίσχυση στην αριστερή πτέρυγα της άμυνας.
Όμως πιστεύω ότι απο αυτά που είδαμε στα δύο παιχνίδια με τους Πολωνούς το μεγαλύτερο μας πρόβλημα ήταν στα αμυντικά χάφ, τα οποία ούτε μαρκάρανε, ούτε δημιουργούσαν με αποτέλεσμα η ομάδα να φαίνεται κομμένη στα δύο.
Μερικοί πρέπει να κοιτάξουν λίγο την εξωγηπεδική τους ζωή γιατί η υπομονή έχει και τα όρια της.
Ο καλός ΑΡΗΣ μπορεί να προκριθεί, ο ΑΡΗΣ που είδαμε με την Γιαγκελόνια πολύ δύσκολα. Τα πόδια είναι πιασμένα και είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα για συμπεράσματα. Το κακό είναι ότι οι Αυστριακοί έχουν σχεδόν 10 επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους. Αυτά που γράφουμε είναι το τι είδαμε στα δύο παιχνίδια με τους Πολωνούς.
Για αυτούς τους απίθανους που γκρινιάζουν όλη την ώρα και έχουν και απαιτήσεις να πάνε να πάρουν διαρκείας και να γραφτούν στην Λέσχη. Διότι τα νούμερα και στις δύο κατηγορίες δεν είναι ικανοποιητικά.

VardARIS είπε... 8 Αυγούστου 2010 στις 4:31 μ.μ.

Φίλε Animation, ασχολήθηκες με πολλά θέματα!!!

Προσωπικά πιστεύω ότι η διοίκηση δε θα ρισκάρει (και συμφωνώ απόλυτα στο να μη ρισκάρει, μια και πλέον οι εποχές είναι δύσκολες και μετά οι τρύπες δε θα μπορούν να μπαλωθούν, ενώ και ο αριθμός των μελών της λέσχης και των διαρκείας είναι μικρός), και δε θα κάνει μεταγραφές πριν την πρόκριση στους ομίλους. Διάβασα και σήμερα στην εφημερίδα, ότι κινούμαστε για επιθετικό (μετά το πρόβλημα με τον Ρουίς) και υπό προϋποθέσεις για αμυντικό χαφ και αριστερό μπακ (οι προϋποθέσεις είναι μάλλον η πρόκριση στους ομίλους).

Όσο για αυτό που αναφέρεις για την εξωγηπεδική ζωή, ήμουν σε ένα beach bar κοντά στο Παλιούρι και τσουπ(!) πρώτη μούρι στο καβούρι 3 παίκτες του Άρη. Δροσίζονταν τα παιδιά με Mojit-άκια... Εκ των υστέρων διάβασα στην εφημερίδα ότι ο Κούπερ τους έδωσε 3ήμερο ρεπό και ηρέμησα λίγο, αλλά και πάλι ρε γμτ δηλαδή δεν καταλαβαίνουν ότι είναι πρόκληση το να τους βλέπει ο κόσμος στις παραλίες και στα club? Δε λέω να βγούν και αυτοί έξω, να περάσουν καλά, αλλά όχι ρε παιδιά κάθε μέρα!!!

Και αυτό που αναφέρεις τέλος για τα επίσημα παιχνίδια των ομάδων, έχεις απόλυτο δίκιο. Δυστυχώς η ΕΠΟ δεν καταλαβαίνει ότι δημιουργεί πρόβλημα στις ομάδες. Πρέπει οπωσδήποτε το πρωτάθλημα να ξεκινάει νωρίτερα προκειμένου να έχουν κάποια επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους, ώστε να μην παθαίνουν αυτά που έπαθε ο Ολυμπιακός φέτος, ή η Λάρισα (πέρυσι).

Παιδιά μαζέψτε κανένα φράγκο και γραφτείτε στη Λέσχη, δε γίνεται αλλιώς...

jim είπε... 8 Αυγούστου 2010 στις 4:57 μ.μ.

Και γω θεωρώ ότι καλό είναι να μην ρισκάρει η διοίκηση με κινησεις πριν τους ομίλους.Συμφωνω απολυτα με σενα animatrion που λες οτι τα 2 ματς με αουστρια ειναι κρισιμα.Εγω θα πω οτι ειναι μετα τους τελιους του 2008 και του 2010 τα 2 κρισμοτερα ματς της πενταετίας διοτι ειναι αρκετα τα λεφτα και καλουτσικη η κλήρωση.Για την ΛΕΣΧΗ που λες VardARIS τωρα που κόπηε το 50ευρο εγγραφής πρέπει να γραφτουν πολλοι.Για τους παίχτες έγραψα και στο Post οτι αν είναι αυτοι που πρεπει στο χορτο ας βγαινουν και καθε μερα αλλα αν δεν ειναι τοτε υπαρχει σοβαρο προβλημα.Για τα κεντρικά χαφ που γραφεις animation, όντως οι γραμμες ηταν ασυνδετες αλλα θα το δουλέψει αυτο ο Κούπερ.Εχουμε Πριττα εκει,ο Τόχα που εδειξε καλα στοιχεια για αρχή.Μακαρι να πάρουμε αυτον το Πρεντιγιερ.Δεν υπάρχει κανεις που να τον ξερει και να μη λεει οτι ειναι καλος.Για τα ακραια μπακ πιστευω οτι ο Κουπερ εχει εντοπισει τις αδυναμιες τους και θα τις δουλεψει.Ηταν χρησιμα για συμπερασματα τα 2 ματς με τους Πολωνους.Τελος, για την εναρξη της λιγκας μας πιο νωρις που θιξατε, μην ξεχνατε οτι ζουμε στην ελλαδα και οι θερμοκρασιες ειναι υψηλές αρχες-μεσα αυγουστου.Θα μου πειτε στην Γαλλια και την Γερμανια δεν εχει ζεστη..;;;ΟΚ..Ίσως μια λύση θα ηταν η εναρξη της λιγκας μας αρχες αυγουστου αλλα σε βραδινες ωρες..γιατι πιο νωρις (απογευμα-μεσημερι) ειναι δυσκολο...λογω ζεστης..

SPIROS είπε... 9 Αυγούστου 2010 στις 2:56 μ.μ.

jim συμφωνω να βγαινουν αλλα οπως ειπε και ο vardaris καποια στιγμη γινεται πολυ ενοχλητικο για μας.τους συγκεκριμενους τους εχω δει πολλες φορες σε διαφορα clubακια.Και αλλοι βγαινουν και δν τους περνει κανεις χαμπαρι.Χρειαζεται ξεκαθαρισμα κ θα γινει οταν με το καλο μπουμε στους ομιλους, αυτος ειναι ο μοναδικος στοχος για ολους και πρεπει ΟΛΟΙ μας να επικεντροθουμε εκει για να ανεβουμε επιπεδο.ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...!

SPIROS

jim είπε... 9 Αυγούστου 2010 στις 3:49 μ.μ.

Γεια σου SPIROS.Πιστευω οτι καλό είναι οι αθλητες να έχουν την προσωπική τους ζωή.Καλό είναι να έχουν τις εξόδους τους και τις προσωπικές τους επιλογές γιατι αν δεν τις έχουν θα δημιουργηθούν αλλα θεματα μετα.Δεν συμφωνώ με την τακτική πολλών διοικησεων που με ενα στραβό αποτελεσμα τους κλεινουν στο αθλητικο κεντρο μακρυα απο τις οικογενειες τους γιατι ετσι οι αθλητες πιεζονται και ειναι γεματοι πίεση.Χαρακτηριστικα, ειχα διαβασει σε ενα βιβλιο τα λογια ενός παιχτη της Ιντερ του Χερερα της δεκαετιας του 1960 που ελεγε οτι όλο ηταν κλεισμενος στο δωματιο του με τον ιδιο συμπαιχτη του.Το μονο που δεν κανανε ειπε μαζι ηταν σεξ..Αυτο μας γεμιζε πολυ πιεση ειπε..Αλλα, ασφαλώς και δεν συμφωνώ και με το άλλο άκρο.Όλοι οι φιλοι μου με τους οποίους μιλαω μου λενε κατι νεο για την διασκεδαση κάποιων.Ειναι θεμα της διοικησης αυτό.Η δική μου η γνώμη είναι πως εφόσον οι παίχτες εχουν άδεια καλα θα κανουν να παρουν τις συζυγους τους και τα παιδακια τους και να πανε στην θαλασσα ή οπου θελουν ή τελος παντων να κανουν αυτο που θελουν (φυσικα στα μετρα μεσα ετσι..δεν εννοω να πινουν ποτα απο το πρωι ως το βραδυ)..Και μετα απο εναν αγωνα ας βγουν για ενα ποτο..άνθρωποι είναι.οχι μηχανες..Αλλα οχι 1-2-3 μερες πριν τα ματς.Εκει θελει συγκεντρωση και προσηλωση στο στοχο της νικης.Οποιοι δεν συμβαδιζουν με τους κανονες ας λογοδοτησουν στην διοικηση.Που η τελευταια εκλεγεται απο μας..Μεσω ΛΕΣΧΗΣ..

jim είπε... 9 Αυγούστου 2010 στις 4:01 μ.μ.

Και στη τελικη αν νικαμε συνεχεια καθε ματς δεν μπορενα τους πει και κανεις τιποτα..Δηλαδη αν ειναι στο χορτο αυτοι που πρεπει, κατα την γνωμη μου, ας βγαινουν...Αρκει να ειναι αυτοι που πρεπει..Διαφορετικα, αν δεν ειναι αυτοι που πρεπει και ειναι απειθαρχοι θα υπαρξουν κυρωσεις...Ετσι το βλέπω το θεμα αυτο...
*Για Χερερα της Ιντερ που εγραψα παραπανω να πω οτι αυτος ηταν προπονητης της τοτε..Ηθελα να γραψω της Ιντερ που ειχε προπονητη τον Χερερα...

spiros είπε... 9 Αυγούστου 2010 στις 10:37 μ.μ.

Eπειδη ομωσ jim οι συγκεκριμενοι δν ειναι αυτοι που πρεπει κ εντος γηπεδου καλο θα ειναι να προσεξουν λιγο ή μαλλον να τους...προσεξουν λιγο!

jim είπε... 10 Αυγούστου 2010 στις 12:44 π.μ.

Ασφαλώς και πρεπει να τους προσέξουν.100% αυτό.Πάνω από όλα οι ίδιοι πρεπει να το καταλαβουν.Αλλα όπως ειπα και πιο πάνω στο post, εφόσον ο προπονητης και η διοίκηση βλέπει πως δεν βγαινει άκρη καλό θα ειναι να παρθουν σοβαρες και αυστηρες αποφάσεις..Όμως ας μην το παρατραβάμε με αυτό...η ομαδα περασε στα play off του europa leauge και άλλωστε ειναι ακομα πιασμενα τα ποδια τους και τα σωματα τους απο την σκληρη προετοιμασία.Θεωρω πως με την Αούστρια θα είμαστε βελτιωμενοι σε όλους τους τομεις..Μεσα απο τα αποτελεσματα θα βγουν και τα συμπερασματα όλων μας στο μελλον.