Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Τελειώστε τους !

Ο Άρης υποδέχεται τον Πανιώνιο , με μόνο στόχο την νίκη που θα τον διατηρήσει τρίτο στην βαθμολογία.

Οι φιλοξενούμενοι , που βρίσκονται στην τελευταία θέση , παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την παραμονή. Είναι λοιπόν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Άρη ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ και να ρίξει αυτή τη σιχαμένη ομάδα.




Ο Πανιώνιος διαθέτει καλούς παίκτες στο ρόστερ του , αλλά μετά το άσχημο ξεκίνημα της χρονιάς δεν μπόρεσε να ανακάμψει βαθμολογικά. Η τελευταία θέση και οι μόλις 3 νίκες σε 20 αγώνες δείχνουν ακριβώς την κατάσταση των φιλοξενούμενων. Ένα σύνολο παικτών που δεν έδεσε ακόμα σαν ομάδα και μοιραία δέχεται την μια ήττα μετά την άλλη.

Όλα τα παραπάνω δεν πρέπει να απασχολήσουν τους παίκτες του Άρη. Ο κάθε αντίπαλος πρέπει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό και προσοχή για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αν ο Άρης παρουσιαστεί σοβαρός , αν ελέγξει τα ριμπάουντ και παίξει άμυνα όπως ξέρει , τότε δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να πετύχει την 14η φετινή νίκη του.

Σαν έξτρα κίνητρο πρέπει να βλέπεται η ευκαιρία να ρίξουμε αυτή την ομάδα-ντροπή , και να μην την ξαναδούμε για αρκετό καιρό.

**Είσαι πανιωνάκο μια ομάδα γειτονιάς...

2 σχόλια:

VardARIS είπε... 21 Μαρτίου 2015 στις 2:31 μ.μ.

Είσαι πανιωνάκο μια ομάδα γειτονιάς, ντροπή της προσφυγιάς... https://www.youtube.com/watch?v=h4ANtVB4Zhs

Vamos_G1 είπε... 21 Μαρτίου 2015 στις 10:42 μ.μ.

Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος σήμερα. Ήθελα συντριβή τους...