Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Απόλλων Αρναίας - Άρης 0-1 , όχι άλλο κάρβουνο !

Ο Άρης ήταν κάκιστος , πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του , αλλά τελικά πήρε την νίκη στο 83 με γκολ του Σαμαρά.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τον αγώνα.









Ο αγώνας


Ο Καλαιτζίδης επέλεξε τον Φερνάντες ως δεξί μπακ και τον Παπαδόπουλο για να καλύψει το κενό του Σουνά , επιλογές που δεν τον δικαίωσαν με βάση την εμφάνισή τους. Η υπόλοιπη ενδεκάδα έμεινε ίδια , με τον Λιόνη να παραμένει βασικός ,αφήνοντας στον πάγκο τον Λιόλιο.



Όπως έχουμε συνηθίσει φέτος , το ξεκίνημα ήταν κάκιστο. Ο Άρης δεν μπόρεσε να κάνει παιχνίδι , δεν μπόρεσε να ελέγξει το κέντρο και συνεπώς δεν μπόρεσε να απειλήσει καθόλου. Οι γηπεδούχοι , που ήταν ένα οργανωμένο σύνολο (αλλά τίποτα περισσότερο από αυτό) , έπαιξαν δυνατά και πίεσαν ψηλά , προσπαθώντας να κρατήσουν τους παίκτες του Άρη μακριά από την περιοχή τους.


Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σοβαρή τελική , με τα μάτια μας να πονάνε από το άθλιο θέαμα που δεν θύμιζε σε τίποτα ποδόσφαιρο. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια επανάληψη του πρώτου , με τον Απόλλωνα να δίνει μάχες στο κέντρο και τους παίκτες μας να είναι θεατές. Ευτυχώς όμως οι γηπεδούχοι δεν έχουν ποιοτικούς παίκτες (εκτός του Προβατίδη που ξεχώρισε) και έτσι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν.


Από το 70 και μετά , ο Άρης βελτιώθηκε και άρχισε να πιέζει τους γηπεδούχους που ξέμειναν από δυνάμεις. Η καλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού χάθηκε στο70 με τον Μενικάλι να απομακρύνει στην γραμμή το σουτ του Καλογέρη. Το παιχνίδι συνεχίστηκε , η είσοδος του Κωσταντινίδη ανανέωσε την επίθεση του Άρη και η λύτρωση ήρθε στο 83 με το γκολ του Σαμαρά , μόλις στην 2η σοβαρή ευκαιρία στο παιχνίδι.


Κριτική των παικτών


Φυσέκης (5) : Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι ήταν ασταθής. Έκανε μερικά λάθη που ευτυχώς δεν στοίχησαν.

Φερνάντες (5) : Ο Πορτογάλος αγωνίστηκε ως δεξί μπακ , ήταν πολύ καλός ανασταλτικά αλλά επιθετικά δεν βοήθησε καθόλου. Κακώς χρησιμοποιήθηκε σε μια θέση που δεν του ταιριάζει. Από την άλλη , ίσως ο Καλαιτζίδης να ήθελε να του δώσει χρόνο συμμετοχής πριν το επόμενο παιχνίδι.

Σαμαράς (7) : Δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην άμυνα. Σκόραρε το χρυσό γκολ στο 83 και συνέχισε να παίζει παρότι τραυματίας.

Γκόλιας (6) : Καλή εμφάνιση από τον Γκόλια , σταθερός και χωρίς να κάνει περιττές ενέργειες.

Λιόνης (6) : Ήταν ο μόνος μπακ που προωθήθηκε και βοήθησε επιθετικά. Έχει καλές εκτελέσεις , φιλότιμος , αλλά δεν ξεχωρίζει.

Παπαδόπουλος (5) : Έτρεξε αρκετά αλλά ήταν ανούσιος. Άσχημες εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ , σωστά αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Καλογέρης (6) :  Πάλεψε μόνος του στο κέντρο , κέρδισε και έχασε μονομαχίες. Είναι αργός χαφ , αλλά δίνει στοιχεία απαραίτητα για κάθε ομάδα.

Σανιά (3) : Το μαύρο χάλι... Έπρεπε να γίνει αλλαγή από το ημίχρονο.

Νλουντούλου (6) : Μέτριος ο Γάλλος μεσοεπιθετικός  , ανέβασε σταδιακά την απόδοσή του αλλά ήταν απελπιστικά μόνος στις περισσότερες περιπτώσεις.

Καπνίδης (5) : Άσχημη εμφάνιση , μετά από καιρό. Δεν φάνηκε , δεν τροφοδοτήθηκε και συνεπώς δεν βοήθησε.

Πόι (6) : Έπαιξε συντηρητικά και αυτό φάνηκε. Μακριά από τον καλό του εαυτό , περιορίστηκε στα βασικά.

Νάκας (5) : Πέρασε ως αλλαγή στο 46 και δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο.

Κωσταντινίδης (6) : Μπήκε στο 61 και "γέμισε" την αντίπαλη περιοχή. Θετική η παρουσία του , μπορεί όμως  και καλύτερα

Σταυρόπουλος (-) : Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Συμπέρασμα


Έχω βαρεθεί να το λέω : ο Άρης ΣΕΡΝΕΤΑΙ ! Τα χωριά με τα οποία παίζουμε θα τα νικούσε με 5-0 κάθε σοβαρή ομάδα....από προπαιδικό μέχρι 15 χρονών! Όταν βλέπεις την πιο ακριβή ομάδα της κατηγορίας να κάνει μόλις 2 τελικές και να κερδίζει με σέντρα-καραμπόλα-αυτογκόλ στο 83 τότε κάτι δεν πάει καλά. Έχουμε βαρεθεί να το λέμε και σίγουρα έχετε βαρεθεί να το ακούτε  αλλά με τέτοιες εμφανίσεις , χλωμή η άνοδος.  Ο Καλαιτζίδης έχει εμμονή σε πρόσωπα και σε σύστημα που ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ . Γιατί δεν αλλάζει κάτι , μόνο αυτός το ξέρει...

**Πόσες φορές θα την γλυτώσουμε έτσι , όταν η Real Serron κερδίζει συνέχεια ?
**Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για τις κάκιστες εμφανίσεις ? 
**Γιατί παίζει βασικός αυτό το ανέκδοτο ο Σανιά και που είναι ο παίκτης που μας έλεγαν επι 6 μήνες ότι θα έκανε την διαφορά?


4 σχόλια:

Vamos_G1 είπε... 30 Μαρτίου 2015 στις 3:46 μ.μ.

Νομίζω τα είπες όλα Γιώργο. Κ δυστυχώς έτσι είναι...

Giorgos T. είπε... 30 Μαρτίου 2015 στις 6:05 μ.μ.

Σαν να ειμαστε σε περιοδο προετοιμασιας ειναι... μονο που αυτη κραταει εδω και 4 μηνες !!

VardARIS είπε... 30 Μαρτίου 2015 στις 11:44 μ.μ.

Όντως τα είπες όλα Γιώργο.

Έβλεπα το ματς, και η πλάκα είναι ότι ο speaker έλεγε πως ο Φερνάντεζ έκανε καλή εμφάνιση και ανέβηκε αισθητά ιδιαίτερα στο 2ο ημίχρονο! Λέω, δεν μπορεί, μάλλον άλλον αγώνα έβλεπα...

Παίζει να είναι ο πιο "βαρύς" παίκτης της Γ' Εθνικής. Μου θυμίζει πραγματικά παλαίμαχο...

Giorgos T. είπε... 31 Μαρτίου 2015 στις 2:05 μ.μ.

Βαρυς ναι , δεν κανει για δεξι μπακ. Για κεντρικος αμυντικος ομως , νομιζω ειναι ο καλυτερος μας φετος.