Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Ένα όμορφο Σαββατοκύριακο..

Καλησπέρα σε όλους. Με καθυστέρηση 2 ημερών ανεβαίνει το άρθρο για το πολύ ωραίο κιτρινόμαυρο Σάββατο που ζήσαμε προχθές, με νίκες στα 2 μεγάλα τμήματα του συλλόγου.

Ο ποδοσφαιρικός ΆΡΗΣ επικράτησε σχετικά εύκολα με 2-0 επί του Άρη Ακροποτάμου στο Χαριλάου, ενώ στο μπάσκετ ο Αυτοκράτορας νίκησε τον Κόροιβο στο Παλέ με 80-59. Πάμε να δούμε τι συνέβη στα 2 ματς.




ΆΡΗΣ - Άρης Ακροποτάμου 2-0

Μία νίκη με τον ΆΡΗ να έχει τουλάχιστον 6 ακόμα κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει πέρα από τα 2 γκολ. Αμφότερα ήταν καθαρά σεντερφορίσια, αφού τα πέτυχαν τα 2 σεντερφόρια μας, Καπνίδης και Κωνσταντινίδης (πρώτο γκολ με τον ΆΡΗ), αμφότεροι με υποδειγματικά τελειώματα. Αρκετά καλό παιχνίδι από τους περισσότερους παίκτες. 11άδα: Φυσέκης - Σαμαράς, Γκόλιας, Γεωργιάδης, Λιόλιος - Καλογέρης, Γκίνο, Νάκας, Παπαδόπουλος - Πόι, Καπνίδης.. Αλλαγές Κωνσταντινίδης, Σταυρόπουλος, Φερνάντες.




ΆΡΗΣ - Κόροιβος 80-59

Μία ακόμα νίκη για την ομάδα στο μπάσκετ, που την έφερε στην 3η θέση σε ισοβαθμία με τους συμπολίτες με 32 βαθμούς. Αν και στο πρώτο ημίχρονο ήταν νωθροί, οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη στο δεύτερο ημίχρονο φόρτσαραν και πέτυχαν μία άνετη νίκη. Σε μεγάλη μέρα για ακόμα μία φορά ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ με 25 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ, και γενικότερα δεν υπήρξε κάποιος που να υστέρησε.

2 σχόλια:

Vamos_G1 είπε... 9 Μαρτίου 2015 στις 3:13 μ.μ.

Για πολλοστή φορά μπράβο στην ομάδα μπάσκετ! Πάρα πολύ καλή η ατμόσφαιρα στο Παλέ, με πολύ κόσμο (πάνω από 3000) κ αρκετούς οργανωμένους αυτή τη φορά!

Ανώνυμος είπε... 9 Μαρτίου 2015 στις 9:59 μ.μ.

Παιδιά κάτι ακούστηκε ότι ο 2ος πάει μπαράζ λόγω της νίκης βόλου; ξέρουμε κάτι σχετικό;; ευχαριστώ