Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Το ρεκόρ θα σπάσει μόνο όταν το αποφασίσουμε εμείς..

Όλη την εβδομάδα ακουγόταν απ' όλα τα "αντικειμενικά" μέσα της πόλης του ΘΕΟΥ για καραβάνια από τους φιλοξενούμενους της πόλης. Δεν αξίζει καν τον κόπο να σχολιάσω το σκορ, το 4-1 τα λέει όλα! Είχαμε πει λίγες μέρες πριν τον τελικό του 2010 ότι το Ο.Α.Κ.Α. δεν θα είναι ξανά το ίδιο μετά από τις 24/04/2010....και δεν πέσαμε έξω!



Περιμέναμε λοιπόν 4 χρόνια να σας δωθεί η ευκαιρία να κατέβετε Αθήνα για να ρεζιλευτείτε μόνοι σας και να καταλάβει και ο τελευταίος αμόρφωτος την διαφορά δυναμικής που μας χωρίζει οπαδικά συμπολίτες. Περιμέναμε 4 χρόνια για να αποδείξετε εσείς οι ίδιοι το πόσο πουθενάδες είστε..από πού να ξεκινήσει κάποιος και πού να τελειώσει ρε αλλόθρησκοι..?


Σε μια από τς καλύτερες σας χρονιές, με πληρωμένη εκδρομή δεν εξαντλήσατε ούτε καν τα 21.720 εισητήρια που είχατε, ένα Ο.Α.Κ.Α. μισογεμάτο και τα 176 πουλμαν πού καταφέρατε και βγλάλατε, δίνοντας τζάμπα εισητήρια στις εκπόμπες όλο το απόγευμα χθες, βαπτίστηκαν 320 + 105 βανάκια. Το πιο τραγελαφικό της υπόθεσης όμως είναι ότι για να το καλύψετε αυτό, ανεβάζατε δικές μας φωτογραφίες στα blog και στα sites σας, παρουσιάζοντας το απίστευτο κομβόι του πιο οπαδικού λαόυ στην Ελλάδα ως δικό σας, πόσο ανύπαρκτοι πια..?

Να ξέρετε φιλοξενούμενοι, ότι όσο περνάνε τα χρόνια μας εκπλήσετε όλο και περισσότερο με την προπαγανδιστική φαντασία σας. Δεν είχαμε καμία ορέξη ν ασχοληθούμε με την εκδρομούλα σας, αλλά "τα πολλά λόγια ειναι φτώχεια" και "το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν¨ φαφλατάδες...για να πούμε και την αλήθεια όμως, δεν σας πολυ καταλάβαμε ότι φεύγετε για έναν τελικό κυπέλλου.Όσο κι αν σας σιχαινόμαστε, ένας τελικός με γυναικόπαιδα είναι κόντρα στα οπαδικά μας ¨πιστεύω¨ και μας αποζημιώσατε με τον καλύτερο τρόπο. Και για την ιστορία..sold out μόνο εμείς!!

Κομπάρσοι τόσο αγωνιστίκα όσο και οπαδικά!! Σε Τούμπα, Πάτρα, Καυτατζόγρειο, Ο.Α.Κ.Α. δεν σκόραρα ούτε μία φορά, ποτέ όμως δεν μου φώναξαν ¨σιγά σιγά , μας πήρατε τ' αυτιά!!¨ οπαδοί του καναπέ και των επιτυχιών..Περιμένουμε με ανυπομονησία τα νέα άρθρα επιστημονικής φαντασίας που οι γνωστοί προπαγανδιστές κοντυλοφόροι σας θα συντάξουν προσπαθώντας να συμαζέψουν τα ασυμάζευτα!!

Υ.Γ.1: Πού πατέ ρε γατάκια να ξεκινήσετε πούλμαν από την κίτρινη Καλαμαριά..??
Υ.Γ.2: ΑΡΗ σ' αγαπώ, ΑΡΗ είσαι ο ένας..300 πούλμαν εκδρομή δεν έβγαλε κανένας!!


Η τελευταία φωτογραφία είναι το πλέον αδιάσειστο στοιχείο της χθεσινής σας οπαδικής ξεφτίλας...εσείς που θα κατεβάζατε 50.000 κόσμο για πλάκα όπως λέγατε τον Απρίλιο του 2010...!!
 Οι οπαδικές μας παραστάσεις συνεχίζουν να στοιχειώνουν τα όνειρά σας λίγοι !!

4 σχόλια:

Vamos_G1 είπε... 27 Απριλίου 2014 στις 2:53 π.μ.

Φίλε Νέτο έχεις κάνει δυναμικό ξεκίνημα! Λυπάμαι μόνο που το προηγούμενο ποστ σου, που ήταν κ το πρώτο, γέμισε με ανοησίες "ανώνυμων". Θα λυθεί το θέμα αυτό αργά ή γρήγορα. Εσύ πάντως keep it up!

Giorgos T. είπε... 27 Απριλίου 2014 στις 5:09 μ.μ.

Καλυτερο ακομα και απο το προηγουμενο ! Πραγματικα μας ειχαν ζαλισει με τις εκδρομες και η εικονα που παρουσιασαν ηταν τραγικη...

Δυστηχως δεν καθησε καλα το αποτελεσμα ,αφου το ειχα βαλει στοιχημα ακριβες σκορ 3-0 υπερ του ΠΑΟ , αλλα αυτοι οι ανυπαρκτοι καταφεραν να φανε 4 !

Ανώνυμος είπε... 27 Απριλίου 2014 στις 8:38 μ.μ.

Και από αριστέρα υπήρχαν και άλλα κενά καθίσματα-αριστερά του πίνακα με το σκορ

Ανώνυμος είπε... 11 Ιουνίου 2014 στις 9:00 μ.μ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΡΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΟΛΟΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΕΘΑΝΑΤΕ ΤΕΛΟΣ..............................