Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Η πορεία των 5 δανεικών της φετινής σεζόν

Καλησπέρα σε όλους και Χριστός Ανέστη! Όπως ξέρετε, εμένα μου αρέσει να ασχολούμαι με το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας πάντα, και αυτό έχω αναλάβει εδώ στο blog ακόμα και τώρα που η ομάδα διαλύεται.

Τα διοικητικά τα έχουν ο Γιώργος και ο ΒαρδΆρης που είναι και καλύτεροι από μένα στο να τα σχολιάζουν.

Στο σημερινό άρθρο θα δούμε την πορεία των 5 δανεικών στην φετινή καταστροφική σεζόν.


Ανδρέας Τάτος

Ο 24χρονος επιθετικός χαφ αποφάσισε να ξαναέρθει στον ΆΡΗ μετά τον περσινό 6μηνο δανεισμό του από τον Ολυμπιακό, και πάλι ως δανεικός. Ήταν κατά τη γνώμη μου ο MVP της φετινής σεζόν και από τους λίγους που προσπάθησαν να πάρουν την ομάδα στην πλάτη τους. Αναμφίβολα ο κορυφαίος ποιοτικά παίκτης του ΆΡΗ. Άσχετα με τα νεύρα του που και πάλι δεν έλειψαν, αξίζει το χειροκρότημά μας και τον ευχαριστούμε! Το ότι αγάπησε την ομάδα, δέθηκε με τους συμπαίκτες του και απέκτησε ηγετικό ρόλο στα αποδυτήρια - παρόλο που ήταν δανεικός, φαίνεται από το γεγονός ότι ανέλαβε να πληρώνει τα "κομμένα" γεύματα των συμπαικτών του (Καραγιάννης, Γιαννίτσης), πηγαίνοντας κόντρα και στην απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ (Σκόρδας). 



Τάσος Μπακασέτας

Ο 20χρονος επιθετικός ήρθε από τον Αστέρα Τρίπολης ως δανεικός, τον περασμένο Γενάρη. Έκανε ονειρεμένο ξεκίνημα με 3 γκολ στα πρώτα 2 του ματς, σε όσα ματς έπαιξε γενικά ήταν πολύ καλός, όμως η τιμωρία των 3 αγωνιστικών που δέχθηκε στο ''ιστορικό'' ματς στα Χανιά, του στέρησε την ευκαιρία να βοηθήσει περαιτέρω. Άλλη μια περίπτωση παίκτη που δέθηκε με την ομάδα. Χωρίς να πουλήσει αρειανοσύνη - ποτέ δεν είπε ότι γεννήθηκε Αρειανός, έβγαλε συναίσθημα αρκετές φορές σε δηλώσεις του, με αποκορύφωμα το κλάμα του μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά.    




Μαυρουδής Μπουγαϊδης

Ο 20χρονος στόπερ ήρθε και αυτός ήρθε τον Γενάρη, ως δανεικός από την Ισπανική Γρανάδα. Είναι προϊόν των ακαδημιών του ΆΡΗ, εξάλλου. Είχε και αυτός καταπληκτικό ξεκίνημα, δένοντας εξαιρετικά με τον άλλοτε παρτενέρ του στην Κ20 του ΆΡΗ, Μιχάλη Γιαννίτση, κρατώντας ανέπαφη την εστία του ΆΡΗ για 3 συνεχόμενα ματς (μεγάλο κατόρθωμα για τον φετινό ΆΡΗ)! Και αυτόν τον επηρέασε η τιμωρία του στα Χανιά για 3 αγωνιστικές, και όταν επέστρεψε δεν ήταν ο ίδιος.



Βαλεντίνος Βλάχος

Ο 22χρονος δεξιός μπακ-χαφ ήρθε και αυτός τον Γενάρη, ως δανεικός από τη Βελγική Κλαμπ Μπριζ. Είχε έναν τραυματισμό που του στέρησε αρκετές συμμετοχές, και γενικά όσο έπαιξε, είτε ως μπακ είτε ως εξτρέμ, δεν βοήθησε ιδιαίτερα, όσο θα περιμέναμε.





Βασίλης Καραγκούνης

Ο 20χρονος πλάγιος μπακ, που έπαιξε και στις 2 πλευρές, ήρθε το καλοκαίρι ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Πέραν 2-3 καλών εμφανίσεων, δεν έδειξε τίποτα το εξαιρετικό, όπως μας διατυμπάνιζαν όταν ήρθε. Πολύ ανεπαρκής αμυντικά, αστάθεια επιθετικά.

1 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 21 Απριλίου 2014 στις 1:52 μ.μ.

(Απο ποτε ανελαβα τα διοικητικα και δεν το ξερω :P :P ? )


Αν τους βαθμολογουσα , θα τους εβαζα με την σειρα που τους εχεις.

Οι 3 πρωτοι βοηθησαν αρκετα. Ο Βλαχος δεν εδειξε τιποτα το ιδιαιτερο , μετριος προς κακος θα ελεγα.

Ο Καραγκουνης ηταν επιλογη του Μουτα , οποτε οτι και να πουμε θα ειναι περιττο. Κακος σε ολα σχεδον τα ματς που επαιξε.

Βεβαια ας μην ξεχναμε οτι ειναι ακομα πολυ μικρος και εχει ολο το μελλον μπροστα του για να βελτιωθει.