Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Σπουδαίο διπλό

Καλησπέρα σε όλους. Ο ΆΡΗΣ πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη του, αφού πέρασε και από τη Βέροια με 0-1 με γκολ του Ουντότζι.

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο κόραξ, που έχει παιδικά τραύματα από τον ΆΡΗ και προφανώς θέλησε να βγάλει το κόμπλεξ του.

Ας δούμε αναλυτικά τα του χθεσινού ματς.



Για τον Βοσκάκη δεν θα πω πολλά, γιατί θα ξεφύγω και δεν θέλω. Έτσι κι αλλιώς τα είπε με ωραίο τρόπο (πώς τα κατάφερε το θηρίο) ο Γιώργος στο χθεσινό του άρθρο. Φαίνεται ότι ο ''άνθρωπος'' ήθελε να μας κοροϊδέψει και να προσβάλλει τη νοημοσύνη μας. Περιμένω την επιβράβευσή του από την Έπο με τον ορισμό του ως διεθνή (έτσι δε γίνεται συνήθως).

Θα σταθώ στα αγωνιστικά. Ο ΆΡΗΣ δεν ήταν καλός στο χθεσινό ματς, αφού η Βέροια είχε αρκετές κλασικές ευκαιρίες, όμως λίγο η τύχη, λίγο η αστοχία και λίγο ο Διούδης συνετέλεσαν στο να μη φάει γκολ ο ΆΡΗΣ.

Μεσοεπιθετικά του στοίχισε η απουσία του Αγκάνθο στο 1ο μέρος (έπαιξε στο 2ο με ενοχλήσεις), και έτσι με την λανθασμένη τοποθέτηση του Τάτου ως δεξί εξτρέμ πήγε σε ανορθόδοξο σχήμα και ανάπτυξη, με κύριο εκφραστή των επιθέσεών του τον Ουντότζι.

Στο 2ο η είσοδος του Σταυρόπουλου και του Αγκάνθο συμμάζεψαν τα πράγματα, ο Τάτος ανέβηκε παίζοντας στη φυσική του θέση και η ομάδα έβγαλε κάποιες ευκαιρίες. Επιτέλους βάλαμε γκολ από στημένη φάση έπειτα από κίνηση για σεμινάριο και κεφαλιά του Ουντότζι.

Στα τελευταία λεπτά τα παικτάκια της Βέροιας άρχισαν τις κλασικές κωλομαγκιές, όπως οι περισσότερες Ελληνικές ομάδες-χωριά. Ο ΆΡΗΣ κράτησε γερά, και χωρίς να εντυπωσιάσει πήρε 3 υπερυπερπολύτιμους βαθμούς.

Οι κόκκινες του Οικονομό, του Αγκάνθο και του Πουλίδο δεν είναι η αιτία που κράζουμε το ανθρωπάκι που παρίστανε το διαιτητή. Αυτές ήρθαν κυρίως από μλκίες των συγκεκριμένων 3.



Οι παίκτες

Διούδης - 8: Εξαιρετικός, σταθερός, ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε.
Πουλίδο - 6: Ούτε κρύο ούτε ζέστη.
Έλσνερ - 7: Έχασε κάποιες μονομαχίες αλλά γενικά ήταν καλός.
Ψυχογιός - 6: Βοήθησε επιθετικά, αλλά έχασε κάποια μαρκαρίσματα.
Μαργαρίτης - 7: Αξίζει κι άλλων ευκαιριών.
Ηρακλής - 7: Ψυχάρα.
Οικονομό - 7: Πάλεψε και κέρδισε αρκετές μπάλες. Εμφανώς βελτιωμένος σε σχέση με πέρσι.
Γ. Παπ. - 5: Άφαντος.
Τάτος - 7: Ήταν ουσιαστικός, ειδικά στο 2ο ημίχρονο.
Ίμπε - 5: Δε βοήθησε.
Ουντότζι - 8: Ο MVP και πάλι. Πέραν του γκολ, ήταν ο κινητήριος μεσοεπιθετικός μοχλός μας. Μεταγραφάρα πραγματικά, έχει να προσφέρει πολλά.
Αγκάνθο - 5: Δεν πρέπει να παίζει με ενοχλήσεις. Πήρε και μία ανόητη κόκκινη.
Σταυρόπουλος - 7: Προσέδωσε φρεσκάδα και ταχύτητα.
Αγγελούδης - 6: Πάλεωε και κέρδισε μονομαχίες.



Συμπέρασμα

Άλλοι 3 πολύ σημαντικοί βαθμοί προστέθηκαν στο σακούλι, και αυτό είναι που μετράει, παρά την μέτρια εμφάνιση. Τώρα έρχεται ένα ματς με τον Πλατανιά στο Χαριλάου, χωρίς 3 σημαντικούς παίκτες, που πρέπει να κερδηθεί. Μπράβο σε όλους, και πάνω απ' όλους στον Μιλίνκοβιτς, ο οποίος μας έχει κάνει Ο-Μ-Α-Δ-Α!



Υ.Γ. 1 Γεωργιάδης: κλασικός Έλληνας άμπαλος και αποτυχημένος ποδοσφαιριστής, που καλύπτει την αποτυχία του με τις βλαχομαγκιές του.
Υ.Γ. 2 Μέχρι και ο γιατρός της Βέροιας κομπλεξικός είναι ρε. Καλά του έκανε ο Ηρακλής. Τι σιχαμένη ομάδα που είναι αυτή.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 21 Οκτωβρίου 2013 στις 2:31 μ.μ.

σιχαμενη τους εκανε ο διαιτητης..

marauder

Ανώνυμος είπε... 21 Οκτωβρίου 2013 στις 2:46 μ.μ.

ο γεωργιαδης και περυσι τα ιδια εκανε..ειναι μακραν απο τους πιο σπαστικους παικτες ...

marauder

Ανώνυμος είπε... 21 Οκτωβρίου 2013 στις 4:14 μ.μ.

Οπως ειπε και ο νικιτς χθες...αφου εχασε το παραρτημα ο πλατανιας επρεπε να παμε αποδεκατισμενοι με αυτον....Επισης αφου ειναι ο καραμελας προεδρος στην κεδ επρεπε ο διαιτητης να του κανει ολα τα χατιρια...Ειναι προμελετημενα..δεν χρειαζεται πολλη σκεψη..

Κωστας

Giorgos T. είπε... 21 Οκτωβρίου 2013 στις 7:42 μ.μ.

ευστοχες οι παρατηρησεις σου και συμφωνω και με την βαθμολογια των παικτων!

Vamos_G1 είπε... 22 Οκτωβρίου 2013 στις 12:34 π.μ.

Καλησπέρα κ από μένα! Σαν αρχικό σχόλιο θα πω ότι η έννοια του "αυτά μόνο στον Άρη γίνονται" πήρε άλλη διάσταση μετά το ματς της Κυριακής. Να γυρίζω σπίτι με τα νεύρα σμπαράλια κ χωρίς ίχνος χαράς μετά από ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ Κ ΜΑΓΚΙΚΟ διπλό, αυτό ειλικρινά είναι κάτι που δεν περίμενα ποτέ να συμβεί.

Για το θέμα της διαιτησίας δεν θα επεκταθώ πολύ. Όσοι διαβάζετε τα σχόλια μου ξέρετε ότι τα λέω από την αρχή αυτά. Κ τα ξαναλέω κ θα συνεχίσω να τα λέω. Έτσι δουλειά δεν γίνεται. Κάτι πρέπει να αλλάξει ΑΜΕΣΑ στο πως η διοίκηση χειρίχεται το θέμα γιατί ο κόμπος έχει ξεπεράσει πλέον κ το χτένι. Χτες είμασταν τυχεροί με το διπλό, την επόμενη φορά όμως σας εγγυώμαι ότι δε θα είμαστε κ τόσο. Κ η επόμενη φορά μπορεί φυσικά να είναι την άλλη κυριακή, με την γνωστή κ μη εξαιρετέα ομάδα από την Κρήτη. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η θωράκιση της ομάδας. Ο τρόπος με αφήνει παγερά αδιάφορο. Θέλω να δω αποτελέσματα. Τέλος.

Στα αγωνιστικά τώρα. Συμφωνώ με τον Νικ για την κριτική των παικτών. Ο Μαργαρίτης θετικός, (αξίζει κ νέων ευκαιριών), ο Ίμπε πολύ βαρύς, αν κ ξέρει μπάλα, οπότε καλό θα είναι για μένα να ξεκινάει βασικός ο μικρός, ο Παπαδόπουλος με απογοήτευσε κ καλό θα είναι να δούμε τον Νταμαρλή να τον αντικαθιστά στην 11άδα, ο Έλσνερ φαίνεται ότι βρίσκει θέση στο σχήμα της ομάδας. Με λίγα λόγια ο σέρβος πιστώνεται την αγωνιστική άνοδο της ομάδας εξ'ολοκλήρου. Μόνη παραφωνία του αγώνα της Βέροιας, το περίεργο σχήμα στο 1ο ημίχρονο με το οποίο παρατάχθηκε ο Άρης.

Τέλος 2 λόγια για τον παίκτη τάτο. Τατούλη πρόσεχε καλά. Αν ξαναβρίσεις συμπαίκτη σου τόσο φανερά κ απροκάλυπτα μετά από ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΛΑΘΟΣ, σε πήρε ο διάολος κ σε σήκωσε. Βάλε μυαλό όσο είναι καιρός γιατί δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα. Ο πουλιδάκος φαίνεται να ηρεμεί μετά τις χειρονομίες, οπότε άραξε κ συ, μην έχουμε άλλα. Το σταματάω εδώ το θέμα.

Αυτά από μένα. Καλή εβδομάδα να έχουμε κ συνεχίζουμε γερά.