Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Η περίπτωση Μποχωρίδη

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης επέστρεψε μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων και πλέον αρχίζει η...μεταγραφολογία, αφού ενδιαφέρον έχουν εκφράσει τόσο ο Παναθηναικός όσο και ο Ολυμπιακός.










Η εθνική μας κατέκτησε την 5η θέση και ο Μποχωρίδης ήταν από τους πρωταγωνιστές σκοράροντας  σταθερά  αρκετούς πόντους και μοιράζοντας ασίστ. Είναι και πολύ καλός αμυντικά. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα γκαρντ? Και είναι μόλις 19χρονών...

Παρόλα αυτά στον Άρη δεν έχει δείξει ακόμα τις πραγματικές του ικανότητες ,αφού ακόμα δεν είχε βασική θέση στο ρόστερ ,εκτός ίσως της τελευταίας χρονιάς. Φέτος όμως ,μετά από τέτοιες εμφανίσεις , αξίζει σίγουρα πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ο ηγέτης της εθνικής νέων μπορεί να γίνει ο επόμενος ηγέτης του Άρη? Ίσως όχι ακόμα ,αλλά μπορεί να αποτελέσει ένα υπερπολύτιμο γρανάζι στην ομάδα του Άρη. Ειδικά μετά τις δηλώσεις του Αγγέλου περί  ''ομάδας που βασίζεται σε νέους παίκτες''.

Τώρα όσον αφορά το ενδιαφέρον ΠΑΟ και ΟΣΦΠ , εδώ μπορούμε προς το παρόν μόνο εικασίες να κάνουμε. Η περίπτωση του ΠΑΟ, ο οποίος έχει επενδύσει μέχρι στιγμής σε Έλληνες , μοιάζει πιο πιθανή αφού υπάρχουν ακόμα κενά στο ρόστερ . Αντίθετα ο γαύρος έχει στην περιφέρεια πολλούς παίκτες νεαρούς όπως ο Μάντζαρης και ο Σλούκας , οπότε δεν ''καίγεται'' να αποκτήσει άλλον έναν.

Όπως και να έχει , ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον Άρη και σε περίπτωση πρότασης ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο. Ο ίδιος δήλωσε πως αφού γυρίσει , θα μιλήσει πρώτα με τον Άρη. Σε περίπτωση που έρθει πρόταση ,η διοίκηση θα πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση.

Η γνώμη μου είναι πως είναι καλύτερο για τον Άρη αλλά και τον ίδιο τον παίκτη να παραμείνει στην ομάδα.

Καλύτερο για τον Άρη γιατί θα βασιστεί σε νέους παίκτες και ο Μποχωρίδης είναι ένας από τους καλύτερους.

Καλύτερο για τον παίκτη γιατί θα έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αγγέλου, πράγμα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για να γίνει καλύτερος. Πολύ μεγαλύτερο πάντως από αυτόν που θα μπορεί να έχει σε οποιαδήποτε αθηναϊκή ομάδα...

8 σχόλια:

Skolix είπε... 25 Ιουλίου 2013 στις 1:25 μ.μ.

Είναι σίγουρα σπουδαίο ταλέντο και αν στον Άρη ήταν κάπως άτολμος, στην εθνική του ήταν ηγέτης. Πρέπει να μείνει και αυτός και ο Βεζένκοφ (που οργιάζει με Βουλγαρία) και η ομάδα να κερδίσει για αρχή αγωνιστικά και μετά από κάποια χρόνια οικονομικά.

Υ.Γ. Μια διόρθωση: δεν έβαζε 25-30 πόντους το παιδί. Σε ένα ματς έβαλε 24 και γενικά σ τη διοργάνωση είχε 12.1π 5.2ρ 4ασ

Giorgos T. είπε... 25 Ιουλίου 2013 στις 1:41 μ.μ.

ο μεσος ορος του χαλασε στα 2 τελευταια παιχνιδια που εβαλε λιγος

Skolix είπε... 25 Ιουλίου 2013 στις 1:50 μ.μ.

όχι george. Δειτε εδω:

http://basketball.eurobasket.com/player/Eleftherios_Bochoridis/Aris_Thessaloniki/201960

Ανώνυμος είπε... 25 Ιουλίου 2013 στις 2:23 μ.μ.

Παιδια ο βεζενκοφ μονο με θαυμα μενει..

το θεμα ειναι να παρουμε τον παικταρα τον αντετοκουνμπο (και ας μην ειναι ο γιαννης) καθως να κρατησουμε τουλαχιστον για ακομη ενα χρονο τον μποχω (και να τον πουλησει σε τιμη παπ του χρονου-γιατι θα τον πουλησουμε-).

Τωρα ο βασικος μας σεντερ ειναι ενα καλο ερωτημα.. μισελ και μπογρης παιζουν πλεον...ο πρωτος ομως τον θελει ο πανιωνιος οποτε δυσκολευει...ο δευτερος θελει εξωτερικο...Λιγοστες οι επιλογες.

Τελος με τπτ να μεινει ο καραποστολου ακομα και αν δεν υπαρχουν παικτες σε αυτην την θεση...να παρουμε εναν ελπιδοφορο στο κατω-κατω.

Μαραουντερ3

Giorgos T. είπε... 25 Ιουλίου 2013 στις 4:46 μ.μ.

ναι skolix εχεις δικαιο , μαλλον μπερδευτηκα

Sotos είπε... 25 Ιουλίου 2013 στις 10:57 μ.μ.

Κατά την άποψη μου ο Μποχωρίδης πρέπει να μείνει φέτος, να του δώσουνε σταθερό ρόλο στην ομάδα(γιατί τον αξίζει) και να τον προμοτάρουνε με τον κατάλληλο τρόπο ώστε να τον μοσχοπουλήσουμε του χρόνου γιατί κακά τα ψέμματα μια πώληση θα είναι τεράστια ανάσα.Από την άλλη η διοίκηση πρέπει να αποφασίσει κοιτώντας το μέλλον.Αν πιστεύουν ότι οι προοπτικές βελτίωσης του παίκτη είναι μεγάλες τότε να τον κρατήσουν για να ανεβάσει τιμή, αν θεωρούν όμως ότι είναι από τους παίκτες που δεν μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω τότε ας τον πουλήσουν τώρα που είναι στα πάνω του.

Ανώνυμος είπε... 26 Ιουλίου 2013 στις 11:45 π.μ.

Όσους έδιωξε ο Πανιώνιος θα πάρουμε??
Να δεις που μετά τους Αθηναίου και Μπόγρη θα πάρουμε και τον γεροΚίς.

Giorgos T. είπε... 26 Ιουλίου 2013 στις 2:04 μ.μ.

καθε μεταγραφη ειναι ενα ρισκο , οποτε και η διοικηση θα ρισκαρει αν επιλεξει να τον κρατησει, αφου μπορει να μην αποδοσει τα αναμενομενα.

με την ιδια λογικη, αν τον παραχωρησει , ρισκαρει να χασει ενα παικτη που θα μπορουσε να πουλησει αργοτερα σε μεγαλυτερη τιμη.

για τους παικτες του πανιωνιου που λετε ,δεν μας χαλανε ο Μπογρης και ο Κις...