Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Άρης - Λίτεξ Λόβετς 0 - 0 , θετικά και αρνητικά στοιχεία.

Ο Άρης, στο δεύτερο φιλικό επί βουλγαρικού εδάφους, αναδείχθηκε ισόπαλος με την Λίτεξ Λόβετς 0-0.

Αντίθετα με εμάς που βρισκόμαστε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, η Λίτεξ βρίσκεται στην τελική ευθεία αφού σε μία εβδομάδα ξεκινά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.






Ο Χατζηνικολάου χρησιμοποίησε το 4-2-3-1 :


Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι , ο Άρης παρουσιάστηκε πολύ καλός αμυντικά. Δεν επέτρεψε στην Λίτεξ να αναπτυχθεί όπως θα ήθελε, με το δίδυμο Έλσνερ - Παπαδόπουλος να κερδίζουν την μάχη του κέντρου. Αυτό ανάγκασε την Λίτεξ να αναπτυχθεί κυρίως από τα πλάγια και να επιχειρήσει αρκετές σέντρες που στην πλειοψηφία τους δεν δημιούργησαν προβλήματα.

Επιθετικά ωστόσο η ομάδα ''φωνάζει'' πως χρειάζεται ενίσχυση, αφού δεν μπόρεσε να απειλήσει από οργανωμένη επίθεση. Μόνο με αντεπιθέσεις (κυρίως από τον Σταυρόπουλο) δημιουργήθηκαν κάποιες προϋποθέσεις. Ο Τριανταφυλλάκος χρησιμοποιήθηκε ως 10αρι για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι και απέδωσε αρκετά καλά, φιλότιμος μεν αλλά δεν είχε βοήθεια για να μπορέσει να οργανώσει σωστά. Ο Μανιάς τροφοδοτήθηκε ελάχιστες φορές , οπότε δεν πρέπει να κριθεί από αυτό το παιχνίδι.

Στο 2ο ημίχρονο πραγματοποιήθηκαν πολλές αλλαγές που αποσυντόνισαν την ομάδα. Επόμενο ήταν να χάσει μέτρα στο γήπεδο και η Λίτεξ να έχει τον έλεγχο του αγώνα. Ο Κοτσαρίδης έπαιξε ως αριστερό εξτρέμ (χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο) ενώ ο Γκόλιας χρησιμοποιήθηκε ως αμυντικό χάφ και αργότερα ως κεντρικός αμυντικός( επίσης τίποτα το ιδιαίτερο). Οι υπόλοιποι παίκτες αγωνίστηκαν στις φυσικές τους θέσεις.

Τα θετικά :

- Αρκετά καλή άμυνα τόσο από τα αμυντικά χάφ, όσο και από τους κεντρικούς αμυντικούς.

- Η απόδοση του Τριανταφυλλάκου.

- Ο Σταυρόπουλος, που δείχνει πολύ καλά στοιχεία.

Τα αρνητικά :

- Επιθετικά δεν μπορέσαμε να απειλήσουμε από οργανωμένη επίθεση.

- Ψυχογιός και Μαργαρίτης ήταν μέτριοι.

- Πρόβλημα αμυντικά στις στημένες φάσεις, πολλές χαμένες κεφαλιές.

- Η ενδεκάδα του δευτέρου ημιχρόνου (από το 60' και μετά).

- Η απουσία του Αγκάνθο (Αν κάνει καλή προετοιμασία δεν θα έχει τραυματισμούς λέγανε.Να λοιπόν που η ομάδα είναι στην Βουλγαρία και ο Αγκάνθο στα πιτς...)




10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 14 Ιουλίου 2013 στις 11:38 π.μ.

Αυτό το πράγγμα με τον Αγκάνθο θα μας κοστίσει...
Περου

Giorgos T. είπε... 14 Ιουλίου 2013 στις 11:39 π.μ.

δυστηχώς έτσι φαίνεται... ακόμα δεν αρχίσαμε και έχει πρόβλημα στο γόνατο. έχασε ήδη 2 - 3 μέρες από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ανώνυμος είπε... 14 Ιουλίου 2013 στις 11:53 π.μ.

Η ομαδα χρειαζεται οπως και δηποτε 3 μεταγραφες...Ενα αριστερο μπακ. ενα εξτρεμ και ενα ακομα εξτρεμ η δεκαρι...Αυτές για μένα είναι οι αναγκαίες.

Μαράουντερ3

Ανώνυμος είπε... 14 Ιουλίου 2013 στις 11:53 π.μ.

Η ομαδα χρειαζεται οπως και δηποτε 3 μεταγραφες...Ενα αριστερο μπακ. ενα εξτρεμ και ενα ακομα εξτρεμ η δεκαρι...Αυτές για μένα είναι οι αναγκαίες.

Μαράουντερ3

Giorgos T. είπε... 14 Ιουλίου 2013 στις 1:46 μ.μ.

συμφωνω αλλα θα προσθετα και εναν κεντρικο αμυντικο γιατι μετα τους κυργια- πουλιδο ειναι το χαος

Ανώνυμος είπε... 14 Ιουλίου 2013 στις 1:58 μ.μ.

Αμα παρουμε στοπερ αυτος θα ειναι ο σαρρης η καποιος κατω των 24 σαν τον κυργια..για αυτο δεν ξερω αν ειναι τοσο καλυτερος ο Σαρρης απο τον Κυργια...

Εχουμε και Γιαννιτση, Ηρακλη, Γκολια.

Μαράουντερ3

Giorgos T. είπε... 14 Ιουλίου 2013 στις 6:28 μ.μ.

για 4-5 παιχνιδια καλοι ειναι αυτοι... το θεμα ειναι αν εχεις κανενα τραυματισμο τι θα γινει? θα παιξει 10 - 15 παιχνιδια βασικος ο Γιαννιτσης και ο Γκολιας?

χρειαζομαστε 3 καλους αμυντικους ,εχουμε 2 αυτη τη στιγμη , 4ος ο γιαννιτσης , ο ηρακλης για δεξι μπακ και ο Γκολιας μπακ απ οπου χρειαστει..

Μανάβης είπε... 14 Ιουλίου 2013 στις 6:55 μ.μ.

Έχουμε και τον Παπαζαχαρία σαν στόπερ... δν χρειάζεται να σπαταλήσουμε και άλλη μεταγραφή πάνω από 24 ετών. Τώρα θέλουμε να πάρουμε τον Σουμπίνιο σαν χάφ ή 10η και μετά να πάρουμε ανάλογα στην άλλη θέση.

Ανώνυμος είπε... 14 Ιουλίου 2013 στις 7:12 μ.μ.

Ποιος Παπαζαχαρίας ρε φίλε?

Περου