Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΆΡΗΣ - Πιρίν 4-0 Πρώτο δείγμα θετικό

Καλησπέρα σε όλους. Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το πρώτο φιλικό της χρονιάς για τον ΆΡΗ, ο οποίος νίκησε με 4-0 την βουλγαρική Πιρίν, σε ένα φιλικό που το τελικό σκορ δεν έχει ιδαίτερη σημασία λόγω και της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων. 

Ας δούμε αναλυτικά τα πρώτα πρώιμα συμπεράσματα από το σημερινό παιχνίδι.








Ο αγώνας

Το παιχνίδι ξεκίνησε εντελώς αναγνωριστικά, με κάποιες μπαλιές στο χώρο του κέντρου. Ο ΆΡΗΣ σιγά σιγά άρχισε να ανεβαίνει με δυνατή του πλευρά τη δεξιά, όπου μάλιστα έπαιζαν οι νεαροί Λεμονής-Σταυρόπουλος, που ομολογουμένως ήταν οι καλύτεροι παίκτες της ομάδας! 

Από εκεί ξεκίνησε και η φάση του γκολ στο 1-0, όταν συνεργάστηκαν οι δύο νεαροί, η μπάλα πήγε στον 30φυλλάκο, ο οποίος έβγαλε μία εξαιρετική μπαλιά στον Μανιά και αυτός έκανε το 1-0 με ωραίο τελείωμα στο 19'. 

Λίγα λεπτά αργότερα οι ρόλοι αντιστράφηκαν, ο Μανιάς έκανε εξαιρετική ενέργεια, έδωσε στον 30φυλλάκο ο οποίος έκανε σουτ και έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Το 2-0 ήρθε και πάλι από τον Μανιά, και πάλι από ενέργεια και ασίστ του Τριανταφυλλάκου! Καρμπόν στα πρόσωπα το γκολ στο 29ο λεπτό! Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον ΆΡΗ να έχει προβάδισμα 2-0, και να έχει τον απόλυτο έλεγχο του παχνιδιού.

Στο δεύτερο μέρος, με αλλαγμένα τα 8/11, ο ΆΡΗΣ συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία κινήσεων, με κινητήριο μοχλό το Σουνά, δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες. Το 3-0 ήρθε από τον Αγγελούδη έπειτα από ασίστ του Κοτσαρίδη, στο 55', ενώ λίγο νωρίτερα είχε ακυρωθεί γκολ του Σουνά ως οφσάιντ.

Στη συνέχεια έπεσε αισθητά ο ρυθμός, ήρθε όμως στο 72' και το 4-0, από τον υπό δοκιμήν Σταμπολζίεφ, έπειτα από πολύ καλή προσπάθεια του Αγγελούδη. Ακολούθησαν κάποιες μικροευκαιρίες και το ματς έληξε με εύκολη νίκη 4-0 για τον ΆΡΗ.


Οι παίκτες

Πολύ καλοί ήταν οι δύο νεαροί Σταυρόπουλος και Λεμονής, που έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Επίσης, ο Μανιάς έδειξε ότι το έχει και με το παραπάνω το γκολ. Πάρα πολύ καλός και ο Τριανταφυλλάκος ως 10άρι. Καλά στοιχεία έδειξαν και οι Σουνάς, Κύργιας, Κοτσαρίδης, Αγγελούδης, Γκόλιας. Μέτριοι οι Μαργαρίτης, Οικονομόπουλος, Ψυχογιός, Ρένια. Όσον αφορά τους υπό δοκιμήν, λίγα πράγματα και οι δύο, παρόλο που ο Σταμπολζίεφ έβαλε ένα -πολύ εύκολο- γκολ.


Γενικά

Εντάξει, το φιλικό αυτό δεν ήταν για μεγάλα συμπεράσματα, πιο πολύ για ξεμούδιασμα, με μία μικρομεσαία ομάδα της Βουλγαρίας, πολύ χαμηλότερης δυναμικότητας από τον ΆΡΗ. Όπως και να 'χει, θετικότατο το πρώτο δείγμα και καλή μπάλα από την ομάδα. Ίδωμεν..

2 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 10 Ιουλίου 2013 στις 7:58 μ.μ.

χαμηλης δυμαμικοτητας ο αντιπαλος , παρολα αυτα μπορουμε να πουμε μερικα πραγματα

προσωπικα μου αρεσε στο 1ο ημιχρονο ο 30φυλλακος, επαιξε αρκετα καλα και εδωσε και 2 ασιστ. ο μανιας εδειξε , εκτος απο τα 2 γκολ , οτι μπορει να βοηθησει και εκτος περιχης αφου αρκετες φορες γυρισε για να βοηθησει μεχρι το κεντρο.

ο κοτσαριδης επισης επαιξε στην αριστερη πλευρα και εδειξε καλα στοιχεια.

απο συστηματα δοκιμασαμε 4-2-3-1 και 4-4-1-1 (φανηκε καθαρα απο την τοποθετηση των παικτων)

το φιλικο αυτο ηταν απλα ενα ξεμουδιασμα , ασφαλη συμπερασματα θα μπορουμε να βγαλουμε αργοτερα.

Unknown είπε... 10 Ιουλίου 2013 στις 8:03 μ.μ.

Οντως ο 30φυλλακος ηταν πολυ καλος σημερα, αλλα και ο Μανιας που οντως βοηθησε αρκετα και οχι μονο μεσα στην περιοχη.

Πιο ασφαλη συμπερασματα στη συνεχεια.