Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Η πρώτη επικαιρότητα του χρόνου

Είμαστε στην αρχή του 2013. Η επικαιρότητα στον ΆΡΗ δεν είναι... καυτή, αλλά ούτε και ανύπαρκτη. Κάποια θεματάκια υπάρχουν, με αυτό της blacklist του Αλκαράθ να μονπωλεί.

Επίσης, οι τραυματισμοί του Αγκάνθο συνεχίζονται, ενώ προέκυψε πρόβλημα και με τον Γιαννιώτα, ενώ ο Κάπε σήμερα έκανε και κάποιες ενδιαφέρουσες δηλώσεις.


Πάμε όμως να τα δούμε ένα ένα.

Η μαύρη λίστα

Ο Αλκαράθ έχει ξεκαθαρίσει ότι πέραν των μεταγραφών που θέλει να γίνει, επιθυμεί και ένα ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ αφού όπως έχει πει θέλει να δουλέψει με maximum 25-26 παίκτες. Σε αυτά τα πλαίσια έφτιαξε μία blaklist με 5 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Γκέσιο, Ασλανίδη, Ψυχογιό, Κοτσώνη και Γιώρη. Αν επιτρέπεται να κάνω ένα σχολιάκι για τον καθένα (τα σχόλια δεν λαμβάνουν υπόψη την περίπτωση μη εξασφάλισης φορολογικής ενημερότητας):

Γκέσιος: Πήρε ευκαιρίες. Δεν μου έδειξε κάτι το ιδαίτερο. Από καθαρά αγωνιστική άποψη, είναι αργός, δεν έχει καλό πόδι και καθόλου καλή φυσική κατάσταση, όπως και οι περισσότεροι παίκτες μας. Πέραν του γκολ με τη Βέροια, θεωρώ πως δεν πρόσφερε κάτι άλλο, οπότε εάν ο προπονητής κρίνει ότι πρέπει να φύγει, ας φύγει δεν θα κλάψουμε κιόλας.

Ασλανίδης: Κι αυτός ευκαιρίες. Την άποψή μου την ξέρετε. Τελείως άτεχνος, άμπαλος πως το λένε. Δεν τον κατηγορώ για έλλειψη διάθεσης, αλλά τον κρίνω με βάση την αγωνιστική του παρουσία η οποία είναι γελοία. Καλώς ας φύγει.

Κοτσώνης: Το παλικάρι στον 1,5 χρόνο που είναι στον ΆΡΗ έχει παίξει 2 φορές. 1 πέρυσι στον τελευταίο και αδιάφορο αγώνα με την Κέρκυρα εντός (1-1) και μία πριν λίγες εβδομάδες στην Καλλιθέα για το κύπελλο (3-1). Αυτό κάτι θα λέει. Κάτι θα ξέρουν οι (6!) προπονητές που ήταν στην ομάδα όσο ήταν αυτός και δεν τον έβαζαν. Αν μείνει ο Παπαζαχαρίας, αυτός ας φύγει, αν το κρίνει ο κόουτς, αν και δεν μπορούμε να τον κρίνουμε αγωνιστικά.

Γιώρης: Εντάξει αυτός δεν θα φύγει εντελώς, απλά θα πάει στην Κ20. ΔΕΝ τον έχω δει, ΔΕΝ μπορώ να τον κρίνω. Δεν θα το παίξω έξυπνος.

Ψυχογιός: Εδώ είναι η μεγάλη μου ένσταση. Διαφωνώ κάθετα αν φύγει για 3 λόγους: Πρώτον, είναι ο μόνος καθαρόαιμος δεξιός μας μπακ, δεύτερον, όσο έπαιξε είχε καλή παρουσία, κυρίως επιθετικά και τρίτον για ομάδα που παλεύει για παραμονή είναι μια χαρά. Δεν βλέπω τον λόγο γιατί δεν παίζει από τη φυγή του Κατσαβάκη και μετά, πόσο μάλλον να φύγει.

Καταλήγοντας, ο μόνος από τους 5 που διαφωνώ για να είναι στη μαύρη λίστα είναι ο Ψυχογιός. Γκέσιος και Ασλανίδης από αυτά που μου έδειξαν ας φύγουν, Κοτσώνη και Γιώρη δεν μπορώ να τους κρίνω, ο προπονητής και οι συνεργάτες του είναι οι αρμόδιοι.

Να ενημεώσω, κλείνοντας αυτό το θέμα, ότι σήμερα θα γίνει και μία τελευταία συνάντηση με τους 5 και τους εκπροσώπους τους, μήπως και αλλάξει γνώμη ο Αλκαράθ, γιατί λέει σε περίπτωση που δεν πάρουμε ενημερότητα δεν περισσεύει κανείς και συμφωνώ απολύτως.

Οι τραυματισμοί

Ο Αγκάνθο από τη Βέροια και μετά δε μας τα λέει καλά. Και μέσα στο γήπεδο (δεν είναι σε καμία περίπτωση ο Αγκάνθο που βλέπαμε, αφού όχι μόνο δε σκοράρει, αλλά και δεν έχει την πολύ μεγάλη, ουσιαστική, πολύτιμη και ηγετική συμμετοχή που είχε στο παιχνίδι γενικότερα) και έξω (όχι ρε σεις, δε μιλάω για εξωγηπεδική ζωή, για τραυματισμούς μιλάω, αν και πάνω-κάτω ήταν αναμενόμενο, αφού ήρθε προερχόμενος από τραυματισμούς και αγωνιστική απραξία).

Με Πανιώνιο οι πιθανότητες είναι 95%-5% (δεν παίζει-παίζει), οπότε αυτόματα δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα στην κορυφή της επίθεσης σε ένα τόσο κομβικό ματς. Τριανταφυλλάκος φέτος τραγικός, προορίζεται. Εγώ αν ήμουν προπονητής (δεν το παίζω, υποθέσεις κάνω με το φτωχό μου μυαλό), θα έβαζα τον Κανούλα γιατί από τους 3 νεαρούς φορ (Τριανταφυλλάκος-Αγγελούδης-Κανούλας) είναι αυτός με τη θετικότερη παρουσία φέτος.

Σήμερα προέκυψε και ένα πρόβλημα με τον Γιαννιώτα. Αν δεν παίξει και ο Γιαννιώτας, ας αρχίσουμε να σκεφτόμαστε από τώρα το ματς στο Ηράκλειο μάγκες, ας είμαστε και λίγο ρεαλιστές.

Οι δηλώσεις του Κάπε

Εντάξει, θα μου πει τώρα κάποιος, ρε βλάκα Nick τον Καπετάνο περιμέναμε για να μάθουμε ότι τα πράγματα στην ομάδα είναι τραγικά. Η απάντησή μου είναι όχι, αλλά κάποια αποσπάσματα έχουν ενδιαφέρον και δεν θα μπορούσα να μην μοιραστώ μαζί σας τις απόψεις μου:

''Θα ζητήσω μόνο τα δεδουλεμένα μου''-Καλό αυτό.

''Ο νέος προπονητής ήρθε κατά τη γνώμη μου με χαρτάκι, αφού τελειώνει άτομα που έχουν βοηθήσει όπως ο Γκέσιος''-Δεν ξέρω τι λέει ο Καπετάνος, αλλά δε νομίζω ότι ο Αλκαράθ είναι τόσο βλάκας και θα πήρε χαρτάκι από τη διοίκηση, αλλά ούτε πιστεύω ότι η διοίκηση έδωσε χαρτάκι να αφήσει εκτός τον Γκέσιο, τον Καπετάνο, τον Ψυχογιό, κλπ.

''Εγώ ξέρω ότι η ομάδα με τις πολλές μεταγραφές το μόνο που κατάφερε ήταν να βγει μια φορά Ευρώπη και να χρεωθεί (πεστα). Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έκαναν αυτές τις κινήσεις, ίσως για να εκμεταλλευτούν το σύλλογο και να κερδίσουν χρήματα''.-Είναι το πιο πιθανό. Όταν το λέει και ένας ποδοσφαιριστής, κάτι θα ξέρει.

Αυτά λοιπόν με την επικαιρότητα στην αγαπημένη μας ομάδα. Και πάλι να ευχηθώ Καλή Χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα σε όλους σας.




Και ένα ανεκδοτάκι στο τέλος για να γλυκάνουμε την ατμόσφαιρα:

Πάει ένας στην μπουτίκ του γαύρου:
-Γεια σας, θα ήθελα μια φανέλα.
-Παίκτη ή διαιτητή;;;

21 σχόλια:

ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ είπε... 3 Ιανουαρίου 2013 στις 4:13 μ.μ.

ΣΥΜΦΩΝΩ 100% ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΥΧΟΓΙΟ ΚΑΙ ΑΓΚΑΝΘΟ.ΔΙΑΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΚΑΡΑΘ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΡΤΑΚΙ.

Unknown είπε... 3 Ιανουαρίου 2013 στις 4:18 μ.μ.

Λες; Αλλα απο ποιον παιρνει ρε φιλε; Εχεις για τετοιους τον Ψηφιδη η τον Σπυριδων;;;

ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ είπε... 3 Ιανουαρίου 2013 στις 8:30 μ.μ.

Nick ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΕΞΩΓΗΠΕΔΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΗ.
Ο ΠΑΝΤΙΔΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΙΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ.Ε ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΡΕΙΑΝΑΚΙ ΜΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΚΙ ΕΓΩ.ΕΓΩ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ.
ΜΕΤΑ Ο ΚΟΕΛΙΟ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ.
Ο ΒΕΛΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΚΟΣ;ΓΙΑΤΙ ; ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ;
Ο ΝΤΑΜΑΡΛΗΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΣΥΜΦΩΝΩ.ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ;
ΑΥΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ.ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ.

Skolix είπε... 3 Ιανουαρίου 2013 στις 8:36 μ.μ.

Όντως χάθηκε ο Νταμαρλής ενώ είχε δείξει πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι του.

Για Ψυχογιό έχω ξαναναφερθεί ότι πρέπει να μείνει. Για τους υπόλοιπους, ας φύγουν όλοι.

Και μια ερώτηση: Έτυχε μετά από πολύ καιρό να πάρουμε εδώ στην Αθήνα τη Metrosport. Έγραφε ότι ο Αλκάραθ καθυστέρησε μια μέρα να επιστρέψει. Και αυτός και ο συνεργάτης τους. Δεν την διάβασα πουθενά αλλού αυτή την είδηση και δεν τη βλέπω γενικά να αναπαράγεται. Δεν ξέρω καν αν υπήρχε στο site του Metrosport, στην έντυπη έκδοση υπήρχε πάντως. Έχετε κάτι να πείτε για το θέμα εσείς που ζείτε από πιο κοντά την ομάδα;

ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ είπε... 3 Ιανουαρίου 2013 στις 8:52 μ.μ.

SKOLIX ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ SITE ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;

ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ είπε... 3 Ιανουαρίου 2013 στις 9:13 μ.μ.

scolix ΤΟ ΠΡΕΣΣΑΡΙΣ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝΣΤΡΟΥΓΚΑ .ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΓΚΑΝΘΟ.ΤΟ ALL ABOUT TO ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ.6 ΡΕΠΟ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ 7 Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 70.ΕΓΩ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ.

VardARIS είπε... 3 Ιανουαρίου 2013 στις 10:42 μ.μ.

Κίτρινε Φύλακα, όλοι οι συντάκτες από Θεσσαλονίκη είμαστε. Απλά εγώ μένω πλέον μόνιμα Λονδίνο.

Ανώνυμος είπε... 3 Ιανουαρίου 2013 στις 11:49 μ.μ.

VardVRIS ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΑΝ ΜΕΝΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΩΡΑ.

VardARIS είπε... 4 Ιανουαρίου 2013 στις 12:46 π.μ.

Όχι φίλε ο Red, ο Jim και ο Vellidis μένουν Θεσ/νίκη.

Unknown είπε... 4 Ιανουαρίου 2013 στις 10:57 π.μ.

Skolix, εγω επειδη ακουω Metropolis την ακουσα στο ρεπορταζ, τη διαβασα και στο πρεσσαρις νομιζω, αλλα γενικα δεν εγινε τπτ το ιδιαιτερο.

Skolix είπε... 4 Ιανουαρίου 2013 στις 12:46 μ.μ.

Παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.

Όπως παρουσιάστηκε στην εφημερίδα φάνηκε σαν να δημιουργείται θέμα και μάλιστα έκανε λόγο για απώλεια πειθαρχίας στα αποδυτήρια, μιας και ο ίδιος ο προπονητής καθυστέρησε να επιστρέψει. Άφηνε αρκετά υπονοούμενα.

Τέλος πάντων. Δύσκολα τα πράγματα αύριο αν δεν παίξουν Γιαννιώτας και Αγκάνθο. Είναι μεγάλη ευκαιρία το ματς, γιατί ο Πανιώνιος παίζει χαζοβιόλικο ποδόσφαιρο και αν δεν του βγαίνει ο αγώνας χάνει εύκολα.

Δε μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις τρελές τη στιγμή που μας ρίχνουν και 8 βαθμούς αν δεν κάνω λάθος, αλλά είμαι αισιόδοξος για αύριο (με Γιαννιώτα - Αγκάνθο πάντα).

Ανώνυμος είπε... 4 Μαΐου 2013 στις 1:51 π.μ.

This may be described as a wonderful aerobic financial investment for you personally for
those who journey quite a bit or are away from
your home lots in the time.

Also visit my webpage - www.getfitnstrong.com

Ανώνυμος είπε... 5 Μαΐου 2013 στις 4:33 π.μ.

After all I didn't much like the likelihood of a plate falling free unexpectedly - which could damage!

My web-site bowflex dumbbells 552

Ανώνυμος είπε... 16 Μαΐου 2013 στις 2:46 π.μ.

The trick should be to adhere using the pounds that gains one's body and only shift about bigger weights once your physique is ready for it.

my website: http://www.getfitnstrong.com/adjustable-dumbbells/3-great-adjustable-weights-affordable-prices/

Ανώνυμος είπε... 16 Μαΐου 2013 στις 9:41 μ.μ.

If you are member of team that will be working with these sets then opt for heavier a person since you can certainly modify them down.


Check out my web page; dumbbells for sale

Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐου 2013 στις 1:44 π.μ.

So the subsequent time you might be going through pressure choose a deep breath and stroll absent through the pint of ice product.


Review my weblog; http://www.getfitnstrong.com/adjustable-dumbbells/

Ανώνυμος είπε... 19 Μαΐου 2013 στις 9:25 μ.μ.

To obtain the bench collapse on you at that place could consequence in a really serious injury.


Here is my web-site :: http://www.getfitnstrong.com/adjustable-dumbbells/adjustable-dumbbells/

Ανώνυμος είπε... 6 Ιουνίου 2013 στις 8:52 μ.μ.

It absolutely was not until finally I noticed 1
in their effectively developed infomercials that i became motivated
to take handle!

my web page :: bowflex selecttech 552

Ανώνυμος είπε... 8 Ιουνίου 2013 στις 2:51 π.μ.

That being explained analyzing what age it is possible to commence utilizing a Bowflex is usually a make a difference of
widespread feeling.

My webpage mouse click the up coming website page

Ανώνυμος είπε... 15 Ιουνίου 2013 στις 10:06 π.μ.

If you search into your Bowflex i-Trainer software package, you
may find out that among the to begin with positive aspects that you simply
will get from it's going to be the convenience.

My web blog - bowflex adjustable dumbbells

Ανώνυμος είπε... 16 Ιουνίου 2013 στις 2:09 π.μ.

All kinds of other training machines out about the sector nowadays, even those people that charge a
great deal far more compared to Bowflex Best 2 House Gym,
can typically only work out 1 or two muscle teams as part of your body.


Feel free to surf to my web-site: bowflex selecttech 552 adjustable dumbbells pair