Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Τέλος ο Παντίδος

Την περασμένη εβδομάδα, ένα χρήσιμο εργαλείο για τον φετινό ΆΡΗ, ο κεντρικός αμυντικός Νίκος Παντίδος, ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα, όπως και έγινε.

Ο λόγος ήταν οι κακές του σχέσεις με τον Αλκαράθ. Ο Ισπανός δεν τον υπολόγιζε από τότε που ήρθε, ενώ το ποτήρι ξεχείλισε με τη δοκιμή του Κοέλιο στα στόπερ, όπως δήλωσε και ο Παντίδος.

Είναι κρίμα να φεύγουν έτσι στα καλά καθούμενα παίκτες, πόσο μάλλον πρώτης γραμμής (κατά τη γνώμη μου έπρεπε να είναι βασικός), και με τέτοιον τρόπο. Η απόκτηση στόπερ, πλέον, είναι επιτακτική ανάγκη.




Η πορεία του με τον ΆΡΗ


Πάμε, πριν πούμε τα δικά μας, να δούμε το... χρονικό του όσο φορούσε την κιτρινόμαυρη φανέλα. Από την αρχή έως σήμερα.

Ο Νίκος Παντίδος υπέγραψε (http://arisgod.blogspot.gr/2012/07/blog-post_10.html) στον ΆΡΗ στις 10 Ιουλίου του 2012. Με τον ΆΡΗ κατέγραψε 11 συμμετοχές, εκ των οποίων 7 ξεκίνησε βασικός και σε 4 μπήκε αλλαγή. 

Ο Κατσαβάκης τον πίστευε πολύ και τον θεωρούσε βασικό μέλος, το δίδυμο Πασιαλής-Μπουγιουκλής τον θεωρούσε καλή εναλλακτική λύση των Παπαζαχαρία-Πουλίδο, ενώ με την έλευση του Αλκαράθ οι συμμετοχές του ελαχιστοποιήθηκαν, αφού ο Ισπανός εμπιστεύεται πολύ περισσότερο τον Γιανννίτση. 

Η καλύτερή του εμφάνιση ήταν πιστεύω με τον Όφη στο 0-0 του Βικελίδης την δεύτερη αγωνιστική, ενώ γενικά δεν είχε κάποια κακή εμφάνιση. Μέτρησε συνολικά 200 ακριβώς ημέρες ως παίκτης του ΆΡΗ.

Γνώμη μου

Είχε δείξει πολύ καλά στοιχεία. Μαχητικός, πάντα μέσα στις φάσεις, εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι, καλές τοποθετήσεις. Είναι ίσως η καλύτερη μεταγραφή κάτω των 24 του καλοκαιριού.

Πιστεύω πως έπρεπε να μείνει. Σε μία δύσκολη χρονιά για την ομάδα, είναι σημαντικό εργαλείο για την αμυντική γραμμή, κατά τη γνώμη μου βασικό. Άσε που θα μπορούσε να εξελιχθεί στα επόμενα χρόνια. Αλλά αφού επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους (αν λέει αλήθεια) δεν μπορούσε η διοίκηση να τον κρατήσει με το ζόρι.



Εγώ βεβαίως να τον ευχαριστήσω για όσα έκανε (σίγουρα θα μπορούσε να δώσει πολλά περισσότερα στο μέλλον) και να του ευχηθώ καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνει.

0 σχόλια: