Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Οι δανεικοί ήρθαν με τις σφαγές τι θα γίνει;


Για τους δανεικούς κ τα άρματα ασχοληθήκαμε τις προηγούμενες μέρες.

Είναι πλέον δεδομένο ότι θα μας σπάσουν τα @@ οι οπαδοί των άλλων ομάδων. Κακά τα ψέματα και εμείς στη θέση τους το ίδιο θα κάναμε.

Το ζήτημα όμως για μας είναι ένα: Να σωθεί η ομάδα. Και όλος ο γαύρος να έρθει στον Άρη δανεικός αν δεν αλλάξει η αντιμετώπιση από τη διαιτησία δεν υπάρχει περίπτωση να σωθούμε.

Μπορεί να μου πει κάποιος πως θα επιστρέψουν στην ομάδα οι χαμένοι βαθμοί λόγω της διαιτησίας; Μιλάμε για 6-8 βαθμούς (τουλάχιστον) τους οποίους αν τους είχαμε θα πηγαίναμε για Ευρώπη κ όχι για υποβιβασμό...


Ανακοινώσεις για γέλια
Γελάω πολύ με τις ανακοινώσεις που βγάζουν οι ομάδες για τη διαιτησία. Όλες πάνω κάτω λένε πως δεν θα το ξαναεπιτρέψουν να γίνει αυτό κ ότι θα έχουν να κάνουν μαζί τους αν ξανασυμβεί και άλλα τέτοια ωραία...

Δηλαδή τι θα τους κάνουν αν ξανασυμβεί (που σε εμάς θα ξανασυμβεί);

Τι μπορούν να τους κάνουν; ΤΙΠΟΤΑ.

Πως μπορείς να έχεις προστασία από τη διαιτησία;

1ος τρόπος: Να έχεις τόσο "δυνατούς παράγοντες" που να φοβούνται να σε αδικήσουν.
Ανέφικτο εκτός αν έρθει δανεικός ο Μαρινάκης.

2ος τρόπος: Να έχεις τόσο καλή ομάδα που να κερδίζει κ την διαιτησία.
Και μετά ξύπνησες...

3ος τρόπος: Να έχεις καλές δημόσιες σχέσεις με τους παράγοντες της διαιτησίας κ του ποδοσφαίρου.
Next year...

4ος τρόπος: Να φοβούνται για την σωματική τους ακεραιότητα.
Αυτός είναι ο μόνος εφικτός τρόπος. Δύσκολος αλλά εφικτός. Ξύλο στους διαιτητές που μας σφάζουν. Όχι μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από αυτό ώστε να μην την πληρώνει η ομάδα.

Μετά τη σφαγή με την Αεκ η σωτηρία έχει γίνει δύσκολη, όχι ανέφικτη
Βασικά για να σωθούμε πρέπει να βρεθούν 2 ομάδες που να μαζέψουν λιγότερους βαθμούς από εμάς. Τις έχω ήδη σταμπαρισμένες: Κέρκυρα και Βέροια.

Και τις 2 τις κερδίσαμε στον 1ο γύρο με τα χίλια ζόρια βέβαια.

Αν θέλουμε λοιπόν να σωθούμε οφείλουμε στα 2 εκτός έδρας ματς με αυτές τις ομάδες όχι μόνο να μην χάσουμε αλλά να κερδίσουμε κιόλας. Με 2 νίκες σε αυτά τα ματς θεωρώ πως έχουμε σωθεί αν κ μένουν συνολικά 12 παιχνίδια. Με 2 ισοπαλίες έχουμε πιθανότητες διότι θα τις έχουμε κ στην ισοβαθμία αλλά αν κάνουμε έστω κ μία ήττα τότε θα πάρουμε τον πούλο.

Σύγκριση με το 2004
Για να καταλάβετε πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για την σωτηρία δείτε στην γραφική παράσταση την πορεία της ομάδας το 2004 που πέσαμε με τη φετινή.

Θα δείτε ότι φέτος πάμε μέχρι στιγμής χειρότερα από τότε!!!

Η μόνη μου ελπίδα να για να σωθούμε είναι αυτό που είπα παραπάνω. Εκτός και αν οι παίχτες που ήρθαν τώρα στην ομάδα, βοηθήσουν σε ολοκληρωτική αλλαγή της εικόνας μας.

Είναι κάτι τέτοιο εφικτό;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 27 Ιανουαρίου 2013 στις 1:19 π.μ.

RE STAMATHSTE AYTHN THN PIPILA ME THN DIAITHSIA,DEN BARETHIKATE TOSA XRONIA?EISTE EYNOIMENOI SE SXESH ME THN BEROIA KAI TON PANTHRAKIKO KAI DIAFORES OMADES THS DIKIA SAS DYNAMIKOTHTAS.EPITELOYS,SKHPSTE TO KEFALI KAI DEXTHITE TIS KARPAZIES POU TROTE XORIS NA KLEGESTE.DEN FTAINE GIA OLA OI ALLOI.
YG ERXETE H ORA SAS SE 8 MERES AN DEN KANO LATHOS.THA PATHETE THS KALITHEAS

KANTHAR0S είπε... 27 Ιανουαρίου 2013 στις 4:16 π.μ.

Δεν καταλαβαίνω τον όρο ''προστασία''.

Δεν θέλω καμιά προστασία. Θέλω, ή μάλλον απαιτώ, αξιοκρατία και δικαιοσύνη. Για όλες τις ομάδες. Το ξέρω ότι ζητώ παράλογα πράγματα, αλλά πολλές φορές η λογική στηρίζεται σε παράλογες παραμέτρους.

Επίσης, διαφώνω καθέτως, οριζοντίως και πλαγίως με το ''ξύλο στους διαιτητές''. Και αρνούμαι να εξηγήσω το γιατί. Έχω βαρεθεί να γράφω και να λέω το αυτονόητο.

Γνωρίζουμε το αποτέλεσμα της ΑΕΚ. Γνωρίζουμε την κατάσταση της Κέρκυρας. Ο Αλκαράθ, όμως, γνωρίζει πώς να στήσει την ομάδα; Ελπίζω να προκρίνει τον τακτικό ρεαλισμό, διότι διαβάζω κάτι ρεπορτάζ για την στελέχωση της εντεκάδας και δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω. Το ματς δεν πρέπει να το χάσουμε.

RedDragon είπε... 27 Ιανουαρίου 2013 στις 12:16 μ.μ.

@Anonime

Μπαίνεις και σχολιάζεις στο blog πιο συχνά από Αρειανούς. Έχεις γίνει φανατικός αναγνώστης μας. Εύγε.

Όσο για το ματς της άλλης βδομάδας ελάτε με τον κώλο... σας περιμένουμε.

@Kanthare

Όταν λέω προστασία εννοώ "να μη σε σφάζουν".

Επίσης εδώ που έχουμε φτάσει ΠΡΕΠΕΙ να πάρουμε πίσω τους βαθμούς που μας έχουν κλέψει.

Πως όμως θα μπορούσε να γίνει αυτό; Μα με κάποια ευνοϊκά σφυρίγματα. Λέμε τώρα διότι Άρης είσαι.

Όσο για το ξύλο στους διαιτητές είναι ακραίο μέτρο κ το λέω εν μέρη αστειευόμενος αλλά Kanthare αν η ομάδα πάει για φούντο κ ξαναέχουμε σφαγή μέσα στο Χαριλάου μη παραξενευτείς αν κάποιο παιχνίδι δεν ολοκληρωθεί ποτέ...

Ο κόσμος βράζει.

Άσε που κάθε φορά που πέφτουμε κατηγορία το κάνουμε θεαματικά...

jim είπε... 28 Ιανουαρίου 2013 στις 2:46 μ.μ.

Στην ελλάδα, για να επιβιωσεις και να ζησεις απαιτειται να κονεισαι παρασκηνιακά.. Σε ολα τα θεματα.. Ετσι ειναι το συστημα αυτης της χωρας.

Τα πράγματα, όσων αφορά το αγωνιστικό είναι απλά.. Νικες σε κομβικα ματς. Ρολο θα παιξουν και τα αποτελεσματα των αλλων... Οποτε, εφοσον διατηρουμε το κεφαλι μας πάνω από την ζωνη, ψαχνουμε απλά την διευρυνση της αποστασης μας απο αυτην..