Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Με ισοπαλίες δεν πάμε πουθενά

Μπορεί όλοι να εστιάσαμε στην ατυχία/ανικανότητα των επιθετικών μας να πετύχουν γκολ στις 3 κλασικές μας ευκαιρίες αυτό δε σημαίνει ότι παραβλέπουμε το γεγονός ότι για άλλο ένα ματς δε μας δίνεται ένα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ πέναλτι πάνω στον Γιαννιώτα.

Αυτή τη φορά τα replay είναι ξεκάθαρα  κ ακόμη κ ο πιο κακοπροαίρετος δε μπορεί να μην παραδεχτεί ότι είναι ΠΕΝΑΛΤΥ. Ο διαιτητής είναι στα 2 μέτρα κ δεν το δίνει....

ΓΙΑΤΙ; Γιατί πήραμε την περασμένη βδομάδα; Γιατί έχουμε κερδίσει 2 ολόκληρα πέναλτι φέτος; Γιατί έχει πέσει γραμμή ότι ο Γιαννιώτας πέφτει εύκολα οπότε δεν του δίνουμε κ αυτά που είναι πεντακάθαρα;

Και για άλλη μία Κυριακή βγήκαν οι διαιτητοπατέρες κ είπαν ότι ναι είναι πέναλτι κ κακώς δεν το έδωσε κτλ κτλ κ εμείς μείναμε στους 13 βαθμούς κ κινδυνεύουμε με υποβιβασμό γιατί οι διαιτητές ακόμη κ στο Χαριλάου δεν μας παίζουν 50-50.

Αν δινόταν αυτό το πέναλτι πολύ πιθανό να άλλαζαν πολλά στο ματς κ κατά πάσα πιθανότητα να παίρναμε τη νίκη αλλά για άλλη μία φορά μείναμε με τη συμπόνοια των διαιτητοπατέρων κ το "ανθρώπινο λάθος"...

Βελτίωση
Η ομάδα έδειξε σημεία βελτίωσης. Σε όλο το ματς είχε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο κ πίεζε για το γκολ. Εν μέρη αυτό οφείλεται κ στην τακτική της Ξάνθης η οποία ήρθε να παίξει μαζική άμυνα κ να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Και το κατάφερε καλά. Πάλι καλά ο Ουντόζι έχασε στις 2 αντεπιθέσεις τις ευκαιρίες που του βγήκαν.

Επιτέλους
Δεν ξέρω αν είναι καλός προπονητής ο Αλκαράθ (με όνομα ξωτικού από το Lord Of the Rings μοιάζει :) ) αλλά επιτέλους έστειλε τους άχρηστους Παπαζαχαρία κ Καπετάνο εκτός αποστολής. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Και άντε σιγά σιγά να παίρνουν σειρά κάτι Παπαστεριανοί και Καζναφέρηδες. Αν είναι να πέσουμε, να πέσουμε με τους πιτσιρικάδες εφόσον οι "έμπειροι" μας βγήκαν ανεπαρκείς...

Ατυχία, ανικανότητα ή έλλειψη ψυχολογίας;
Η αλήθεια είναι ότι με το τέλος του χθεσινού ματς οι παίχτες άκουσαν πολλά. Ειδικά αυτοί που έχασαν τις ευκαιρίες. Και όταν δε μπορείς να πλασάρεις σε κενή εστία δε μπορείς να το ρίχνεις μόνο στην ατυχία. Παίζει μεγάλο ρόλο η ικανότητα. Αλλά ακόμη μεγαλύτερο ρόλο παίζει η φανερή έλλειψη ψυχολογίας.

Καραγιάννης: Μου έδειξε καλά στοιχεία. Πολύ πάθος στο παιχνίδι του. Χάνει όμως το άχαστο.
Γιαννίτσης: Κορμί για σέντερ μπακ. Δεν είναι αργός. Θέλει δουλειά στις τοποθετήσεις και στις μεταβιβάσεις του. Έχει το φόντα κυρίως λόγω κορμιού να γίνει καλό σέντερ μπακ.
Βελλίδης: Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις σώζοντας την ομάδα στο τετ-α-τετ του Ουντόζι.
Γιαννιώτας: Ξεχωρίζει απ'όλους. Κέρδισε πέναλτι που δεν του το έδωσαν κ έβγαλε πάρε βάλε γκολ που το χάσαμε. Έχει απίστευτη τρίπλα κ απίστευτο ταλέντο. Σε μερικές φάσεις κάνει κατάχρηση της τρίπλας αλλά εμένα δε με νοιάζει. Είναι παιχταράς.
Μαργαρίτης: Ίσως το καλύτερο του παιχνίδι; Αλλά στο τέλος κάνει ένα τραγικό λάθος που ευτυχώς δεν στοίχισε.
Σουνάς: Παιχνίδι με το παιχνίδι βελτιώνεται κ αποκτά σταθερότητα.
Αγκάνθο: Το γκολ που χάνει δεν επιτρέπεται για την κλάση του. Παίζει τραυματίας και είναι εμφανές στο παιχνίδι του. Είναι μεγάλος παιχταράς αλλά αυτό δεν αρκεί.

Μερικοί οπαδοί μας που έρχονται στο γήπεδο είναι ότι να'ναι (για να μην πω τπτ πιο βαρύ)
Μερικοί δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται στην ομάδα. Δεν έχουν υπομονή καθόλου. Οι παίχτες προσπαθούσαν κ αυτοί κράζανε. Κράζανε τον Γιαννιώτα που είναι ο καλύτερος σου παίχτης κ ο μόνος που θα δημιουργήσει κάτι καλό επιθετικά. Σε μία φάση μάλιστα πού είχαμε κερδίσει φάουλ έξω απο την περιοχή τον κράζανε να αφήσει να το εκτελέσει ο Αγκάνθο ενώ ο Γιαννιώτας δεν ήταν καν στους παίχτες που ήταν κοντά στη μπάλα...

Κράζανε τον Βελλίδη ο οποίος σε έσωσε σήμερα. Κράζανε τον Παπαστεριανό γιατί δεν κατέβαζε τη μπάλα.

Οι 13 βαθμοί μας καθιστούν 1ο φαβορί για υποβιβασμό
Μετά κ τα χθεσινά αποτελέσματα κ το κλαρίνο του Βάζελου από τη Βέροια (η οποία μερικές αγωνιστικές πιο πριν είχε φάει 4 από την Αεκ!!!) είμαστε 1 πόντο από τον υποβιβασμό. Τόσο χάλια 1ο γύρο δεν είχαμε κάνει ούτε τη χρονιά που πέσαμε το 2004-2005.

Έψαξα κ βρήκα τα αποτελέσματα της μαύρης εκείνης χρονιάς κ τα πρόσθεσα στην γραφική παράσταση της πορείας της ομάδας (κόκκινη γραμμή). Τότε στο τέλος του 1ου γύρου είχαμε 15 βαθμούς όσους κ πέρυσι...










5 σχόλια:

RedDragon είπε... 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 4:01 π.μ.

Καλά αυτοί στην Online εκπομπή Superball (http://superball.sport24.gr/article/2050546/i-15i-ekpompi-super-ball.html)

πρέπει να είναι εντελώς ηλίθιοι. Στις αμφισβητούμενες φάσεις από τον δικό μας ματς έδειξαν μία άλλη στο 2ο ημίχρονο στην οποία ούτε καν ο Γιαννιώτας δεν ζητάει πέναλτι κ δεν έδειξαν τη φάση του 1ου ημιχρόνου...

Άσχετοι; Ηλίθιοι; Ανίκανοι; Ή απλά μας έχουν τόσο πολύ γραμμένους που δεν τους νοιάζει;

VardARIS είπε... 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 9:46 π.μ.

Καλημέρα Red, τι έγινε ο μπέμπης δεν κοιμόταν και το ξενύχτησες γράφοντας άρθρα?

Προσωπικά θεωρώ ότι ο διαιτητής δεν έδωσε το πέναλτι επειδή θεώρησε ότι ο Γιαννιώτας έκανε θέατρο. Και το λέω αυτό επειδή η συμπεριφορά του σε όλο το παιχνίδι δεν ήταν προκλητική. Αντίθετα μάλιστα, μας έδωσε τα "σπόρια". Πήραμε αρκετά φάουλ που σε άλλες περιπτώσεις δε μας τα έδιναν. Εγώ περίμενα και ανακοίνωση κατά της διαιτησίας από τον Πανοπουλο...

Ο Γιαννιώτας έχει πλέον τη φήμη του βουτηχτή και για αυτό δεν του δίνουν και τα καθαρά. Αν το σταματήσει αυτό θα γίνει και καλύτερος παίκτης.

Μπορεί το αποτέλεσμα να είναι αρνητικό, αλλά τουλάχιστον η ομάδα προσπάθησε και πάλεψε για την νίκη. Μπορεί να χάσαμε τα άχαστα, αλλά τουλάχιστον κάναμε φάσεις, οι παίκτες είχαν πάθος. Ο Ουζουνίδης έλεγε στους παίκτες του "ξυπνήστε, σας έχουν πάρει όλες τις κόντρες".

Τον Μαργαρίτη τον έχουμε κράξει πολλές φορές, ώρα να του δώσουμε τα εύσημα. Χθες ήταν πολύ θετικός...

Σουνάς: έχεις δίκιο σε κάθε αγωνιστική ανεβαίνει. Το παλικαράκι έχει ντρίπλα, είναι γρήγορος, είναι από τις περιπτώσεις που αν επενδύσουμε φέτος πάνω του, σε 2 χρόνια θα μιλάμε για ολοκληρωμένο παίκτη που μπορεί να παίξει τόσο στα άκρα ή και 10άρι.

Υ.Γ. Μπράβο ρε παλίκαρε Ιγκλέσιας...

Σωτήρης είπε... 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:11 π.μ.

Για μένα το χειρότερο ξέρετε ποιό είναι?? Ότι βλέπω πολύ ταλέντο σε αυτή την ομάδα!! Αν δεν είχαν γίνει τα τόσα εγκλήματα και είχαμε ακόμα 2-3 καλούς παίκτες, όλα αυτά τα τελεντάκια θα ήταν 1-2 σκαλιά καλύτεροι.

Γι' αυτό φωνάζουμε, βρείτε τρόπο να κάνετε ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!!! Τίποτα άλλο, δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ άλλο....

RedDragon είπε... 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:48 μ.μ.

Αμφισβητούμενες φάσεις στον ΣΚΑΙ

http://www.sports-data.net/index.php/i-epimaches-fasis-tis-15is-agonistikis-video/

στο 13.50 το πέναλτι που δεν δώθηκε

Ανώνυμος είπε... 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 2:06 μ.μ.

ΠΑΙΔΕΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΟΦΤΗ ... ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ . ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.