Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Ποιοί έχουν συμβόλαιο για φέτος?

Με την πρώτη προπόνηση να έχει οριστεί την 23 Ιουλίου , θα περίμενε κανείς να υπάρχει μια ξεκάθαρη εικόνα για το ρόστερ της ομάδας. Μόνο που στον Άρη συμβαίνει το αντίθετο , αφού προς το παρόν οι ανανεώσεις και οι "μεταγραφές" προχωράνε με πολύ αργούς ρυθμούς.


Σήμερα λοιπόν , αναμένεται να υπογράψουν οι Γιαννίτσης , Σουνάς και Σταυρόπουλος. Ως εδώ καλά. Μαζί με τον Ψυχογιό μετράμε 4 ανανεώσεις. Και με τους υπόλοιπους τι θα γίνει? Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το ποιος θα μείνει , ούτε για το πόσοι από αυτούς που έχουν συμβόλαιο είναι απλήρωτοι και μπορούν να φύγουν με προσφυγή.

Για μεταγραφές ούτε λόγος βέβαια...

Για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά , ας δούμε πρώτα ποιοι έχουν συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά :

Τερματοφύλακες
Διούδης
Γουναρίδης 
Γκέλης

Αμυντικοί
Κύργιας
Γκόλιας 
Ψυχογιός

Μέσοι
Νταμαρλής
Κοτσαρίδης
Λεμονής
Οικονομόπουλος
Καμινιώτης 
Τσιάρας
Αντωνιάδης
Κουσίδης
Ρένια
Καραγιάννης

Επιθετικοί
Μανιάς

**Ελεύθεροι μένουν οι Μαργαρίτης και Ηρακλής  ενώ έχουν ήδη αποχωρήσει ο Τσουμάνης με τον Τριανταφυλλάκο (έρχονται να μου κάνουν παρέα στην Κομοτηνή)  όπως επίσης και οι Αγκάνθο , Πουλίδο και Αγγελούδης.

Από τη παραπάνω λίστα , ξέρουμε ότι οι Κύργιας και Μανιάς μπορούν να καταθέσουν προσφυγή αλλά από ότι φαίνεται περιμένουν τις εξελίξεις. Ο Διούδης μάλλον θα πουληθεί αφού υπάρχει πρόταση κοντά στα 500.000 ενώ και ο Γουναρίδης δεν υπολογίζεται και θα αποχωρήσει (του οφείλονται περίπου 10.000).

Άρα με το καλημέρα προκύπτει πρόβλημα στο τέρμα , στην άμυνα (μόλις 4 συμβόλαια) και στην επίθεση , ενώ  στο κέντρο  κανένας από όσους έχουν συμβόλαιο δεν μπορεί να κάνει την διαφορά.

Η ανάγκη για μεταγραφές είναι επιτακτική , σε όλες τις θέσεις. Πρέπει να αποκτηθούν παίκτες  και μάλιστα γρήγορα ,  για να γίνει σωστή προετοιμασία ! Βέβαια με τα σημερινά δεδομένα , για να γίνουν μεταγραφές πρέπει να γίνει ένα (μεγάλο) θαύμα αφού τα ταμεία της ΠΑΕ είναι γεμάτα υποσχέσεις για χορηγούς αλλά από ρευστό...μηδέν !

14 σχόλια:

Unknown είπε... 7 Ιουλίου 2014 στις 4:37 μ.μ.

Ποσο θα ηθελα τωρα να μπορω να κανω αυτα τα αρθρα περι ''σχεδιασμου ροστερ''.. :P

Tεσπα, παμε στα σημερινα δεδομενα, δυστυχως.

Να σημειωθει οτι υπεγραψαν και επισημα πριν λιγο οι Γιαννιτσης-Σουνας-Σταυροπουλος, που σε συνδυασμο και με την ανανεωση του Ψυχογιου, ειναι πολυ καλες κινησεις. Αν και ηθελα να μεινει και ο Ηρακλης αλλα τελος παντων.

Καταρχην, πουλας Διουδη και Μανια, αναγκαστικα, για να εχει ρευστοτητα. Μαζι αυτοι θα φερουν κανα 800.000, λεφτα που αν προστεθουν λιγα ακομα, φτιαχνεις ενα αρκετα καλο ροστερ για του χρονου.

Τωρα ανα θεση δεν εχει νοημα να το παρουμε, αλλα ας προσπαθησουμε...

Στο τερμα, αφου φευγουν Διουδης-Γουναριδης, για να μην ξοδεψεις πολλα, παιρνεις εναν καλο και εμπειρο για βασικο, και για 2ο-3ο εχεις Γκελη και καποιον απο την Κ20.

Στην αμυνα, θες μεταγραφες σε ολες τις θεσεις. Εναν εμπειρο για να πλαισιωσει Γιαννιτση-Κυργια, ενα αναπληρωματικο δεξι μπακ και 2 αριστερα μπακ... Με λιγο ψαξιμο και κανα 2 επενδυσεις απο Κ20 μια χαρα βρισκονται..

Στο κεντρο, εχεις μια αρκετα καλη βαση παικτων, που ομως στερουνται εμπειριας. Εκει πρεπει να κανεις μια δυνατη μεταγραφη, εμπειρου και ποιοτικου μεσου, ωστε να συμπαρασυρει και τους υπολοιπους.

Στα πλαγια το ιδιο. Εχεις 4-5 παικτες που ειναι αρκετα ταλαντουχοι και ικανοι, ομως ολοι ειναι απειροι. Πρεπει και εδω να κανεις μια ηχηρη μεταγραφη, εναν μπουκαδορο που να ειναι και εμπειρος και καλο ονομα.

Στην επιθεση, θελει γερα λεφτα, αφου εφυγαν ολοι (με δεδομενο οτι πωλειται ο Μανιας). Θες εκει εναν γκολτζη-ηχηρη μεταγραφη και αυτος, εναν καλο αναπληρωματικο με παραστασεις απο β εθνικη, και εναν απο Κ20 για τριτη επιλογη.

Χοντρικα και γενικα, θελουμε καμια 7-8 μεταγραφες συν 3-4 προσθηκες απο τη β ομαδα, και να παραμεινουν ολοι οσοι αναγραφεις στο αρθρο σου και εχουν συμβολαιο (πλην, επαναλαμβανω, Διουδη-Μανια και Γουναριδη), και ετσι δημιουργειται ενα αρκετα ανταγωνιστικο ροστερ που βγαζει μια χρονια.

Εγω δεν απαιτω απο του χρονου να ανεβουμε. Αλλα πανω απο 2 χρονια υπομονη δεν κανω...

Αυτα. Αντε μιλησαμε και λιγο για μπαλιτσα και στον Αρη :P

Giorgos T. είπε... 7 Ιουλίου 2014 στις 6:27 μ.μ.

Και γιατι δεν τα εκανες ενα αρθρο ολα τα παραπανω ? :P

Καιρος ειναι νομιζω , Ιουλιο μηνα να αρχισουμε να μιλαμε για ποδοσφαιρο , μετα απο περιπου 6 μηνες που ξεραμε οτι πεφτουμε και ασχολιομασταν με τα διοικητικα !

Αν αποκτηθουν 7-8 καλοι εμπειροι που λες θα ειναι θαυμα , γιατι το μπατζετ ειναι περιορισμενο και το ταμειο αδειο...

δεν θα βγαλω πρωιμα συμπερασματα ακομα για το αν θα ανεβουμε η οχι , ειναι πολυ νωρις ακομα. Μολις ολοκληρωθουν οι μεταγραφες και εχουμε εικονα απο μερικα φιλικα θα μπορεσουμε να μιλησουμε για αυτο το θεμα.

προς το παρον , παρακολουθουμε τις εξελιξεις και απλα σχολιαζουμε...

Giorgos T. είπε... 7 Ιουλίου 2014 στις 6:30 μ.μ.

Και τωρα διαβαζω οτι λυθηκε και το συμβολαιο του Κοτσαριδη !

Μειον ενας απο την λιστα λοιπον...

Στεφανίδης είπε... 7 Ιουλίου 2014 στις 7:52 μ.μ.

Λαέ μου μην χολοσκάς, ΕΓΩ είμαι εδώ και τα έχω όλα υπό έλεγχο,ΕΓΩ θα σας εξαφανίσω!!!!!

Vamos_G1 είπε... 7 Ιουλίου 2014 στις 9:51 μ.μ.

Έγινες απόλυτα κατανοητός πρόεδρε, μην μου στεναχωριέσαι!

Giorgos T. είπε... 8 Ιουλίου 2014 στις 12:24 π.μ.

Ρε Στεφανιδη εισαι , ντουμανι και ποτοοοο
;)

Ανώνυμος είπε... 8 Ιουλίου 2014 στις 2:01 π.μ.

Υπαρχει και το ενδεχομενο περιορισμου των μεταγραφων,οπως και στη SL.Δεν εχει αποφασιστει ακομα,αλλα φημολογειται οτι θα γινει.Ο Αρης δεν θα αδειοδοτηθει,αρα θα δικαιουται να κανει 3 μεταγραφες παιχτων ανω των 24.Δυσκολα τα πραγματα.Με 3 εμπειρους και τα πιτσιρικια δεν ανεβαινουμε με τιποτα...

Vamos_G1 είπε... 9 Ιουλίου 2014 στις 9:07 μ.μ.

Τέλος κ ο Οικονομό, άρα άλλος ένας μείον από την λίστα.

Vamos_G1 είπε... 11 Ιουλίου 2014 στις 12:32 μ.μ.

Κ Κοτσαρίδης κ Καραγιάννης φινίτο. Μειώνεται κ άλλο η λίστα... Ετοιμάζω σορτσάκι εγώ για καλό κ για κακό κ αρχίζω ατομικές προπονήσεις!

Vamos_G1 είπε... 11 Ιουλίου 2014 στις 8:35 μ.μ.

Καμινιώτης τέλος! Χαχαχα, παίδες δε νομίζω να φτάσει μόνο η δικιά μου ενίσχυση στην ομάδα! Βάλτε όλοι κοντά παντελονάκια κ ραντεβού στο Ρύσιο!

VardARIS είπε... 12 Ιουλίου 2014 στις 9:42 μ.μ.

Έτσι όπως πάει, και ο Κούης θα χρειαστεί να βάλει σορτσάκι. 30 λεπτά θα τα βγάζει άνετα...

Το κακό είναι ότι μας έφυγε ο Φοιρός. Θα μπορούσε να αποτελέσει λύση στην άμυνα!

Ο Κολτσίδας είναι ακόμη στην ομάδα? Δίδυμο με Κάλι...

Στεφανίδης είπε... 14 Ιουλίου 2014 στις 5:19 μ.μ.

Παραλίγο να κλείσω την παιχτούρα τον Πίου, σόρυ τον Καλί εννοούσα. Μην μασάτε όλοι διαρκείας πάμε για τρελά γούστα φέτος.
Έρχονται χορηγιάρες λέμε, τηλεοπτικά μέχρι και κινηματογραφικά (έχω πρόταση να μας κάνουνε ταινία πορνό μας ζητάνε μόνο μερικούς κομπάρσους για τα γυρίσματα με σφιχτό κ... όποιος οπαδός τον έχει ακόμα σφιχτό μετά από όλα αυτά τα χρόνια να περάσει από τα γραφεία της Κ.Μ.Α. να δηλώσει συμμετοχή και θα πάρει δώρο και διαρκείας στην 7 δίπλα στον Ελληνικό Χρυσό, μεγαλεία λέμεεεεεεεεεεεε)

Vamos_G1 είπε... 14 Ιουλίου 2014 στις 8:44 μ.μ.

Πάνε πρώτος εσύ πρόεδρε για το κάστινγκ, να δώσεις κ το καλό παράδειγμα στον λαό κ ακολουθούμε εμείς!