Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Πολύ δύσκολο ματς, με αλλαγές στην 11αδα

Με νέο προπονητή, χωρίς πολλές απουσίες και με ακόμα πιο πεσμένο το ηθικό έπειτα από την ήττα από τον Ατρόμητο, πόσο μάλλον με τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε, η ομάδα μας ταξιδεύει στην Τρίπολη ώστε να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αστέρα, στην πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος μαζί με το Καραϊσκάκη.


Παρακάτω η πιθανή 11άδα του ΆΡΗ:
Διούδης - Γιαννίτσης, Παντίδος, Fab5, Μαργαρίτης - Κοέλιο, Παπαστεριανός, Καζναφέρης, Σουνάς - Γιαννιώτας, Αγκάνθο.

Ο Αλκαράθ από ότι λέγεται είναι λάτρης του 4-4-2 και με αυτό το σύστημα θα παρατάξει την ομάδα στον Κυριακάτικο αγώνα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα ένα ένα. Κάτω από τα δοκάρια θα προσέξατε το όνομα του Διούδη. Και αυτό γιατί ο Βελλίδης τραυματίστηκε και θα απουσιάσει από το ματς στην Τρίπολη αλλά και στον αγώνα κυπέλλου με την Καλλιθέα.

Το θέμα χωράει πολλή συζήτηση. Ο Βελλίδης φέτος δεν έχει καμία σχέση με τον περυσινό. Παρουσιάζεται με αισθητά μειωμένη την απόδοσή του, με πολλά λάθη. Οπότε, λογικό είναι, ακόμα και χωρίς να τραυματιστεί, να πρέπει να πάρει κάποιες ευκαιρίες και ο Διούδης, τουλάχιστον 7-8 ματς όλη τη χρονιά, ώστε να αποκτήσει εμπειρίες και να βάλει βάσεις για το μέλλον, που φαίνεται ότι το 'χει.

Στο κέντρο της άμυνας μάλλον θα βρεθούν οι Γιαννίτσης-Παντίδος. Δηλαδή ο 2 νεαροί από τους 4 στόπερ μας. Ελλείψει του Πουλίδο, δεν υπάρχει άλλη επιλογή για να τεθεί εκτός ο ντεφορμέ Παπαζαχαρίας. Οπότε θα κατέβουμε με τους 2 νεαρούς στόπερ, οι οποίοι μέχρι στιγμής πάντως έχουν πάθος, ειδικά ο δεύτερος. Φαίνεται ότι κι αυτοί έχουν μέλλον.

Στα μπακ αν τοποθετηθεί ο Fab5 θα είναι εντελώς λανθασμένο. Κι αυτό διότι:
1) Είναι άμπαλος.
2) Δεν είναι η φυσική του θέση.
3) Ο Ψυχογιός, όπως και να το κάνουμε, είναι σημαντική μονάδα για φέτος.

Από την άλλη ο Μαργαρίτης μάλλον θα είναι, αλλά ο Τσουκάνης μου άρεσε αρκετά στο Σαββατιάτικο ματς και πιστεύω αξίζε μία ακόμη ευκαιρία.

Στο κέντρο, οι Κοέλιο-Παπαστεριανός θα παίξουν μαζί. Πιστεύω πως ο Νταμαρλής πάντως πρέπει οπωσδήποτε να πάρει ευκαιρίες, γιατί ήταν πολύ καλός σε όσα ματς έπαιξε. Αλλά δεν πειράζει. Ο Παπαστεριανός έχει ποιότητα και είναι ίσως ο μοναδικός από τους 5 έμπειρους Έλληνες που έχει προσφέρει αρκετά φέτος. Ο Κοέλιο, μας αρέσει δεν μας αρέσει, δεν βγαίνει από την 11αδα.

Πλάγια, οι αναμενόμενοι. Κάζνα και Σουνάς. Ο μικρός έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία μέχρι στιγμής, ξέρει μπάλα, και ελλείψει άλλου γρήγορου χαφ, πρέπει να παίζει. Ο Καζναφέρης, είναι σημαντικός φέτος, αλλά αδικεί τον εαυτό του έως τώρα. Μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα.

Στην επίθεση, θα δούμε επιτέλους ένα δίδυμο το οποίο θέλαμε να δούμε, έστω και για δοκιμή (αν και πλέον δεν χωρούν πειράματα). Νταβίντ Αγκάνθο και Γιάννης Γιαννιώτας. Ο γκολτζής και ο ταχύτατος. Αυτό το δίδυμο, στη μέρα του, μπορεί να κάνει άνω κάτω οποιαδήποτε άμυνα. Ο Γιαννιώτας είναι πολύ καλό πλαισίωμα στον Ισπανό, και μπορούν να τραβήξουν το βάρος της επίθεσης σε σύστημα με 2 επιθετικούς.

Ποιος είναι ο στόχος μας τώρα; Για μένα, τουλάχιστον, μία αξιοπρεπής εμφάνιση. Ο Αστέρας έχει 6-0-0 στην έδρα του και είναι πολύ δύσκολος και ο βαθμός, ο οποίος αν κατακτηθεί την Κυριακή θα είναι πολύτιμος.



0 σχόλια: