Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

2η νίκη στο μπάσκετ. Υπάρχει βελτίωση.

Η αλήθεια είναι ότι το μπάσκετ το έχουμε παραμελήσει λίγο εδώ στο blog.

Ο βασικός λόγος που εγώ τουλάχιστον δεν έχω γράψει κάποιο post μετά το παιχνίδι της 1η αγωνιστικής με τον Βάζελο είναι γιατί δεν είχα τη δυνατότητα να παρακολουθήσω κάποιο παιχνίδι.

Ούτε τη χθεσινή εκτός έδρας νίκη με 76-85 επί του Πανελευσινιακού μπόρεσα να τη δω αλλά είπα να γράψω διότι βλέπουμε μία βελτίωση στην ομάδα μετά τα χάλια των πρώτων παιχνιδιών...



Για να δούμε στα γρήγορα τι έχουμε κάνει τις 4 πρώτες αγωνιστικές.

Αρχικά προηγήθηκε ο εξευτελιστικός αποκλεισμός από τη Νέα Κηφισιά στο κύπελλο με 81-60.

1η αγωνιστική
Είχαμε την εύκολη εντός έδρας ήττα από τον Βάζελο με 56-71. Αναμενόμενο.

2η αγωνιστική
Είχαμε άλλη μία εξευτελιστική ήττα αυτή το φορά από το Ρέθυμνο με 68-50. Η διαφορά είχε ξεπεράσει τους 30 πόντους σε κάποια σημεία του αγώνα.

Αλλαγή προπονητή
Κάπου εδώ απομακρύνθηκε ο Αλεξανδρής κ ήρθε ο Αγγέλου.

3η αγωνιστική
Με αγγέλου λοιπόν κάναμε την 1η μας νίκη με τον Ηλυσιακό στο Αλεξάνδρειο. Πολύ δύσκολη νίκη με 64-63, που κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό ενώ στο 1ο ημίχρονο κερδίζαμε με πάνω από 10 πόντους.

4η αγωνιστική
Φτάνουμε λοιπόν στο χθεσινό ματς το όποιο όπως είπα πιο πάνω δεν το παρακολούθησα. Άκουσα μόνο το 1ο ημίχρονο από το ράδιο κ μετά έμαθα το τελικό αποτέλεσμα 76-85 κ σκέφτηκα: "εύκολη νίκη, μπράβο".

Μετά όμως διάβασα την εξέλιξη του αγώνα κ τρόμαξα. Για άλλη μία φορά στο 3ο δεκάλεπτο πάθαμε black οut. Κολλήσαμε απέναντι σε ζώνη και από κει που κερδίζαμε 10 πόντους βρεθήκαμε να χάνουμε μέχρι κ 7 πόντους σε κάποια φάση!!!

Στο 4ο δεκάλεπτο ευτυχώς μπήκαν τα 3ποντα κ καταφέραμε να κερδίσουμε. Είχαμε τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Πάσαλιτς με 20 πόντους και άψογα ποσοστά και Βεργίνη με 19 πόντους. Ενώ για άλλη μία φορά πολύ καλός ήταν ο 36χρόνος Ασημακόπουλος.

Μας λέει κάτι αυτή η νίκη;
Αυτό που μάλλον μας λέει είναι ότι δεν είμαστε για υποβιβασμό. Είμαστε μία μέτρια ομάδα αλλά όχι τόσο κακή. Ίσως παιχνίδι με το παιχνίδι να βελτιωνόμαστε κ να δούμε κ κάτι καλό στη συνέχεια.

Επόμενο ματς
Επόμενο ματς το Σάββατο με τον Πανιώνιο ο οποίος έχει 4/4. Δύσκολο ματς...

2 σχόλια:

Unknown είπε... 4 Νοεμβρίου 2012 στις 11:30 μ.μ.

Ρεντ σου εχω πει, οποτε μπορεις να ανεβαζεις εσυ αρθρα για μπασκετ εγω δεν μπορω γιατι δεν εχω ιδεα απο μπασκετ.

Ο Αγγελου εχει κανει 2/2 καλο αυτο. Για υποβιβασμο δεν νομιζω να ειμαστε, αλλα σιγουρα Ευρωπη με τιποτα.

Το 3ο δεκαλεπτο ειναι μια διαχρονικη καταρα που πρεπει να ξορκισουμε.

PlanetARIS είπε... 5 Νοεμβρίου 2012 στις 2:34 μ.μ.

Μπορεί ο Αγγέλου να έχει 2/2 και σίγουρα είναι καλό αυτό αλλά όσο αφορά την εικόνα της ομάδος για την ώρα σε ομαδικό επίπεδο δεν υπάρχει ούτε ίχνος βελτίωσης.

Από την άλλη σε ατομικό επίπεδο αρχίζουν παίκτες όπως ο Βεργίνης και ο Πάσαλιτς να αισθάνονται πιο άνετα και να αποδίδουν σύμφωνα με την αξία τους κάνοντας την διαφορά για τον ΑΡΗ μας!