Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Ντόνετσκ - Άρης 81 - 74

Αν σκεφτεί κανείς ότι παίξαμε χωρίς οργανωτή (Τζέιμς) και χωρίς Ταπούτο και Τσαλδάρη (είχαν ελάχιστη συμμετοχή μάλλον λόγω τραυματισμού;) τότε το ότι χάσαμε μόνο με 7 πόντους μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία!

Μετά από τα τελευταία γεγονότα το αγωνιστικό έρχεται σε 2η μοίρα. Εδώ κινδυνεύουμε να διαλυθούμε το Eurocup μας μάρανε...



Το παιχνίδι δεν το είδα (αν κ υπήρχε link) αλλά το άκουσα από το ραδιόφωνο. Βέβαια αυτό που ακούγαμε από το ArisFm δεν μπορεί να θεωρηθεί μετάδοση... Χωρίς να φταίει φυσικά το παιδί που προσπαθούσε να ενημερώσει τον κόσμο.

Το ίδιο συνέβη και στο ματς με τον Κολοσσό όπου ούτε το ArisFm ούτε τα Αθλητικά Νέα είχαν απεσταλμένο. Το ματς με τον Κολοσσό το άκουσα από το Libero το οποίο έκανε μετάδοση το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα... Αυτό έτσι για παρατήρηση...

Χωρίς να έχω δει το παιχνίδι λοιπόν ήταν εμφανές ότι είχαμε σοβαρό πρόβλημα στο κατέβασμα της μπάλας. Οι Ουκρανοί ήταν ενημερωμένοι και πίεζαν συνεχώς στο κατέβασμα με αποτέλεσμα να κάνουμε πολλά λάθη.

Τα δεκάλεπτα: 24-11, 40-34, 60-53, 81-74.

ΑΡΗΣ: Μαυραειδής 7 (3ασ.), Κερούς 17 (4/6δπ., 3/6τρ., 3ρ., 2κλ.), Ταπούτος, Τσαϊρέλης, Ντέιβις 22 (4/4β., 6/10δπ., 2/3τρ., 6ρ.), Κρούσιτς, Μπόγρης 5 (6ρ.), Μάλντροου 7 (8ρ.), Τσαλδάρης 2, Βεργίνης 14 (7/7β., 2/4δπ., 1/6τρ.).

Το βάρος στην επίθεση το πήραν ο Ντέιβις και ο Κερούς ενώ βοήθησε και ο Βεργίνης ο οποίος όμως ήταν πολύ άστοχος στα 3ποντα. Επαναλαμβάνω ότι αν έπαιζαν Τζέιμς, Ταπούτος και Τσαλδάρης θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει. Αλλά και οι 7 πόντοι που χάσαμε δεν είναι καταδικαστικοί.

Για να έχουμε όμως ελπίδες πρόκρισης πρέπει να κερδίσουμε μέσα στη Γαλλία τη Βιλερμπάν διότι οι Ουκρανοί την κέρδισαν και να κερδίσουμε τους Ουκρανούς με πάνω από 7 πόντους.

Βέβαια όλα αυτά λίγη σημασία έχουν. Η ομάδα παλεύει για την επιβίωση της και δεν ξέρω αν τελικά τα καταφέρει να επιβιώσει...

1 σχόλια:

VardARIS είπε... 25 Ιανουαρίου 2012 στις 11:02 π.μ.

Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα το Eurocup είναι πολυτέλεια. Έτσι όπως πάει μέχρι το τέλος της χρονιάς, αν συνεχίσει η συγκεκριμένη κατάσταση στο διοικητικό, θα μείνουμε χωρίς παίκτες καθώς οι περισσότεροι θα αποχωρήσουν. Ίσως πρέπει να κοιτάξουμε να κάνουμε καμιά νίκη στο πρωτάθλημα για να κατοχυρώσουμε την κατηγορία και μετά το σημαντικότερο θα είναι να δούμε τι θα γίνει με το διοικητικό.

Αυτό που έχω ακούσει εγώ, είναι ότι ο Δαμιανίδης βάζει εμπόδια σε όποιον δείχνει ενδιαφέρον για την ΚΑΕ.

Επομένως, Δαμιανίδη να ξέρεις μας κούρασες. Ωραία η καρέκλα, σου άρεσε πολύ και δεν μπορείς να την αποχωριστείς, αλλά δυστυχώς πρέπει να μαζέψεις τα πράγματά σου.