Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Άρης - Πανιώνιος 63 - 69

Μετά τη φυγή του Τζέιμς, ο οποίος δεν έφυγε στα καλά καθούμενα όπως θέλουν να μας πείσουν, η ομάδα έχει αποδυναμωθεί πάρα πολύ.

Έχασε τον βασικό οργανωτή της, έναν παίχτη που έβαζε πάνω από 15 πόντους σε κάθε ματς και που πολλές φορές έπαιρνε όλη την ομάδα πάνω του. Όσο δεν βρίσκουμε αντικαταστάτη του τα πράγματα θα είναι δύσκολα.

Αν λοιπόν πριν το σημερινό ματς σας έλεγα ότι δεν περίμενα αυτή την ήττα μάλλον θα έλεγα ψέματα...


Η εμφάνιση του 1ου ημιχρόνου ομολογώ ότι με μπέρδεψε πίστεψα ότι κουτσά στραβά θα κερδίσουμε αλλά ήρθε πάλι το γνωστό μας black-out αυτή τη φορά στο 3ο δεκάλεπτο όπου φάγαμε 27 πόντους και πετύχαμε μόλις 10.

Αλλά τι νόημα έχει να ασχοληθούμε με τα αγνωστικά. Έχουμε σημαντικότερα προβλήματα. Προβλήματα επιβίωσης.

Όπως είναι γνωστό ΔΕ μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές διότι μας το έχει απαγορέψει η FIBA. Γιατί; γιατί χρωστάμε λεφτά στον Σκορδίλη. Έναν παίχτη που πρόσφερε ελάχιστα, του χρωστάμε πάνω από 100χιλιάρικα...

Είναι θέμα χρόνου να διαλυθεί εντελώς η φετινή προσπάθεια. Οι παίχτες παίζουν απλήρωτοι, οι αμερικάνοι δεν θα μείνουν για πολύ ακόμη και ο κόσμος έχει απογοητευτεί εντελώς. Και τι κάνει η διοίκηση γι'αυτο; ΤΙΠΟΤΑ. Το πολύ πολύ να διώξει τον Αλεξανδρή αν κάνουμε καμιά ήττα ακόμη...

Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα για να καταφέρουμε να μπούμε στην 6άδα θα πρέπει να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια μας, να πάρουμε τις διαφορές από τους αντιπάλους μας και να κερδίσουμε κ μερικά εκτός έδρας ματς.

Άντε πείτε ότι το κάνουμε αυτό και φτάνουμε να παίξουμε στα Play Off με κάποιον από τους Κολοσσό ή Πανιώνιο με ντιζαβαντάζ έδρας για να μπούμε στην 4άδα.

Άντε και καταφέρνουμε κ μπαίνουμε στην 4άδα. Θα αποκλειστούμε από τον Βάζελο ή τον Γαύρο και θα παίξουμε με τον άλλο από τους Κολοσσό ή Πανιώνιο για την 3η θέση. Πάλι με ντισαβαντάζ έδρας.

Και πείτε ότι καταφέρνουμε και βγαίνουμε 3οι. Ε και; Θα πάμε μήπως να παίξουμε προκριματικά Ευρωλίγκας; Φέτος μας έβαζαν από την πίσω πόρτα και δεν το δεχτήκαμε λόγω χρημάτων θα δεχτούμε του χρόνου;

Και άντε δεχόμαστε, με τι μπάτζετ; Με 400χιλ; Του χρόνου ούτε καν 400 χιλιάρικα μπάτζετ δεν θα έχουμε.

Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται ομάδες όπως ο Κολοσσός ας πούμε που έχει ελάχιστο κόσμο άρα και λιγοστά έσοδα από εισιτήρια, πωλήσεις, διαφημίσεις και χορηγούς να έχει φτιάξει μία ανταγωνιστική ομάδα που δεν χρωστάει στο μισό κόσμο που ασχολείται με το μπάσκετ.

Πως σκατά καταφέρανε οι δικοί μας μέσα σε 8 χρόνια η ομάδα από μηδενικά χρέη να έχει φτάσει στο χείλος του γκρεμού και να συζητάμε για την επιβίωση της και για Β Εθνική. Ναι καλά ακούσατε όχι Α2, για Β εθνική λόγω χρεών.

Πως γίνεται από την 3η θέση και την Ευρωλίγκα πριν 4 χρόνια να έχουμε φτάσει στο χείλος του γκρεμού και με ένα από τα χαμηλότερα μπάτζετ στη Α1. Το ότι δεν κινδυνεύουμε να πέσουμε (αγωνιστικά) οφείλεται αφενός στην καλή δουλειά των προπονητών μαζί με την προσπάθεια των παιχτών και αφετέρου στο ότι θα πέσει το Μαρούσι. Αν δεν ήταν το Μαρούσι τόσο χάλια, θα κινδυνεύαμε...


1 σχόλια:

VardARIS είπε... 29 Ιανουαρίου 2012 στις 3:13 π.μ.

Συμφωνώ απόλυτα Red με ό,τι γράφεις. Οι παίκτες απλήρωτοι, πολλοί τραυματισμοί τελευταία, με μισή καρδιά μένει ο Αλεξανδρής (που τα βρήκε με τον Δαμιανίδη)... Διάβαζα ένα άρθρο πριν από λίγο (http://www2.allaboutaris.com/item.asp?id=4687), γράφει ότι θα υπάρξει λύση. Να ελπίζουμε, ή ο Γιάννης θα είναι ανένδοτος??? Γλυκιά η ριμάδα η καρέκλα...