Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Αποδεσμεύσεις: Δεκέμβριος 2011

Τα τελευταία νέα δεν είναι καλά για την ομάδα μας, καθώς ΔΕΚΤΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΗ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ... 


Εγώ απλά θα ρωτήσω τι θα κάνουμε τώρα; ΑΠΟΓΝΩΣΗ...
Φεύγει ο καλύτερος με διαφορά αμυντικός του Άρη. Μπράβο στην διοίκηση του Άρη, τι να πει κανείς, άφησε απλήρωτο τον Ευθύμη και αυτός με την πρώτη ευκαιρία έκανε προσφυγή και έμεινε ελεύθερος. Τι θα απογίνει τώρα η ομάδα χωρίς τον Ευθύμη; Και τι, για ψίχουλα: 300.000 €, έλεος ρε παιδιά, αν ζητούσαν αυτά τα χρήματα από τον κόσμο, πιστεύω άνετα θα τα μαζεύαμε σε 1-2 μέρες και θα γλιτώναμε την προσφυγή. 

Ας μιλήσουμε λίγο σοβαρά τώρα και πέρα από την πλάκα 
Πραγματικά είναι για να κλαις με την συγκεκριμένη είδηση. Όχι όμως από την στεναχώρια σου που θα αποχωρήσει ο συγκεκριμένος κεντρικός αμυντικός, αλλά επειδή απορείς πώς είναι δυνατόν ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής να αμείβεται με τόσο πολλά χρήματα...


Πώς είναι δυνατόν, χωρίς να είναι βασικός, και χωρίς να τον χρειάζεται η ομάδα, να του έγινε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του και μάλιστα με τέτοιο σημαντικό ποσό. Τριετές λοιπόν συμβόλαιο το οποίο είχε υπογραφεί πέρυσι το καλοκαίρι.

Σε καμία περίπτωση δε λέω ότι φταίει ο ίδιος ο Κουλοχέρης. 
Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είναι, καλά έκανε και υπέγραψε το συγκεκριμένο συμβόλαιο. Να είναι γερό το παλικάρι, τον ευχαριστούμε για ό,τι πρόσφερε στην ομάδα μας τις δύσκολες χρονιές που ήρθε, αλλά ρε παιδιά πολλά λεφτά. Πολλά χρήματα για έναν αμυντικό που στην ουσία δεν είχε θέση στην ομάδα. Για έναν αμυντικό που ήταν μεταξύ κερκίδας και πάγκου. Ελάχιστες συμμετοχές ως αναπληρωματικός, και ακόμη λιγότερες ως βασικός.

Αναμφισβήτητα πρόσφερε. Κανείς δε λέει το αντίθετο. Ειδικά στη μαύρη χρονιά ήταν ένας από τους κορυφαίους μας παίκτες. Μη σας ξεγελάει το γεγονός ότι έπαιζε από τότε στην ομάδα μας. Ο Ευθύμης είναι μόλις 30 χρονών και έχει χρόνια μπάλας μπροστά του.

Αλλά για ποιον λόγο να μην δοθεί το καλοκαίρι σε κάποια ομάδα με μεταγραφή ή ως δανεικός. Για ποιον λόγο να είναι ο Άρης υποχρεωμένος τώρα να πληρώσει 300.000 € στον παίκτη; Και μένει και ελεύθερος.

Άλλη μια τραγική επιλογή και ένας κακός χειρισμός από τη διοίκηση της ΠΑΕ.


Εύχομαι στον Ευθύμη Κουλοχέρη να είναι γερός και δυνατός να παίξει μπάλα σε κάποια ομάδα, αν μη τι άλλο έχει χρόνια μπροστά του. Αλλά ας εκτιμήσει το γεγονός ότι ο Άρης του έδωσε ψωμί για αρκετά χρόνια και ήταν ο μοναδικός που τον εμπιστεύτηκε μετά το πέρασμά του από τον γαύρο. Όπως λέει ο ίδιος, είναι Αρειανός, αυτό θα αποδειχθεί από το αν θα δεχθεί έναν διακανονισμό και δεχθεί να λάβει λιγότερα χρήματα από αυτά που κέρδισε. Στο κάτω - κάτω του επιδικάστηκαν (αν δεν κάνω λάθος) χρήματα μέχρι και το τέλος της χρονιάς...  

0 σχόλια: