Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Άρης - Ολυμπιακός 70 - 71

Η ομάδα πραγματοποιήσε την καλύτερη εμφάνιση της φέτος και χτύπησε στα ίσια έναν πολύ ακριβότερο και ποιοτικότερο αντίπαλο.

Δυστυχώς έτσι όπως εξελίχτηκε το ματς μας άφησε μία πικρία διότι όχι μόνο μπορούσαμε να το κερδίσουμε αλλά στην ουσία το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας.

Θα ήταν πολύ καλό να είχαμε 2 νίκες επί Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού σε μπάσκετ κ ποδόσφαιρο την ίδια μέρα αλλά το όνειρο έμεινε στη μέση...


Μπορώ να πω με σιγουριά ότι παίξαμε καλύτερα από τον Ολυμπιακό και μας άξιζε η νίκη. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα κ στην επίθεση είχαμε σωστές επιλογές.

Ο Ολυμπιακός στηρίχτηκε μόνο στην καλή μέρα του Σπανούλη ο οποίος έβαλε 29 πόντους σχεδόν τους μισούς από αυτούς που έβαλε όλη η ομάδα. Δεν είναι υπερβολή λοιπόν να πούμε ότι χάσαμε από έναν παίχτη.

Αλλά βάλαμε τα χεράκια μας (κ την απειρία μας) κ χάσαμε το ματς. Διότι στο τελευταίο 1.5 λεπτό χάνουμε συνολικά 5 βολές. Ακόμη και στην προτελευταία φάση ο Ταπούτος που είναι συνήθως εύστοχος στις βολές χάνει τη μία από τις 2 με αποτέλεσμα η διαφορά να πάει στους 2 κ όχι στους 3 πόντους.

Επίσης στην τελευταία φάση αφήνουμε τον Σπανούλη να σουτάρει 3ποντο. Τον πιο εύστοχο παίχτη του αντιπάλου. Πιο λογική επιλογή να κάναμε ένα γρήγορο φάουλ κ να πηγαίναμε το ματς στις βολές... Βέβαια αν το έχανε ο Σπανούλης θα κερδίζαμε αλλά δεν το έχασε...

Στην τελευταία μας επίθεση φαίνεται ότι το κόψιμο πάνω στον Ντέιβις είναι σωστό. Υπάρχει όμως υποψία για φάουλ αλλά κ οι παίχτες του Ολυμπιακού τραβάνε το δυχτάκι κάτι που απ'όσο ξέρω απαγορεύεται.

Ο Ολυμπιακός το μεγάλο το σμπρώξιμο το έφαγε στο 2ο δεκάλεπτο όπου είχαμε πάρει μία διαφορά 10 πόντων κ με κάτι ανάποδα σφυρίγματα κ τεχνικές ποινές κατάφεραν να μας γυρίσουν το ματς. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο συγκεκριμένο 10λεπτο σουτάρανε συνεχώς βολές...

Ότι κ να λέμε το ματς ανοίκει στο παρελθόν. Δυστυχώς κάναμε άλλη μία ήττα κ παραμείναμε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 1 νίκη και 5 ήττες. Οι τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας δείχνουν ότι η θέση μας είναι πλασματική και ότι με τον καιρό θα ανέβουμε κ βαθμολογικά αλλά πρέπει να έρθουν τα αποτελέσματα.

Το Σάββατο παίζουμε ένα πολύ δύσκολο ματς με την Καβάλα εκτός έδρας. Θυμίζω ότι η Καβάλα κέρδισε τον Παναθηναϊκό (σε ένα τέλειο ματς από πλευρά της) αλλά έφαγε μία 30αρα (σχεδόν) από τον Κολοσσό προχθές. Αντικειμενικά πάντως θεωρώ πολύ δύσκολο να κερδίσουμε εκεί μέσα...

Σήμερα στις 18.45 παίζουμε για το Eurocup με την Γκαστέρα Flames. Λογικά θα έχουμε ένα εύκολο απόγευμα. Το παιχνίδι μεταδίδεται και από την Ετ3 αλλά καλό είναι όσοι μπορούν να στηρίξουν την ομάδα στο γήπεδο.

Δείτε το απίστευτο πραγματικά κάρφωμα του Κεϊρούς

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 6 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:24 π.μ.

Συγχαρητηρια ρε μαγκες. Αντρικεια εμφανιση. Εγω το περιμενα οτι δε θα μετρησει το καλαθι. Το καρφωμα του Κερους πραγματικα ολα τα λεφτα! Οι Αμερικανοι εχουν αρχισει να συμμορφωνοται. Αλλα αυτο ειναι το ελληνικο μπασκετ.

Sifakis3

RedDragon είπε... 6 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:39 π.μ.

Ξέχασα να αναφερθώ στο εκπληκτικό κάρφωμα του Κεϊρούς. Το πρόσθεσα τώρα στο post.

VardARIS είπε... 7 Δεκεμβρίου 2011 στις 4:23 π.μ.

΄Ολοι ξέραμε Σηφάκη ότι το καλάθι δε θα μετρούσε... Με μισή καρδιά πήγε ο διαιτητής (και με χεσμένο βρακί). Τι να χαλάσει χατίρι των Αγγλοπουλέων; Και αν αυτοί φύγουν; Θα ''χάσει'' το ελληνικό μπάσκετ...