Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Τι έγινε στο Μπάσκετ (25η αγωνιστική)

Θα κάνουμε φάουλ στην τελευταία φάση. Μην το ξεχάσετε.
Πανιώνιος - Άρης 89 - 80
Καταφέραμε για άλλη μία φορά να χάσουμε ένα δικό μας παιχνίδι. Σε όλο το ματς κερδίζαμε εύκολα με διαφορά πάνω από 10 πόντους κ στο τελευταία 5λεπτο ήρθε το αναμενόμενο black out.

Ακόμη κ έτσι όμως θα κερδίζαμε το ματς αν στην τελευταία επίθεση κάναμε φάουλ κ δεν αφήναμε τον Πανιώνιο να σουτάρει 3ποντο, να ισοφαρίσει κ να στείλει το ματς στην παράταση.

Ακόμη κ τα παιδιά που παίζουν στο Ποσειδώνιο θα έκαναν φάουλ... εμείς δεν προλάβαμε... κ φυσικά το 3ποντο μπήκε... Στην παράταση έβαλαν 3 ακόμη συνεχόμενα 3ποντα κ τελείωσε το ματς...

Η αφέλεια αυτής της ομάδας είναι απίστευτη. Εγώ δεν περίμενα να κερδίσουμε αλλά ρε φίλε όταν το ματς είναι δικό σου μη το χάνεις... Να θυμίσω ότι με 3ποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα χάσαμε κ από τον Ίκαρο στην Αθήνα.

Τώρα θέλουμε νίκη αύριο με τον Ίκαρο για να μην χάσουμε την 4η θέση... Α έφυγε κ ο Τόμας κ ψάχνουμε για ψηλό...

Μάχη για την 4άδα
Με την ήττα δώρο από τον Πανιώνιο χάσαμε κ όποιες πιθανότητες για να βγούμε 3οι. Τώρα με νίκη είμαστε 4οι, με ήττα δεν θέλω να το σκέφτομαι...

Ως γνωστό ο 4ος παίζει με τον 5ο στα Play Off. Οπότε μας ενδιαφέρει ποιος θα βγει 5ος.

Αν το Μαρούσι κερδίσει το Περιστέρι θα είναι 5ο. Αν χάσει όμως τότε τα σενάρια μπλέκουν. Το πιο πιθανό πάντως είναι να αντιμετωπίσουμε έναν από τους Μαρούσι, Καβάλα, Κολοσσό.

Εγώ προτιμώ το Μαρούσι διότι φάνηκε να μας ταιριάζει φέτος αυτή η ομάδα μια κ την κερδίσαμε 2 φορές εύκολα.

Αν υπάρχει ένα θετικό από τον αποκλεισμό της ομάδας ποδοσφαίρου από τα Play Off είναι ότι θα στηρίξει λίγο παραπάνω ο κόσμος το Μπάσκετ. Μια κ τους επόμενους 2 μήνες μόνο μπάσκετ θα βλέπουμε...

Η τελευταία αγωνιστική
Σε παρένθεση είναι οι νίκες της ομάδας. Και με * τα εκτός έδρας παιχνίδια. Θυμίζω ότι υπερτερούμε στις ισοβαθμίες με Μαρούσι κ Καβάλα ενώ μειονεκτούμε σε αυτές με Κολοσσό και Πανιώνιο.

Αγ. Παοκ   (15) ΆΡΗΣ   (13) Μαρούσι (13) Καβάλα (12) Κολοσσός (12) Πανιώνιος (12) Περιστέρι (11)
26η Καβάλα* Ικαρός Περιστέρι* Παοκ Ηλυσιακός Αεκ* Μαρούσι

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 20 Απριλίου 2011 στις 4:00 μ.μ.

5 οπαδοι να μπαιναμε στο παρκε για να παιξουμε αμυνα στα τελευταια 5 δευτερολεπτα .. δεν θα το χαναμε το ματς !

Ο Terminator