Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Sergio Contreras Pardo «Koke»


Σαν να το περιμέναμε όλοι και να χαρήκαμε που έφυγε είναι περίεργο αλλά τελειώνει καλά από τον Άρη οπότε ότι αρχίζει ωραίο δεν τελειώνει πάντα με «πόνο» που λένε και τα τραγούδια εκτός και αν δεν ήτανε ωραίο!!!!!!!






Όταν πήγα να δω τον Αμορόζο για πρώτη φορά σε μια προπόνηση του Άρη διαπίστωσα πως αυτός και ο Κοκε ήτανε δυο παίκτες που βάζανε μια διαφορετική πινελιά στο ποδόσφαιρο του Άρη και ξεχωρίζανε από χιλιόμετρα .......

Σήμερα που και οι δυο φύγανε καλώς ή κακώς, θα μας λείψουν από το χόρτο του Κλεάνθης Βικελίδης, πριν λοιπόν με χαρά κουνήσουμε το μαντήλι στον Κοκε ας ψάξουμε να βρούμε τι μας αφήνει πίσω και τι μας χάρισε.

Για μένα ο Κοκε έλεγα καιρό τώρα πως για τον ίδιο θα έπρεπε να φύγει από τον Αρη γιατί είναι καλός παίκτης και χρειαζεται απλά να το αποδείξει και αλλού αυτό.......

Δεν θα ξεχάσω πως κάποτε πανηγύριζα μόνο που έβλεπα τον Κοκε να πετάγεται μόνος προς την αντίπαλη εστία και ουρλιαζα πως δεν τα χάνει αυτά !!!!!!!!!!!

Στο τέλος αυτά είναι που σου μένουν χαραγμένα στο μυαλό από την κερκίδα τα ωραία γκολ και η χαρά της στιγμής και τέτοιες μας έδωσε πολλές .........

Δυστυχώς ένας τίτλος δεν συνδυάστηκε με την καριέρα του στο Αρη αλλά για αυτό φρόντισαν οι διοικήσεις του Αρη που ποτέ μα ποτέ δεν κράτησαν μια σταθερή ομάδα αλλά πάντα άλλαζαν παίκτες και προπονητές κάτι που ετοιμάζονται να κάνουν ξανά και αυτό είναι που με στεναχωρεί περισσότερο και από την φυγή του Κοκε ............



*Συνολικά 177 συμμετοχές προσμέτρησε με τη φανέλα του Άρη, έχοντας πετύχει 39 γκολ, εκ των οποίων τα τέσσερα στην Ευρώπη.



Είχε συμμετοχή σε δυο τελικούς με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για το κύπελο Ελλάδος και έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ευρωπαϊκή ιστορία του Αρη..........

4 σχόλια:

Skolix είπε... 14 Απριλίου 2011 στις 10:11 μ.μ.

Πιστευω ακράδαντα οτι καλως εφυγε. Αυτο ομως δεν ακυρωνει οτι αγαπησε πραγματικα την ομαδα και δεθηκε με τους οποαδους. 5 χρονια παρουσιας για ξενο παικτη ειναι σημαντικό πράγμα, συν το οτι εγινε αρχηγος.

Τις δυο πρωτες χρονιες ηταν εξαιρετικος. Μετα γραφτηκαν πολλα και ακουστηκαν ακομα περισσοτερα. Προσωικα τα ξεχναω ολα και κραταω το οτι ηταν ενας πολυ καλος μπαλαδορος που αγαπησε τον Αρη μας και θα ειναι οπαδος του για παντα.

Ανώνυμος είπε... 15 Απριλίου 2011 στις 11:59 μ.μ.

ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΛΙΓΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΥΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ!!!!!

Ανώνυμος είπε... 20 Απριλίου 2011 στις 9:41 μ.μ.

Εγω παντως Ξαδερφε μονο ομορφα εχω να θυμαμαι απο τον Κοκε κ ας ηταν πολυ πεσμενος τα τελευταια 2 χρονια κ παλι εκανε τη διαφορα μεσα στο γηπεδο.

Δεν θα ξεχασω ποτε το πως πεταξε το λαβαρο του μεσα στα μουτρα τους - κατι που θα εκανε μονο ενας οπαδος της ομαδας.

Ειναι η πρωτη φρα σε ολη μου τη ζωη που βλεπω παικτη να φευγει απο τον ΑΡΗ κ να κλαιει ... αυτο λεει πολλα !

ΑΡΧΗΓΕ ο ΑΡΗΣ ειναι εδω κ σε περιμενει να γυρισεις για να κλεισεις την καριερα σου στο Συλλογο που αγαπησες κ σ'αγαπησε !!

Ο Terminator