Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ο Κόκε, έβαλε πάνω από όλα την ομάδα

Είναι γνωστό, ότι, ο Κόκε, σε όλη την διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, ταλαιπωρήθηκε από μια κρίση σκωληκοειδίτιδας. Μάλιστα, στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, εισήχθη σε κλινική για θεραπεία. Και εφόσον, δεν έβλεπε, βελτίωση, θα γινόταν επέμβαση. Την Παρασκευή, ο Σέρχιο, ένοιωσε καλύτερα και βγήκε από το νοσοκομείο, ακολουθώντας, την αποστολή της ομάδας.


Ο παίχτης, δεν ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα, όπως ήταν λογικό, άλλωστε, αφού εχασε σχεδόν όλη την προετοιμασία, για τον χθεσινοβραδινό αγώνα, με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Παρόλα αυτα, η κατάσταση, ήταν τέτοια, που ο παίχτης αγωνίστηκε, παίρνοντας μεγάλο ρίσκο, γιατί ήταν με ισχυρή αντιβίωση, λόγω του προβλήματος, που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει ακόμη.

Και μάλιστα, όχι μόνο αγωνίστηκε, αλλά ήταν και από τους καλύτερους παίχτες της ομάδας. Η αλήθεια είναι, ότι, με την είσοδό του, στο γήπεδο, η εικόνα της ομάδας, άλλαξε προς το καλύτερο..

Αυτή η κίνηση του Κόκε, ήταν πολύ σημαντική, γιατί έδειξε, ότι, έχει την ομάδα, ψηλά, στην συνείδησή του και την αγαπάει..

Τα μαύρα σύννεφα, του Φλεβάρη, φαίνεται, να διαλύθηκαν και η τότε, συμπεριφορά του, στο παιχνίδι με την Σίτυ, ανήκει στο παρελθόν...

Μάλλον, ο παίχτης, θα χρειαστεί να εγχειριστεί. . .Θα φανεί σε λίγες μέρες...

Πάντως, η κίνησή του, αυτή, να αγωνιστεί, με προσωπικό του, ρίσκο, αποτελεί, πάρα πολύ καλό δείγμα και οφείλουμε, να του το αναγνωρίσουμε..

Όπως τότε, στο παιχνίδι, με την Σίτυ, γράψαμε, ότι, κανείς δεν είναι πάνω από τον ΆΡΗ, έτσι τώρα, γράφουμε, ότι, αυτή η κίνησή του, χθες, ήταν σπουδαία...


6 σχόλια:

jim είπε... 11 Απριλίου 2011 στις 10:17 μ.μ.

Ε, ναι ρε φίλε...

Του τα χώσαμε, τότε, που σηκώθηκε κι εφυγε απο το ξενοδοχείο και τώρα, πρέπει να παραδεχτούμε, ότι, πήρε ρίσκο και φέρθηκε καλα..

RedDragon είπε... 12 Απριλίου 2011 στις 10:11 π.μ.

Όχι μόνο έπαιξε αλλά ήταν και πολύ καλός...

Κανένας δεν περισσεύει από την ομάδα...

XRISTOS5002 είπε... 12 Απριλίου 2011 στις 10:32 π.μ.

o koke einai o pio simantikos paikths tou ari afta ta 5 xronia pou eimaste sthn 5ada tou prvtthlimatos kai 4oi 2 fores kai pistevw monos tou xwris antiastoixou epipedou ssympaiktes kai parolafta ta akouei epeidi den pairnei ti bala apo to kentro na balei gkol.. me poion na paixei? telos pantwn, oute super xerw oute tipota an fyei kai den enisxythoume analoga mas vlepw pali 8 9ous

Ανώνυμος είπε... 12 Απριλίου 2011 στις 10:49 π.μ.

'Οντως ήτανε πολύ σημαντικό αυτό που έκανε για την ομάδα.....


geokampour