Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

I AM BACK !!!!!!!!!!!!!!

Τι γίνετε μάγκες ήρθα ξανά και εύχομαι να μην χρειαστεί να ξαναφύγω όχι ότι αλλάζει κάτι απλά γινόμαστε πιο πολλοί.... και λέμε πιο πολλά !!!!!!!!!

Μπαίνω κατευθείαν στα βαθιά και ό,τι βοήθεια έχετε ευπρόσδεκτη, Κούπερ τέλος και μαζί του άλλη μια ευκαιρία,  χρυσή, κατά την άποψη μου, την σκοτώσαμε και φως δεν βλέπω στον ορίζοντα.......

Πλάκα έχει πάντως αυτό που γίνεται με το που έφυγε ο Κούπερ μέχρι και ο Σάκατα έσκασε μύτη, ο μηχανισμός που με νύχια και με δόντια ο Κούπερ είχε καλά κρατημένο τώρα ελευθερώθηκε και κάνει παιχνίδι.



Ο Κοντης δεν περιμένει τον νέο προπονητή να τον ρωτήσει αν θέλει κάποιον παίκτη παίρνει μόνος του όποιον γουστάρει.

Μέχρι τώρα ο Κουπερ, παίκτες σαν τον Φαμπιανο Λιμα τους έδιωχνε και ήθελε καινούριους, τώρα τον Σακατα 'που κάτι μου λέει ότι βαδίζει στα χνάρια του Φαμπιάνο ' ποιος θα τον διώξει?
Σκεφτείτε δηλαδή να μην ήτανε ο Κουπερ, ο Φαμπιανο θα έπαιζε ακόμα στον Αρη!!!!!!!!

Ο ΠΕΡΕΙΡΑ από την Παρμα έκλεισε. Κρίμα στα παιδιά τα δικά μας στις μικρές ομάδες του ΑΡΗ και αυτοί μάλλον φως δύσκολα θα δούνε........

Όχι προς θεού δεν τα γράφω για να απογοητευτείτε περισσότερο αλλά πρέπει να δώσουμε ένα τέλος στην κοροϊδία που μας πουλάνε.

Τέλος στον ΣΟΥΠΕΡ3 που μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο φοβήθηκε μην χάσουμε το τρένο για την Ευρώπη και του χρόνου και χαθεί το παραδάκι.......... για το πότε θα κάνουμε ομάδα δεν τους ενδιαφέρει για το πως θα πάρουμε κάποιον τίτλο και αυτό δεν τους αγγίζει..... χαίρονται τα φερέφωνα με το Καστιγιο που ήρθε δανεικός για τρεις μήνες !!!!!!!

Καλώς σας βρήκα μάγκες ξανά..........

3 σχόλια:

VardARIS είπε... 20 Ιανουαρίου 2011 στις 8:44 μ.μ.

Φίλε Jik θα σε απογοητεύσω, αλλά τον Πορτίγια και τον Λίμα τον έφερε ο manager του Κούπερ, όπως ήθελε να φέρει και άλλους... (Όλι Ρεν, Παπαδόπουλο δανεικό για 6 μήνες με 500 χιλ κλπ).

Κάθε Manager προσπαθεί να "βγάλει" κάποια ψιλά ή χοντρά. Όλοι κατηγορούμε τον Κόντη, αλλά ξεχνάμε ότι αυτός έφερε κάποιους πολύ καλούς παίκτες. Ο Αντόνιο Καλσάδο επίσης είναι manager και προτείνει παίκτες. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...

Skolix είπε... 21 Ιανουαρίου 2011 στις 11:04 π.μ.

Καλως ηλθες πισω jik! Η επιστροφη σου δυστυχως συνεπεσε με την αποχωρηση του Εκτορα.

Για τις μεταγραφες, βλεπουμε οτι μολις εφυγε ο Κουπερ οργιασαμε. Δεν ξερω τι ειπε οταν εφυγε, αν εφυγε σαν φιλος με τη διοικησημ, ποιους παικτες εφερε ο ιδιος και ποιους του φορτωσαν κ.τ.λ. Απο το μυαλο μου δε βγαινει οτι του πρηξαν τα συκωτια, γιατι δεν τον αφηναν να κανει κουμαντο, μπουχτισε και εφυγε.

Hoyas είπε... 21 Ιανουαρίου 2011 στις 8:28 μ.μ.

VardARIS έχω την εντύπωση για να μην πω την βεβαιότητα, ότι ο Κούπερ και ο μάνατζερ του έφεραν μόνο τον Ορτίθ πέρσι και τον Πορτίγια 1 φέτος.