Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

ΆΡΗΣ - Μαρούσι 86 - 63

Όπως φαίνεται κ από το τελικό σκορ το παιχνίδι δεν αξίζει κ ιδιαίτερης κριτικής. Το Μαρούσι είναι μία από τις χειρότερες ομάδες που έχουν περάσει φέτος από το Αλεξάνδρειο κ πραγματικά αναρωτιέμαι πως έχει καταφέρει να κάνει 5 νίκες στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε από το 1ο δεκάλεπτο όταν κάναμε ένα σερί 24-0 κ το 2-10 που χάναμε έγινε 26-10.

Πήγαμε λίγο να τα χαλάσουμε στο 2ο δεκάλεπτο όπου ήμασταν εκνευριστικά άστοχοι κ βιαστικοί αλλά το Μαρούσι ήταν πολύ κακό για να μας απειλήσει ουσιαστικά...
Όπως προείπα δε μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα από το συγκεκριμένο ματς,  μπορούμε όμως να επισημάνουμε 2-3 πραγματάκια:

  • Είχαμε 11 στους 11 αιφνιδιασμούς! 12 κλεψίματα κ 12 ασίστς. Κάναμε όμως κ 12 λάθη.
  • Καλή εμφάνιση του Μπράουν με 16 πόντους. Σε κάποια φάση στο 1ο δεκάλεπτο πέτυχε 3 συνεχόμενα τρίποντα κ μας βοήθησε να ξεκολλήσουμε κ να κάνουμε το 24-0 σερί.
  • Για τον Τάκερ δεν χρειάζεται να τα λέμε ήταν εξαιρετικός για άλλη μία φορά 18 πόντοι κ 13 ριμπάουντ.
  • Αρκετά καλός και ο Ταπούτος με 13 πόντους
  • Σε πολλά παιχνίδια βλέπω ότι παίρνουμε πόντους από πολλούς παίχτες. Αυτό συνέβη κ σήμερα και είναι κάτι που δείχνει ότι η ομάδα φέτος στηρίζεται στο σύνολο κ όχι σε μεμονωμένους παίχτες.

Αν πρέπει να βρω κάτι αρνητικό θα έλεγα, για άλλη μία φορά, το rotation του Ντρούκερ. Τσαιρέλης κ Κουμππούρας δεν έπαιξαν καθόλου. Ειδικά ο 2ος είναι σαν να μην υπολογίζεται. Ενώ κ ο Χρυσικόπουλος έπαιξε ελάχιστα. Αλλά όσο η ομάδα κερδίζει ότι κ να λέμε είναι περιττό.

Η συνέχεια
Με εξαίρεση τις ήττες από Περιστέρι κ Κολοσσό η ομάδα πάει καλά. Δεν εντυπωσιάζει αλλά είναι μέσα στους στόχους της.

Απομένουν 3 παιχνίδια για τη λήξη του 1ου γύρου. Εκτός έδρας με την Αεκ το Σάββατο, εντός με τον Πανιώνιο κ εκτός με τον Ίκαρο. Αν θέλουμε να κλείσουμε τον 1ο γύρο με θετικό πρόσημο πρέπει να κάνουμε τουλάχιστον 2 νίκες.

Και τα παιχνίδια αυτά δεν θα είναι καθόλου εύκολα.

1 σχόλια:

Skolix είπε... 6 Ιανουαρίου 2011 στις 1:05 μ.μ.

Η ομαδα παει καλα, παιζει καλο μπασκετ με επιθετικο πλουραλισμο και ταχυτητα. Απο κει και περα εχει τις γνωστες χτυπητες αδυναμιες, που αν διορθωσει θα παρει ανετα την τριτη θεση. Και ετσι ομως παλι το φαβορι ειμαστε, αλλα δεν ξεκολλαμε ευκολα απο το σωρο που παλευει για την τετραδα.