Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Αντίο Mister

Η παραίτηση του Έκτορα είναι η μεγαλύτερη ήττα για την ομάδα. Το μεγαλύτερο πισωγύρισμα.

Έφυγε ένας άνθρωπος κόσμημα, μία τεράστια προσωπικότητα και μαζί του χάθηκε κ το όραμα που μας είχε δημιουργήσει.

Ναι, ο Άρης θα συνεχίσει να υπάρχει κ όλοι εμείς θα είμαστε μαζί του. Απλά ο Άρης θα είναι λίγο φτωχότερος όπως κ ολόκληρο το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αλλά ρε πούστη μου μη προσπαθείτε να μας περάσετε ότι όλα είναι καλά κ ωραία... Μην προσπαθείτε να μας πείσετε ότι ο Κούπερ απλά παραιτήθηκε χωρίς να συμβαίνει τπτ κακό στην ομάδα...

Ο Κούπερ είναι ο μόνος προπονητής που έδωσε όραμα στο Λαό του Άρη. Ο μόνος που μας έκανε να πιστέψουμε ότι η ομάδα μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω. Να ξεκολλήσουμε από την μιζέρια που μας διακατέχει.

Ο άνθρωπος ήταν μεγάλος δάσκαλος. Ακούγαμε τις συνεντεύξεις τύπου που έδινε κ μαθαίναμε μπάλα ακόμη κ εμείς οι άσχετοι. Δεν ασχολήθηκε ποτέ με την διαιτησία κ με μικροπρέπειες, έψαχνε να βρει τι έκανε αυτός λάθος για να το διορθώσει, δεν έψαχνε άλλοθι για τις ήττες ούτε κρυβόταν πίσω από το δάχτυλο του.

Πάντα στήριζε κ κάλυπτε τους παίχτες του ότι κ να έκαναν όπως κ τη διοίκηση. Ακόμη κ τώρα που φεύγει ΔΕΝ θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα, καλύπτει τη διοίκηση τόσο στην ανακοίνωση όσο κ στην συνέντευξη που έδωσε στον ArisFM.

Συγνώμη κύριοι αλλά κανένας Αρειανός δεν θα πιστέψει ότι ο Κούπερ έφυγε έτσι απλά χωρίς να συντρέχει τπτ άλλο. Όπως κ κανένας δεν πίστεψε ότι ο Κάμπορα είχε οικογενειακό πρόβλημα ή ότι θα πάρουμε λεφτά από τη μεταγραφή του Βιτόλο στον συμπολίτη...

Για πιο λόγο να αφήσει ένας άριστος επαγγελματίας τη δουλειά του στη μέση; Για πιο λόγο να αφήσει το καράβι μόνο του στη φουρτούνα; Έτσι απλά λόγω των κακών αποτελεσμάτων;

Εννοείτε πως δεν το έδιωξε η διοίκηση αλλά παραιτήθηκε μόνος του. Χαίρω πολύ. Το θέμα είναι τι τον οδήγησε σε αυτή την αμετάκλητη απόφαση όταν ξέρει ότι η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου είναι μαζί του, τον στηρίζει κ τον αγαπάει; Τα κακά αποτελέσματα; Συγνώμη αλλά δεν το νομίζω...

Όποιος άκουσε την εκπομπή του Super3 τη Δευτέρα θα κατάλαβε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει ο Κούπερ στην ομάδα. Τόση λάσπη που δέχτηκε ήταν επόμενο να φύγει. Βγάλανε ότι είναι ο μόνος υπεύθυνος για όλα τα κακά στην ομάδα... Τόσο χρόνια εγώ δεν ασχολούμαι με τον σύνδεσμο. Μπορώ να πω ότι τους υποστήριζα τις πιο πολλές φορές. Μετά όμως απ'αυτά κατάλαβα ότι ο Super3 δεν θέλει το καλό του Άρη αλλά μόνο το καλό του Super3.

Παρά τη στεναχώρια, όλοι εδώ θα είμαστε κ θα στηρίζουμε την ομάδα. Διότι ο Άρης είναι πάνω απ'ολους κ όλα. Κρίμα πάντως που χάθηκε αυτός ο άνθρωπος. Πραγματικά κρίμα...

Αντίο Μίστερ

16 σχόλια:

Specchio είπε... 19 Ιανουαρίου 2011 στις 11:30 π.μ.

Adios Cooper. Σ'ευχαριστούμε για τα καλά και τα κακά, θα σε θέλαμε για χρόνια μαζί μας αλλά... τεσπα. Να 'σαι καλά.

Σωτήρης είπε... 19 Ιανουαρίου 2011 στις 12:01 μ.μ.

Ίσως το καλό θα είναι ότι και οι τελευταίοι που έμειναν να ξυπνήσουν και να καταλάβουν για το ποιοι κάνουν κουμάντο στην ομάδα.

Αν και πλέον η αρρώστια έχει ριζώσει πάρα πολύ βαθιά, και οι συγκεκριμένοι άνθρωποι μετά από τόσα χρόνια είναι τόσο καλά οργανωμένοι που η προπαγάνδα τους θα κάνει τέλεια την δουλειά της. Άλλωστε πλέον έχουν και νέα όπλα να χρησιμοποιήσουν (ραδιόφωνο).

salonika3 είπε... 19 Ιανουαρίου 2011 στις 1:06 μ.μ.

Ακούγωντας από το πρωΐ τον "Super-Aris FM" και το μπινελίκι που έπεφτε από τα χαράματα κατέληξα στο συμπέρασμα πως η συνέντευξη που έδωσε στον Τσαλτίδη ήταν η τελευταία χάρη που έκανε στην διοίκηση του ΑΡΗ!!Γιατί βλέποντας πως δεν πέφτει απλά γιούχο αλλά πιθανόν να πέσει και ξύλο να τον είπανε "Mister,μια τελευταία χάρη,επειδή το ξύλο που θα φάμε δεν θα έχει προηγούμενο,πες πως όλα ήταν καλά κι απλά ξύπνησες στραβωμένος χθες και είπες να παραιτηθείς"!!!Τραβηγμένο ακούγεται αλλά όποιος άκουγε τα τηλέφωνα και τα μηνύματα πριν την συνέντευξη και μετά,μάλλον σε αυτό το συμπέρασμα θα κατέληγε!!!Και κάτι ακόμα.Μήπως αφού καταφέραμε να στείλουμε,απομακρύνουμε,παραιτήσουμε,διαλέξτε ότι θέλετε,τον Κούπερ πριν τον έμμισθο υπάλληλο και οπαδό αντίπαλης ομάδας,τελικά αυτό που έχουμε μας αξίζει;;;;;Α,ξέχασα,είμαστε πολύ κοντά στο μεταγραφικό μπαμ με τον παγκοσμίου φήμης Ιάπωνα Νταϊσούκε Σακάτα.Ούτε στις 9 του μακαρίτη δε φτάσαμε και οι καραβιές ξεκίνησαν!!!!!

jim είπε... 19 Ιανουαρίου 2011 στις 1:14 μ.μ.

Πολλά ειναι τα κρίμα Red. Κρίμα είπαμε αμέτρητες φορες, για το θεμα Παουλο Κόστα, Παλαθουέλος, Νεμπεγλέρα, Μπάγιεβιτς, Βιτόλο, Κάμπορα, Νασούτι και τώρα Κούπερ..

Πρέπει να τελειώσουν κάποτε τα κρίμα και τα δυστυχώς. Η ομάδα έτσι, δεν παει μπροστά...

Ανώνυμος είπε... 19 Ιανουαρίου 2011 στις 1:50 μ.μ.

Κατι ξεκινησα να γραφω, αλλα ξενερωσα τοσο και το σταματησα.

Θα τα πω περιεκτικα γιατι ειμαι πραγματικα παρμενος.

Αυτοι που ξεφωνιζουν πως "ειναι καποιοι που δεν θελουν τον Αρη Μεγαλο" ειναι οι ιδιοι που τον κρατανε μικρο.

Την καψουρα μας δεν θα μας την κοψει κανεις και για κανεναν λογο!

Και ολοι αυτοι που νομιζουν πως εμεις ειμαστε οι κομπαρσοι στο εργο που εχουν στησει θα μας βρουνε μπροστα τους.

Παπαριες του στυλ "μου ειπαν πως εχασα το τρενο και εγινα κοπροσκυλο" δεν περνανε!

Εσεις που σκεφτεστε ΞΥΠΝΑΤΕ!

Ρουκουνας

ΝΑVAS είπε... 19 Ιανουαρίου 2011 στις 2:23 μ.μ.

O ΑΡΗΣ ΕΧΕΙ 96 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ.Ο ΚΟΥΠΕΡ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΒΑΣΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΡΑΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ.

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ(ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΥΤΕ ΗΜΟΥΝ ΣΟΥΠΕΡΑΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΤΕ).
ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΡΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ 75% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕΝΑΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΑΤΕ.
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ(ΟΥΣΤ ΣΚΟΡΔΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ)

ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΛΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΙ.

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΝΕΤΕ.

ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ ΟΜΩΣ.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΥΤΕ ΣΟΥΠΕΡΑΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΛΛΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ.

RedDragon είπε... 19 Ιανουαρίου 2011 στις 2:25 μ.μ.

Δεν ξέρω αν εννοείς εμάς αλλά ως blog δεν βρίσαμε κανέναν.

ΝΑVAS είπε... 19 Ιανουαρίου 2011 στις 2:29 μ.μ.

ΔΕΝ ΛΕΩ ΕΣΕΝΑ RED ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ BLOG ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΙOΥΣ ΕΝΝΟΩ.TO ΕΓΡΑΨΑ ΛΑΘΟΣ ΙΣΩΣ

Ανώνυμος είπε... 19 Ιανουαρίου 2011 στις 2:43 μ.μ.

Και τι να κανουμε ρε φιλε Ναβας? Να καταπινουμε αυτα που μας πονανε?
Συμφωνω πως ο ΑΡΗΣ ειναι μεγαλυτερος απο καθε παικτη και καθε προπονητη, αλλα η ιστορια γραφετε απο τους παικτες τους προπονητες και απο τον λαο.
Εαν λοιπον βλεπουμε κατι αδικο και "περιεργο" να συμβαινει στην ομαδα εχουμε καθε δικαιωμα και οφειλουμε να το επισημαινουμε.

Ρουκουνας

Hoyas είπε... 19 Ιανουαρίου 2011 στις 8:40 μ.μ.

Στην ομάδα υπάρχουν άνθρωποι που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το προσωπικό τους συμφέρον και όχι η πρόοδος του συλλόγου. Όσο αυτοί παραμένουν κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν μπορεί να ασχοληθεί με τον Άρη. Ο Κούπερ πολλές φορές είπε και ελάλησε και αμαρτία ουκ έχει!!!!!!!!!!!

kkoulgr είπε... 19 Ιανουαρίου 2011 στις 9:10 μ.μ.

Ας μου επιτραπεί και μένα να εκφράσω τις σκέψεις μου και την άποψη μου συνάμα, συνήθως αιρετική και περίεργη.

Την πληροφόρηση της είδησης της παραίτησης Κούπερ την μοιράστηκα παρέα με τον Red, μετά απο ένα sms φίλου.

Πρώτα απο όλα, συνεχίζω να λέω ότι δε θα τα διαλύσουμε όλα μετά απο ένα στραβό αποτέλεσμα ή μια στραβή φάση. Το να βγαίνουν και να κράζουν όλοι ανώνυμα την διοίκηση, το σύνδεσμο, εμένα, εσένα, τον χ, τον ψ και το κακό συναπάντημα, μόνο κακό στο σύλλογο κάνει.

Εσύ που πιστεύεις ότι ο Κούπερ έκανε μια τελευταία χάρη στη διοίκηση, είσαι τουλάχιστον βαθιά τυφλωμένος απο μένος και οι κουβέντες σου είναι χωρίς βάση.

Τα παιδιά του blog ας κάνουν μια αναδρομή και ας δουν τι έχει κάνει ο Κούπερ στις προηγούμενες ομάδες του. Εσύ λες ότι ο προπονητής που την είπε στο αφεντικό της Ίντερ, να έκανε χάρη στον Αθανασιάδη και στον Σαρρή?

Σοβαρευτείτε και αναλογιστείτε πως η διχόνοια μόνο κακό θα φέρει στην ομάδα.

Συνεχίζουμε..

VardARIS είπε... 19 Ιανουαρίου 2011 στις 10:00 μ.μ.

Φίλε kkoul συμφωνώ απόλυτα με το σκεπτικό σου. Αστειότητες να λέμε ότι η διοίκηση τον παρακάλεσε, "σε παρακαλούμε επειδή μας κράζουν, μπορείς να βγεις και να μας καλύψεις?" και τους έκανε αυτή τη χάρη!

Επίσης συμφωνώ με τον Navas. Τα ίδια δεν λέγαμε και όταν έφυγε ο Μπάγεβιτς? Τα ίδια ακριβώς... αφορισμοί, βρισίδια κ.λπ. Και τότε πάλι η διοίκηση έφταιγε και ο Super 3.

Όχι εγώ δε θα σκίσω το διαρκείας μου, ούτε θα σταματήσω να πηγαίνω στο γήπεδο, (όπως λένε μερικοί). Σίγουρα είναι πισωγύρισμα, μακάρι να έμενε, γιατί τον αγαπήσαμε, αλλά αν δε μάθω όλα τα δεδομένα που τον έφεραν στην παραίτηση, δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν. Λες Red, ο Κούπερ να άκουγε την εκπομπή του Super 3, και να αποφάσισε, "ε, αφού με κατηγορούν και αυτοί, θα παραιτηθώ"...

Ο Άρης θα συνεχίσει να υπάρχει, και θα υπάρχει και μετά από εμάς. Οι ίδιοι άλλωστε που έφεραν τον Κούπερ, μπορούν να φέρουν και έναν προπονητή ανάλογης αξίας. Και είμαι σίγουρος ότι θα το πράξουν...

kkoulgr είπε... 19 Ιανουαρίου 2011 στις 10:24 μ.μ.

Για να καταρρεύσει και αυ΄το το μύθευμα, μετά οτ παιχνίδι με τη γριά, κάποιο καλό πουλάκι, μετέφερε στον Κούπερ για το μπάνερ του συνδέσμου. Ξέρετε ποιά ήταν η αντίδραση του?

ΑΝ θυμάστε, στη συνέντευξη τύπου το έθιξε και είπε πως συμφωνεί με τους οπαδούς και έχουν απόλυτο δίκιο και αν δε το έκαναν θα ήταν πολύ περίεργο.

Ξεκολλάτε με το σύνδεσμο και όλα αυτά τα αναθέματα. Η γενιά μας πρέπει να φανεί γεναία και να μη καταστρέψει ότι με κόπο έχτισε.

Exagono είπε... 19 Ιανουαρίου 2011 στις 11:02 μ.μ.

jim τωρα σε συναντησα στη blogοπαρεα απο το σχολιο σου στον Κανθαρο.Θα μου επιτρεψεις να πω δυο πραγματακια αν και δεν εχω καμια διαθεση.
Πρωτον τρομερο πισογυρισμα η φυγη Κουπερ,ο ανθρωπος που εδωσε οραμα στο λαο του Αρη αναγκαστηκε σε παραιτηση.Δεν ξερω ποιος φταιει,ισως καποια στιγμη μαθουμε,αλλα με τετοιες κινησεις δε φτιαχνονται μεγαλες ομαδες.
Δευτερον ψυχραιμια παιδια ο Αρης δεν πεθαινει απο τη φυγη του Κουπερ.Ολοι στο γηπεδο ανεξαρτητα της καταστασης της ομαδας.
Ολοι λεσχη αλλα οργανομενα και οχι κατευθυνομενοι απο καποιο συνδεσμο η καποιο ραδιοφωνο.Το ιντερνετ ειναι μια καλη ευκαιρια να οργανωθουμε ολοι εμεις με την αντιθετη αποψη.

Ανώνυμος είπε... 19 Ιανουαρίου 2011 στις 11:51 μ.μ.

Αρης-Παναθηναικός 0-1 με πέναλτυ και η ΠΑΕ έκανε γαργάρα.
Τότε κατάλαβα ότι δεν υπάρχει ο Άρης που ξέραμε
Θέλουν πρόβατα.
Ο Άρης FM έχει αισθητική κομμουνιστοφασιστική.
Κούπερ συγνώμη για την ταλαιπωρία.
Δεν έχω όρεξη ούτε απ'τη τηλεόραση να δω την ομάδα.
Εκμεταλλεύεται την αγάπη μας ένας βάζελος και ένας σύνδεσμος επαγγελματιών οπαδών.
Ο εχθρός είναι μέσα δυστυχώς.
Δεν ήμουν ποτέ ο χειροκροτητής κανενός.
Με ύμνους και με τραγούδια ήταν στη Σοβιετική Ένωση και στη Νάζιστική Γερμανία τα ραδιόφωνα.
Κόντη και Σαουρίδη πάτε πακέτο να οργανώσετε τον βάζελο.
Αυτός δεν είναι Άρης που φτιάξατε.

Χαβίτο

salonika3 είπε... 20 Ιανουαρίου 2011 στις 11:11 π.μ.

Φίλε μου kkoulgr,αν πρόσεξες γράφω πως ίσως να είναι τραβηγμένο.Εγώ δεν μπορώ να φάω πως ξύπνησε στραβά προχθές και είπε φεύγω.Έχεις ακούσει κανέναν προπονητή όταν τον στέλνουν ή όταν παραιτείται να λέει ποτέ τους λόγους;Όλοι σαν φίλοι φεύγουν και μετά από λίγους μήνες τα ξερνάνε όλα.Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τελευταία ο τσίμπλας ο Νιόμπλιας που βγήκε μετά από λίγους μήνες ενώ χώρισαν "φιλικά",βγήκε στα ραδιόφωνα μετά και είπε μέσες-άκρες πως ήμασταν ρδελο-μπου!!Άρα το τί λέει ο Κούπερ κι ο κάθε Κούπερ φεύγοντας τ΄ακούω βερεσέ.Αν όλα ήταν καλά προφανώς δε θα έφευγε.Και το χειρότερο για μένα είναι πως με τον Κούπερ στον πάγκο υπήρχε μια σχετική ηρεμία στον κόσμο.Για σκεφτείτε να ήταν προπονητής το καλοκαίρι ο Παράσχος πχ και να μας έφερναν τον Καζναφέρη.Ο χαμός του χαμού,ω χαμέ θα είχαμε.Ενώ τώρα ήμασταν μούγγα.Βόδια δεν ήμασταν,προφανώς και δεν ήταν επιλογή του,αλλά λέγαμε πως για να τον πάρει κάτι θα είδε.Κι επιτέλους ας σταματήσουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί από Αρειανούς για Αρειανούς.Όταν με το καλό βρεθεί το ΑΡΕΙΑΝΟΜΕΤΡΟ,γεροί να είμαστε θα μετρηθούμε.Ούτε πουλιά,ούτε ποντίκια,ούτε αρούρια είμαστε ή είναι.Ούτε θα τρώω ότι μου πασάρουνε,ούτε θα αμφισβητώ τα πάντα!Πάντως όλα ωραία και καλά δεν είναι σίγουρα.Κι όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά και θα μιλάμε και θα φωνάζουμε....