Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Παλεύουν με τις ευκαιρίες!!!!!!


Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος ο τεχνικός του  Άρη στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου εξήγησε ότι οι παίκτες του στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ (8.30μ.μ.- Novasports1) έχουν έναν επιπλέον κίνητρο, “γιατί παλεύουν στην κορυφή”.

Όχι δεν τα λέω εγώ αλλά ο ΚΟΥΠΕΡ και δεν έχει άδικο, αυτή την νοοτροπία πρέπει να μάθουμε από εδώ και περά αν θέλουμε να ταρακουνήσουμε την κορυφή του πρωταθλήματος αλλά και την ιστορία μας ως ομάδα.

Δεν ξέρω τι απουσίες θα έχουμε, αλλά απέναντι μας θα βρίσκεται μια ΑΕΚ ανοργάνωτη και με πολύ γκρίνια και αμφιβολία, είναι ευκαιρία να την κερδίσεις και να κρατήσεις ηθικό υψηλό για την δύσκολη συνέχεια.

Επομένως η δυσκολία του παιχνιδιού είναι η πίεση της νίκης και το κλειδί της επιτυχίας είναι να αντεπεξέλθουμε.

Ο Κουπερ θέλει να μείνει για πολλά χρόνια:
Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει επίσημη συζήτηση, οπότε δεν μπορώ να μιλήσω για ποσοστά. Αν υπήρχε μια βάση συζήτησης θα μπορούσα να το κάνω. Τώρα, όμως, αν με ρωτάτε αν θέλω να μείνω στον Άρη σας λέω ότι: η επιθυμία υπάρχει στο ενδεχόμενο να μείνω και θέλω να μείνω για πολύ καιρό ακόμη. Αλλά επαναλαμβάνω ότι δεν υπάρχει μια βάση γι αυτό.
Ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία κτυπάει την πόρτα του συλλόγου και είναι η παραπάνω δήλωση του Κουπερ. Θα είναι έγκλημα αν δεν την εκμεταλλευτούμε.

Πλησιάζουμε το sold out με ΑΕΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 σχόλια:

jim είπε... 16 Οκτωβρίου 2010 στις 5:00 μ.μ.

Όπως το λες jik...Είναι μια ευκαιρία για τον σύλλογο αυτή η επιθυμία του Κούπερ...Μακαρι να μετουσιωθει σε πράξη...Όλοι μας ανυπομονούμε γι' αυτό..

Νομίζω ότι η διοίκησή μας πρεπει να να προσπαθησει με καθε τροπο να τον κρατησει,ακομα και να ρισκάρει οσων αφορα το οικονομικό, στηριζόμενη στον λαό της...