Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Παοκ - Άρης 1-2!!!

Σήμερα το πρωί ώρα 11 η ομάδα του Άρη Κ-17 πήρε ένα μεγάλο διπλό μέσα στην έδρα του Παοκ στο Μεσημέρι της Χαλκιδικής και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Νίκης Μεσημερίου η οποία είναι και δηλωμένη ως έδρα του Παοκ Κ-17.

Οι μικροί είναι αστέρια έχουμε τρομερή δύναμη και ταχύτητα στο κέντρο, είναι πολύ ταλαντούχα παιδιά και έχουν και ένα καλό προπονητή τον Τάσο Θέο. Το μέλλον τους ανήκει αναμφισβήτητα.



Σήμερα στον αγώνα τσάκισε τον αργό αλλά καλό στο κέντρο παοκ και με αρκετό πάθος τους τιμώρησαν στο τέλος, ακόμα και με την κακή και όπως πάντα άδικη προς τον Άρη διαιτησία.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά αφού στο πρώτο μισάωρο ο παοκ είχε την κατοχή, αυτό όμως όχι για πολύ και έτσι στο 25 λεπτό σε μια ωραία αντεπίθεση ο Παλιάτσος, ο επιθετικός του Άρη ένα παλικαράκι ψηλό και δυνατό έγραψε το 0-1.

Δυο λεπτά αργότερα ένα άλλο παλικαράκι αρκετά γρήγορο και με αρκετά καλή τεχνική (Λένος) έχασε τρομερή ευκαιρία να διπλασιάσει τα γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολλά φάουλ και νεύρα σε συνδυασμό με τις αλλαγές μια που μιλάμε για μια ηλικία που επιβάλετε να παίζουν όλοι (οι αλλαγές είναι πέντε για κάθε ομάδα ) χάθηκε ο ρυθμός και ο χρόνος πέρασε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.

Στο 89 λεπτό ο Παοκ σε μια στημένη φάση που είναι και το αδύναμο σημείο για την φετινή ομάδα του Τάσου ισοφάρισε το ματς.

Το παιχνίδι ξαναζωντάνεψε οι παίκτες του Άρη με ότι δυνάμεις είχαν και αρκετό πάθος στα τελευταία 4 λεπτά των καθυστερήσεων κυνηγούσαν το γκολ είδαν όμως την ΚΟΤΑ τον διαιτητή να μην τους δίνει πεντακάθαρο πέναλτι, δεν απογοητεύτηκαν όμως και στην συνέχεια ο (Βραχνός) παικταράς τους ξεπουπούλιασε κανονικά μαζί και τον διαιτητή κότα και με εξαιρετική ενέργεια στο 92 τους κάρφωσε ένα πανέμορφο γκολ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή… και έδωσε ραντεβού στην έδρα μας...

ΑΡΗΣ (Θέος): Παπαδόπουλος, Μιλίτσης Κυριακόπουλος, Τουλκερίδης, Μαστροδήμος, Αντωνιάδης, Γεωργιάδης (82’ Κουνουπάκης), Λένος (44’ Τσιπούρας), Παλιάτσος (78 Βραχνός), Δημητρακόπουλος (60’ Μπελούλης), Σουνάς (66’ Λιαρτζής)

7 σχόλια:

jim είπε... 31 Οκτωβρίου 2010 στις 10:01 μ.μ.

Και γω το άκουγα το μάτς στο πρώτο ημίχρονο...

Μακάρι να αποτελέσουν επιλογές της ανδρικής ομάδας κάποια από αυτά τα παιδιά...

Άλλωστε, απο μικροί είναι μυημένοι στον ΆΤΗ και την ιδέα του...Όπως και μεις οι οπαδοί...

jim είπε... 31 Οκτωβρίου 2010 στις 10:02 μ.μ.

είναι μυημένοι στον ΆΡΗ ήθελα να γράψω....

jik είπε... 31 Οκτωβρίου 2010 στις 11:03 μ.μ.

κάθε φορά πάω ο προπονητής είναι φιλαράκι και τα περισσότερα εντός έδρας είναι στην Σουρωτή δίπλα στο χωρίο μου

VardARIS είπε... 1 Νοεμβρίου 2010 στις 1:19 π.μ.

Η μοναδική φορά που πήγα σε αγώνα νέων ήταν όταν πήραμε το πρωτάθλημα (πριν καποια χρόνια)... Μακάρι αυτά τα παλικαράκια να μας αναγκάσουν να ξανατραβηχτούμε στο γήπεδο και για αυτούς...