Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Νυχτοπερπατήματα !!!!!!!!!!!!!!!!!

Όποιος την νύχτα περπατάει τον Καλβο και τον Ναφτι θα βρει σήμερα σε ένα ραδιόφωνο της Αθήνας άκουσα την Απίστευτη Ιστορία του Ναφτι ο οποίος από πέρυσι έκανε αρκετά νυχτοπερπατήματα με τον Καλβο ...........






Η εκπομπή έκανε λόγο για πληροφορίες μόνο από την πλευρά της  ΠΑΕ ΑΡΗΣ η οποία λέει ότι την προηγούμενη χρονιά οι δυο παίκτες έκαναν έντονη έξω-γηπεδική ζωή κάτι που τους ανάγκασε να τους επιπλήξουν με παρατηρήσεις.


Στην προετοιμασία όμως το καλοκαίρι  ένα βράδυ ο Εκτορ τους έπιασε σε τσακίρ κέφι σε ένα μπαρ!!!!! Αυτό ήτανε και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι του κουπερ ο οποίος τους άφησε στην διοίκησή η οποία αποφάσισε να τον ανεκτή, (Ναφτι) λόγο των ευρωπαϊκών παιχνιδιών και του γεγονότος ότι ο Αρης δεν είχε αμυντικά χαφ !

Μετά την πρόκριση και τον ερχομό του Φατι αποφασίσανε να τον τιμωρήσουν αποκλείοντας τον από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια δίνοντας τον και το δικαίωμα μέχρι τον Ιανουάριο να αλλάξει στάση  αλλιώς θα τον διώξουν.....

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 9:13 μ.μ.

Εγω παντως με τετοια γυναικα, δε θα το κουναγα απο το σπιτι........

Ρουκουνας.

jim είπε... 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:47 μ.μ.

Όποιος δεν συμμορφωνεται με τους κανονισμους της ομαδας και δεν ειναι αυτος που πρεπει στο γηπεδο ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ....

VardARIS είπε... 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:57 μ.μ.

Ειδικά για τον Ναφτί δεν είναι μόνο τα νυχτοπερπατήματα. Το έχουμε επαναλάβει και σε προηγούμενα posts ότι το παλικαράκι είναι nasty. Αντιδράει άσχημα, βρίζει, κάνει χειρονομίες εκεί που δεν πρέπει... Επιτέλους του υπενθυμίσαμε (έστω και με καθυστέρηση) ότι δεν βρίσκεται στην Τυνησία για να κάνει ό,τι γουστάρει. Καλώς ή κακώς πρέπει να συμμορφωθεί και να τηρεί τους κανόνες που ισχύουν για όλη την ομάδα...

Κανένας παίκτης ή προπονητής δεν είναι πάνω από την ομάδα. Αλλίνονο αν ο Άρης εξαρτάται από τον Ναφτί και από τον κάθε Ναφτί, ή Κάλβο, ή Βιτόλο, ή Αβραάμ ή Μπάγεβιτς ή Κάμπορα κ.α. (θα μπορούσα να συνεχίσω μέχρι αύριο)...

jik είπε... 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:39 π.μ.

η πλάκα είναι ότι άκουσα ότι μάλλον τα βρήκε με τον κουπερ και μένει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RedDragon είπε... 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 9:55 π.μ.

Προσωπικά δε με ενδιαφέρουν τα νυχτοπερπατήματα αρκεί να αποδίδει στον αγωνιστικό χώρο.

Τι να το κάνω αν κάποιος ποδοσφαιριστής είναι αγγελούδι εξωγηπεδικά αλλά στο γήπεδο δεν αποδίδει;

Μου φαίνεται ότι βρήκαμε όλοι μας έναν ωραίο κ εύκολο λόγο για όταν δεν αποδίδει καλά η ομάδα: την εξωγηπεδική ζωή των ποδοσφαιριστών.

Εγώ το βρήκα πολύ χαζό να έχεις έναν παίχτη σαν το Ναφτί, να τον πληρώνεις κ να μην τον χρησιμοποιείς αλλά εφόσον ήταν απόφαση του Κούπερ δεν φέρνω αντίρρηση.

Χαίρομαι όμως που διαβάζω σήμερα ότι τελικά θα του δώσει μία 2η ευκαιρία.

Ανώνυμος είπε... 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 5:26 μ.μ.

ΚΑΛΑ Ο ΝΑΦΤΙ ΤΥΦΛΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΕΞΩ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ.ΤΕΣΠΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΡΕΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΙΞΕΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑΡΑ.
Υ.Γ.ΤΙ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

Ανώνυμος είπε... 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 2:14 π.μ.

Pantws re su Red Dragon mou kanei entupwsh autos pou les k an den kanw lathos to exeis ksanapei "......as kanei oti ekswghpediki zwi thelei arkei na einai paiktaras mesas to gipedo" pws einai dinaton - i mallon pithanon- enas paiktis na apodidei sto 100% otan ksenuxtaei k pinei.Tote den tha uphrxane oi eswterikoi kanonismoi stis omades k oute tha sugkentrwnontan oi apostoles sta ksenodoxeia prin ton agwna.O Ronaldo Gkiaro dld pou paizei akoma mpala k apodidei vlakas einai pou den kanei krepales?!

Opws k to allo ti na to kanw an o allos einai aggeloudi les alla mesa sto gipedo den apodidei.....tote den ton pairneis auto ton paixti i ton poulas. Sumperasma protimw na douleuw me ekseliksimous epaggelmaties para na asxoloume me paiktes tou stul paizw mpala gia na poulaw mouri vgazw lefta k na to paizw kakomathimenos.

Gia na min poluzalizw ton kosmo IRTHES STON ARH KAI DEN KATHESAI NA MATHEIS 5 PRAGMATA EIDIKA TWRA POU YPARXEI K O KOUPER K TO PAIZEIS VENTETA K POULAS TRELITSA?E EISAI PODOSFAIRIKA ANEGKEFALOS K PIANEIS K ADIKA XWRO STO ROSTER MAS.....

geokampour

VardARIS είπε... 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:31 π.μ.

Φίλε geokampour συμφωνώ απόλυτα με την τοποθέτησή σου. Τα έχουμε πει χίλιες φορές. Αν εσύ Red ξενυχτήσεις και τα πιεις μέχρι τις 03:30 ή 04:00 θα μπορείς την άλλη μέρα να πας στη δουλειά σου και να αποδώσεις όπως θα απέδιδες αν κοιμόσουν από τις 00:00??? Εγώ πάντως που έγινα πλέον 32 στα 33, πλέον δεν μπορώ να το κάνω. Το ίδιο φαντάζομαι και ο Ναφτί, που σημειωτέον δεν κάνει δουλειά γραφείου αλλά χρειάζεται να τρέξει και να ιδρώσει.

Πώς να τρέξεις ρε συ αν την προηγούμενη ημέρα έχεις πιει και είσαι με ύπνο 3-4 ωρών? Το στόμα σου θα είναι σαν τσαρούχι και θα θέλεις κανένα βαρέλι νερό για να έρθεις στα ίσα σου...

Φτάνει πια με τα νυχτοπερπατήματα. Ας βγαίνουν όποτε έχουν ρεπό, ή στις γιορτές. Τόσα χρήματα παίρνουν. Ή ας βγαίνουν κάπου που να μην τους βλέπει ο κόσμος, αν μη τι άλλο αν τους βλέπουμε στα bar-club είναι προκλητικό. Το πρότεινα και σε άλλο post, όποιος βλέπει έναν παίκτη μας να πηγαίνει δίπλα του και με τρόπο να του λέει "ρε Νέτο 03:00 πήγε" και να φεύγει. Αν πάνε 10 άτομα και του το πουν, που θα πάει θα ξενερώσει και θα αναγκαστεί να φύγει.

RedDragon είπε... 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:42 π.μ.

Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι Ρομπότ. Είναι άνθρωποι.

Αν ένας ποσδοσφαιριστής ξενυχτάει κ πιάνει 7 στην απόδοση του αν δεν ξενυχτούσε θα έπιανε παραπάνω; Ναι; Δεν είμαι τόσο σίγουρος.

Φυσικά δεν μιλάμε για ακραίες περιπτώσεις, π.χ. να γίνεται κομμάτια κάθε βράδυ...

Το πως θα αποδώσει ένας ποδοσφαιριστής ή ένας άνθρωπος γενικά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Μπορεί όπως λες VardAris να ξενυχτήσω κ την άλλη μέρα σωματικά να μην είμαι καλά στη δουλειά μου, αλλά μπορεί να είμαι καλά ψυχολογικά επειδή πέρασα ωραία το βράδυ οπότε να καλύψω το κενό.

Τελοσπάντων, εμένα με νοιάζει η απόδοση στο γήπεδο κ μόνο αυτή.

Όσο αποδίδουν στο γήπεδο ας κάνουν ότι θέλουν έξω απ'αυτό.

Όταν όμως δεν αποδίδουν στο γήπεδο τότε έχουμε πρόβλημα...

VardARIS είπε... 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:54 μ.μ.

Να σου πω την αλήθεια Red, όταν είσαι ποδοσφαιριστής και παίρνεις π.χ. 300.000 τον χρόνο θα περιμένω να είσαι και λίγο ρομπότ, για αυτό πληρώνεσαι, για να είσαι αθλητής και να αποδίδεις μέσα στο γήπεδο. Όταν λέμε ότι κάποιος είναι αθλητής, ταυτόχρονα δε σημαίνει ότι αυτός είναι πολύ προσεκτικός με τη διατροφή του, με τα ωράρια του κλπ?

Ο αθλητής αναγκαστικά πρέπει να στερείται κάποια πράγματα. Εδώ ρε συ στερούμαστε εμείς, που δεν είμαστε αθλητές και παρόλα αυτά πηγαίνουμε 4 φορές την εβδομάδα γυμναστήριο, δεν καπνίζουμε και έτσι και πιούμε ή φάμε αρκετά μια μέρα πηγαίνουμε και δενόμαστε στον διάδρομο...

Τέλος πάντων μεγάλη κουβέντα, δεν βγαίνει άκρη.