Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Μέτρια εμφάνιση καλό αποτέλεσμα (vid)


Ξεκινήσαμε με νίκη τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις για φέτος κερδίζοντας μία πολύ μέτρια ομάδα με 1-2. Σημαντικό αποτέλεσμα σίγουρα αλλά η εμφάνιση μας δεν ήταν καλή.

Είναι αλήθεια ότι κ εγώ χθες μετά τον αγώνα δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένος από την ομάδα. (όπως κ ο φίλος Jik στο προηγούμενο post). Γι'αυτό δεν έγραψα κάτι χθες κ περίμενα σήμερα με πιο καθαρό μυαλό.


Παίδες είναι αλήθεια ότι δεν παίξαμε καλά. Εκτός να θέλετε να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας όπως κάποιοι άλλοι εδώ στην πόλη.

Παρόλο όμως την μέτρια εμφάνιση, το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό κ σχεδόν μας δίνει την πρόκριση. Είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε παίχτες, συστήματα, συνοχή ομάδας. αμυντική γραμμή κ επίθεση. Θέλουμε δουλειά ακόμη σε όλους τους τομείς αλλά υπάρχει χρόνος.

Άλλωστε κ ο ίδιος ο Κούπερ πάνω κάτω αυτά είπε στις δηλώσεις του:

Θα πρέπει να χωρίσουμε σε αρκετά μέρη το σημερινό παιχνίδι. Ένα πρώτο καλό 25λεπτο, όπου η δική μου ομάδα πέτυχε δύο γκολ, αλλά αυτό την έκανε να χάσει την αυτοσυγκέντρωση της στη συνέχεια.

Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για εμάς, μια εκτός έδρας νίκη είναι πάντα σημαντική. Δεν θα πω όμως ότι μας δίνει απόλυτα την πρόκριση, θα πρέπει να παίξουμε και το δεύτερο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη. Κάποια πράγματα που δεν κάναμε σήμερα πρέπει να δουλέψουμε για να τα φτιάξουμε.

Πρέπει να βελτιώσουμε τη δική μας συμπεριφορά όταν έχουμε εμείς την κατοχή της μπάλας, για αυτό και κάναμε ένα μέτριο δεύτερο μέρος. Θέλω να παίζουμε το ποδόσφαιρο που έχω στο πλάνο μου. Δώσαμε χώρο στον αντίπαλο, αφού παίζαμε πιο αμυντικά και δεν είχαμε το πρέσινγκ που είχαμε στο πρώτο μέρος και που μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για γκολ

Έχουμε πολύ μεγάλες προσδοκίες από την ομάδα μας φέτος γι'αυτό δεν είμαστε ικανοποιημένοι μόνο με τη νίκη αλλά θέλουμε κ καλές εμφανίσεις.

Επειδή όμως:
  • ήταν το 1ο επίσημο ματς
  • η ομάδα ουσιαστικά είναι ακόμη στην προετοιμασία
  • ήρθαν πολλοί νέοι παίχτες που θέλουν χρόνο για να δέσουν
  • παίζαμε εκτός έδρας

Για όλους αυτούς τους λόγους το αποτέλεσμα χθες είναι κάτι παραπάνω από θετικό.


Τα γκολ









Υ.Γ. Από σήμερα κ για 10 μέρες θα λείπω στο εξωτερικό κ δεν θα έχω πρόσβαση στο blog. Δυστυχώς θα χάσω κ τον επαναληπτικό αγώνα κ το φιλικό με την Χετάφε αν τελικά γίνει. Εύχομαι την άλλη βδομάδα να έχουμε ένα ήσυχο απόγευμα κ να πάρουμε μία έυκολη πρόκριση. Vamos Αρειανάρα.

3 σχόλια:

VardARIS είπε... 30 Ιουλίου 2010 στις 10:07 π.μ.

Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά δε θα μπω στον κόπο καν να σχολιάσω το παιχνίδι. Και αυτό γιατί δεν ξέρουμε πως θα εμφανίζονταν η ομάδα αν το σκορ ήταν 0-0 στο ημίχρονο, και δεν ήταν 0-2 από το 7'. Σίγουρα πάντως όταν μια ομάδα κερδίζει από τόσο νωρίς, ασυναίσθητα κλείνεται πίσω για να κρατήσει το σκορ. Τώρα αν εμείς το κάναμε λίγο παραπάνω δεν πειράζει...
Μετά από 1-2 χρόνια ποιος θα θυμάται αυτό το χωριό που παίξαμε χθες, και το αν κάναμε καλή εμφάνιση? Δε θα το θυμόμαστε ούτε σαν ομάδα, ούτε τον προκλητικό προπονητή της!

Άλλο ένα δίμπαλο μέσα στο Βικελίδης με rotation στο ρόστερ και όλα καλά...

Υ.Γ. Καλό ταξείδι Red... καλά να περάσετε, και όχι πολύ φαγητό, γιατί μετά ο διάδρομος θα πάρει φωτιά!

Ανώνυμος είπε... 30 Ιουλίου 2010 στις 10:46 π.μ.

ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΦΕΛΟ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ,,,,,,

jim είπε... 30 Ιουλίου 2010 στις 11:36 π.μ.

Σίγουρα η ομάδα έδειξε θετικά και αρνητικά στοιχεία.Εγώ, σε γενικές γραμμές όπως έγραψα στο post μου, έμεινα ικανοποιημένος.Άλλωστε, είμαστε τέλη Ιουλίου ακόμα και δεν ειμαστε στο επίπεδο που επιθυμεί ο προπονητής.Υπομονή χρειάζεται.Το αποτέλεσμα μετράει για μενα.Ας κερδίζει ο ΆΡΗΣ και ας είναι χάλια.Τότε είναι που θα χαίρομαι γιατί το θέμα ειναι να σε θέλει η τύχη.Γιατί αν σε θέλει τοτε είναι σίγουρη η επιτυχία.Και εμείς δευστυχώς δεν είμαστε παρα πολύ καλοί φίλοι με την τελευταία.