Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Παπέττα, Παπέττα τον ΚΑΜΠΟΡΑ πέτα

Άκουσα την συνέντευξη του παλαίμαχου παίκτη του Άρη ,Τάκη Παπέττα και ομολογώ ότι συγκινήθηκα.


Είναι μεγάλη η ιστορία του Άρη, σκέφτηκα. Αυτοί οι άνθρωποι που πλέον ζουν όπως όλοι μας, την διατηρούν ζωντανή.

Αυτό δείχνει πόσο σημαντικό είναι να έχουμε παίκτες Έλληνες, που να μπορούν να ακούνε τον Παπέττα και να καταλαβαίνουν την οντότητα του Άρη, πόσο βαριά είναι η φανέλα που φοράνε και να παίζουν και ανάλογα.


Από  την άλλη πλευρά ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου του Άρη ασχολείται με τον Κάμπορα, ο οποίος μάλλον δεν κατάλαβε σε τη ομάδα έπαιξε και είναι προφανές πως και ο ίδιος έκανε λάθος και αργά το αντιλήφθηκε ...

Στην συνέντευξη που παραχώρησε ο κύριος Παπέττας στα αθλητικά νέα στο ραδιόφωνο μίλησε για το φιλικό του Αρη με την Ομόνοια το οποίο τελείωσε ισόπαλο 1-1.

Από τα όσα είπε μένω στην απάντηση του στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν τον εντυπωσίασε κάτι από τον Αρη.

Είπε πως ο Αρης είναι αυτός που ξέρουμε και είναι καλός, και πως από το παιχνίδι δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματά...

Αυτά για να μην νομίζει κανείς ότι ο Χαβίτο άρχισε να βάζει γκολ εύκολα και ωραία, και ξαφνικά ο Αρης άρχιζε να παίζει κανένα τρομερό ποδόσφαιρο...

Είναι η αλήθεια δύσκολο πράγμα τελικά, και οφείλουμε να την ξετρυπώνουμε από κάτι τέτοιες συνεντεύξεις με μικρά γράμματα γιατί τα μεγάλα ασχολούνται με τον Κάμπορα !

Τέλος έχω μια πρόταση για τους φιλάθλους της Μάντσεστερ αλλά και για όποιον άλλο ενδιαφέρεται. Βρείτε και δείτε την ταινία (LOOKING FOR ERIC.2009) με τον μεγάλο Ερίκ Καντονά!!!!

2 σχόλια:

cummulus είπε... 8 Ιουλίου 2010 στις 10:52 μ.μ.

Ήτανε συγκινητικότατο που ο Παπέτας μιλούσε συνέχεια στον α΄ πληθυντικό. Μπράβο του. Πάντως να σημειώσουμε και την δική του ορθή άποψη, ότι είναι καιρός το ποδόσφαιρο να "επαναεθνικοποιηθεί" με περισσότερους γηγενείς παίκτες.

Ανώνυμος είπε... 23 Ιουλίου 2010 στις 5:44 μ.μ.

Πράγματι ήταν πολύ συγκινητικός.Αυτοί οι παίχτες είχαν αξίες.Έπαιζαν για την φανέλα και αγαπούσαν την ομαδάρα μας πραγματικά,άσχετα αν δεν έπερναν λευτά και τώρα είναι ελαιοχρωματιστές.Τι να πεις.Τώρα παίρνουν ένα κάρο λευτά και φεύγωντας μας βρίζουν κιόλας.Εύγε φίλε jik..Πολύ καλό άρθρο...