Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Δύσκολα τη νύχτα... (Άρης - Μπενφίκα 1-4)

Μόλις τα φώτα ανάψανε  ο Αρης χάθηκε !!!!!!!          

Ένα ωραίο φιλικό είδαμε και ένα οργανωμένο και καλό Αρη για 45 λεπτά,δοκίμασε τη δύναμη του και την ετοιμότητα του.

Στο πρώτο ημίχρονο με τον Κούπερ να παίζει το αγαπημένο του 4-4-2 ο Αρης ήτανε καλός επιθετικά και οργανωτικά ενώ αμυντικά φάνηκε πως ακόμα θέλει χρόνο.



Ξεκίνησε καλά με τον Χαβιτο να απειλεί την Μπενφικα και στην συνέχεια έτρεξε πήρε την κατοχή της μπάλας  και ορθά βγήκε στην επίθεση όπου έχασε αρκετές ευκαιρίες, έφαγε ένα φθηνό γκολ το οποίο ήρθε από ένα φάουλ που ο Μενδρινος έκανε.

Δείγμα μιας κακής λειτουργίας στην άμυνα της ομάδας από την μεσαία γραμμή και όχι μόνο στην τετράδα της άμυνας, ύστερα ανέβηκε, έκανε ευκαιρίες, έτρεξε, πίεσε, ισοφάρισε και για ένα πρώτο ημίχρονο στάθηκε καλά στο γήπεδο.

Στον δεύτερο ανέβηκε πολύ η Μπενφικα, η μπάλα χανότανε εύκολα και η κούραση άρχισε να είναι εμφανής, ήρθανε και οι  αλλαγές και φέρανε μοιραία την βαριά ήττα......

Κρατάμε λοιπόν το πρώτο ημίχρονο και ευχόμαστε να μην ξαναδούμε το δεύτερο.........

Συνθέσεις
ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο (63' Βανγκέλι), Μίσελ, Λαζαρίδης (77' Κουλουχέρης), Ρονάλντο Γκιάρο (69' Οριόλ), Μενδρινός (67' Κατίδης), Ναφτί (75' Οικονομόπουλος), Χαβίτο, Κάλβο, Κόκε, Τσέζαρεκ (70' Ρουίς).

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Ρομπέρτο, Λουίς Φιλίπε, Σέζαρ Πεϊσότο, Νταβίντ Λουίζ, Σίντνεϊ, Χάβι Γκαρσία (46' Αϊρτον), Κάρλος Μάρτινς (61' Φελίπε Μενέζες), Γκαϊτάν, Αιμάρ (75' Φάμπιο Φαρία), Σαβιόλα (66' Χάρα), Κάρντες (75' Ουέλντον).

Τα ΓΚΟΛ 
25' Τσέζαρεκ - 17' Αϊμάρ, 52' Σαβιόλα, 65' Κάρντες, 84' Χάρα

2 σχόλια:

VardARIS είπε... 14 Ιουλίου 2010 στις 8:22 μ.μ.

Προσωπικά είδα το χθεσινό φιλικό και ο Άρης μου άρεσε. Ο Άρης του 1ου ημιχρόνου άφησε υποσχέσεις. Το τελικό σκόρ (4-1) σίγουρα είναι βαρύ, αλλά για κάποιον που δεν είδε το παιχνίδι. Γιατί έτσι και το έβλεπε θα κατανοούσε το γεγονός ότι τα 2 γκολ τα οποία σημείωσε η Μπενφίκα ήταν από φάουλ και αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο τοίχος και κατέληξε με μικρή ταχύτητα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Σηφάκη, ενώ το 4ο σημειώθηκε τη διάρκεια που ο Άρης έπαιζε με τους πιτσιρικάδες μέσα.
Τη διάρκεια του 1ου ημιχρόνου ο Άρης πίεσε και έκανε φάσεις απέναντι σε μια ομάδα που δεν το συζητάμε έχει παικταράδες... Θα μπορούσε μάλιστα να προηγηθεί αν ο Ναφτί ήταν πιο προσεκτικός και έβαζε το ανεπανάληπτο τετ α τετ.

Πραγματικά όπως αναφέρεις φίλε jik ο Χαβίτο χθες ήταν σίγουρα από τους διακριθέντες. Λες και ήταν μεταμορφωμένος... Μακάρι να συνεχίσει έτσι, και να μας αποστομώσει όλους εμάς που τον κατηγορούσαμε!!!