Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Χαμηλά τη μπάλα (vid)


Ειλικρινά δεν περίμενα να κερδίσουμε χθες. Περίμενα μία αδιάφορη ισοπαλία. Το ψυχολογικό σοκ από την απώλεια του Κυπέλλου ήταν πολύ μεγάλο και πίστευα πως θα επηρέαζε πολύ τους παίχτες.

Διαψεύστηκα τελικά. Μέτρια απόδοση, μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, όμως δεν έχει κριθεί ακόμη τίποτα. Υπάρχουν ακόμη 5 αγώνες.

Οπότε μην ακούω για Champions League από τώρα. Παίζουμε ένα-ένα τα ματσάκια, δίνουμε το καλύτερο μας εαυτό κ ό,τι βγει.

Στα Play Off άλλοι είναι αυτοί που έχουν το άγχος κ όχι εμείς που ξεκινήσαμε τελευταίοι.

Ο αγώνας
Αν νομίζει κανείς ότι ο Άρης χθες έπαιξε καλύτερα από τον Τελικό τότε είναι βαθιά νυχτωμένος. Η ομάδα είχε παρόμοια εμφάνιση. Δύο πράγματα άλλαξαν χθες: η τύχη κ ο αντίπαλος.

Αυτή τη φορά είχαμε κ λίγη τύχη. Διότι ο Ολυμπιακός θυμίζω ότι είχε 2 δοκάρια. Επίσης είχαμε τύχη διότι στην 1η καλή ευκαιρία μας βάλαμε το γκολ.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο φετινός Ολυμπιακός είναι ο χειρότερος των τελευταίων 12 ετών. Δε μπορεί να αμφισβητήσει κανείς την ποιότητα ορισμένων παιχτών του αλλά το σύνολο του είναι για κλάματα. Ειδικά αυτός ο Γκαλίτσιος είναι όαση για τον αντίπαλο επιθετικό. Μέχρι κ ο Αντού έκανε παπάδες μαζί του!

Μου τα χάλασαν στο 2ο ημίχρονο
Ένα αγώνα που θα μπορούσαμε να είχαμε "τελειώσει" από το 60 τον αφήσαμε διεκδικούμενο μέχρι το 92. Το πέναλτι του Κόκε ήταν πολύ κακά εκτελεσμένο. Πριν το εκτελέσει το έλεγα στους διπλανούς μου ότι θα το χάσει (περισσότερο για γούρι) αλλά να που το έχασε. Ίδια εκτέλεση έκανε κ στο πέναλτι με την Καβάλα. Γενικά στα πέναλτι του Κόκε αν πέσει σωστά ο τερματοφύλακας τα πιάνει. Διότι δεν είναι καλά εκτελεσμένα.

Μετά το πέναλτι σπαταλήσαμε 2-3 αντεπιθέσεις που βγαίναμε με περισσότερους παίχτες. Έλεος. Αν δεν κερδίζαμε θα φταίγαμε μόνο εμείς.

Τα σουτ
Τι θα γίνει με αυτά τα σουτ; Δεν ξέρουν να σουτάρουν οι παίχτες μας; Άψυχα σουτ που αν βρουν εστία με το ζόρι φτάνουν στον τερματοφύλακα. Γιατί;

Είδαμε χθες το Αγγλάκι του γαύρου να πιάνει ένα βρωμόσουτο κ να μας σώζουν τα ακροδάχτυλα του Σηφάκη κ το δοκάρι.

Η επόμενη μέρα κ η διαχείριση της νίκης
Δεν θέλω να ακούσω πάλι δηλώσεις των παιχτών και μεγάλα λόγια. Όλοι τη μπάλα κάτω. Είμαστε το outsider των play off και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε.

Και εμείς οι οπαδοί, ας χαλαρώσουμε λίγο. Ας πανηγυρίζουμε μετά τα ματς κ όχι πριν αυτά γίνουν. Μην πάρουν πάλι τα μυαλά μας αέρα με μια νίκη.

Χθες ο Ολυμπιακός μας υποτίμησε κ λίγο. Καλύτερα έτσι.

Το ματς της Τούμπας είναι πολύ σημαντικό. Αλλά δεν έχουμε εμείς την πίεση. Τον συμπολίτη σε αυτό το ματς δεν του φτάνει η ισοπαλία, πρέπει να ανοιχθεί. Εκεί πρέπει να χτυπήσουμε. Αλλά για το ματς της Κυριακής θα τα ξαναπούμε.

Και μια ερώτηση για το τέλος:
ΑΝ (το θεωρώ πολύ δύσκολο) βγούμε 1οι στα Play Off και παίξουμε προκριματικά για το Champions League τότε θα θυμάται κανείς τον χαμένο τελικό;

Υ.Γ. Ως προπονητής της κερκίδας και εγώ, στην αρχή του ματς έκραζα τις μεταγραφές του Ιανουαρίου (Αντού, Τζόνσον, Μεριέμ) ότι δεν έχουν βοηθήσει.... ΟΚ το παραδέχομαι ρόμπα έγινα αλλά μην τρελαθούμε, δεν μάγεψαν κιόλας περιμένω κ άλλα...

Υ.Γ. Φέτες ο Τζόνσον χωρίς τη μπλούζα.. Να το βλέπουν οι υπόλοιποι παίχτες μας αλλά κ όλοι εμείς που υποτίθεται ότι γυμναζόμαστε :) :)

Τα  γκολ του αγώνα

4 σχόλια:

KANTHAR0S είπε... 29 Απριλίου 2010 στις 12:59 μ.μ.

Το πρώτο ματς πήγε καλά. Συμφωνώ ότι είμαστε το αουτσάιντερ των play off και μακαρι να συνεχισουμε ετσι.

Για το πέναλτυ του Κόκε τι να πω; Τι να πω;

Επόμενο τεστ στην Τούμπα όπου πάμε για δτο αποτέλεσματα. Ας ελπίσουμε ότι θα καταφέρουμε να περάσουμε για να τα δώσουμε όλα στα δυο κολλητά ματς με ΑΕΚ. Εκεί θα κριθούν όλα.

RedDragon είπε... 29 Απριλίου 2010 στις 1:09 μ.μ.

Αγωνιστικά δεν υστερούμε από κανέναν αλλά πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο.

Εγώ θα θεωρήσω επιτυχία ακόμη κ μόνο την αεκ να περάσουμε στα play off.

Unknown είπε... 29 Απριλίου 2010 στις 1:25 μ.μ.

RedDragon συμφωνώ μαζί σου απόλυτα για την προσέγγιση του παιχνιδιού που έκανες. Έτσι τον είδα και εγώ τον αγώνα. Η αμυντική μας λειτουργία ήταν άψογη ξεκινώντας απο τον Φερνάντεζ και καταλήγοντας στα σέντερ-μπάκ μας. Επιθετικά έχω παράπονα.Kαι έχω παράπονα γιατί έχω την πήχη ψηλά για τον ΑΡΗ. Ειδικά στο πρώτο 30λεπτο επιθετικά δεν υπήρχε η κάθετη πάσα..τσίκι-τσίκι απο τα πλάγια χωρίς ουσία.. Η ταναπού η μπάλα θέλει και τύχη και χθές την είχαμε, το Σάββατο δεν την είχαμε. Μαύρο χάλι ο γαύρος αλλά τον κάναμε και εμείς απο ένα σημείο και μετά να φαίνεται χάλια...Απαιτώ να βγάλουν την ομάδα πρώτη στα play off...
Όντως ο Τζόνσον, είναι φέτες....σώμα επαγγελματία αθλητή..
Συμφωνώ,σταματήστε τις δηλώσεις και ματώστε μέσα στο γήπεδο...Είναι ευκαιρία να τερματίσουμε πρώτοι...ΚΑΝΤΕ ΤΟ.
Όσο για τον κόσμο, δεν υπάρχει αυτό. Απίστευτος ΛΑΟΣ είμαστε...

Wackenas είπε... 29 Απριλίου 2010 στις 6:59 μ.μ.

τον Αντου τον αδικεις λιγο.αν κατι εχει ειναι η τριπλα του.ενταξει τα χαλια του εχει ο γκαλιτσιος αλλα δεν ξερω ο Χαβιτο ή ο Μεριεμ θα τον 'αδειαζαν' ετσι...