Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Απαιτείται αλλαγή νοοτροπίας


Η χθεσινή εμφάνιση της ομάδας πραγματικά με απογοήτευσε.Οι παίχτες είχαν στο μυαλό τους το Πάσχα, τις διακοπές, τα αρνιά, τον τελικό του Κυπέλλου αλλά το μόνο που δεν είχαν, ήταν το παιχνίδι με την Τρίπολη.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Δεν είναι δυνατόν να κάνεις την 1η σου ευκαιρία στο 43 και ενώ ο Αστέρας έχει ήδη βάλει 2 γκολ κ έχει προσπαθήσει για το 3ο. Αν έβλεπε κάποιος άσχετος το παιχνίδι θα νόμιζε ότι ο Άρης είναι αυτός που παλεύει για τη σωτηρία κ ο Αστέρας αυτός που θα παίξει στα Play Off.

Είμαι υπερβολικός; Μπορεί κ να είμαι αλλά εγώ όπως κ όλοι οι αρειανοί έχουμε υψηλές απαιτήσεις από την ομάδα κ πρέπει επιτέλους να αποβάλλουμε  αυτή τη νοοτροπία της μικρομεσαίας ομάδας.



Αυτό που με προβλημάτισε ιδιαίτερα είναι ότι σε ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι η εμφάνιση μας ήταν πολύ κακή. Το έχουμε ξαναγράψει για την πληγή των εκτός έδρας αγώνων αλλά  κ ο τελικός κυπέλλου εκτός έδρας θα είναι κ μάλιστα απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Συγνώμη αλλά με τέτοια εμφάνιση δεν θα έχουμε καμία τύχη.

Το μόνο που κρατάω από τη χθεσινή μέρα είναι οι δηλώσεις του προπονητής μας. Ο Κούπερ σε κάθε συνέντευξη τύπου αποδεικνύει ότι αποτελεί πολυτέλεια για το ελληνικό πρωτάθλημα. Δείτε μερικά αποσπάσματα:


Το τελευταίο χρονικό διάστημα κάναμε μια πολύ καλή προετοιμασία και φάνηκε ότι πληρώσαμε το τίμημα. Η ομάδα ήταν βαριά και αργή. Αναλαμβάνω την ευθύνη.
Ελπίζω να έφταιγε αυτό για τα χθεσινά.

Πάντως ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, πετύχαμε γκολ, ψάξαμε το δεύτερο, όμως δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν δίκαιη η ισοπαλία.
Λίγοι έχουν τα κότσια να παραδεχτούν κάτι τέτοιο

Ελπίζω να μας γίνει μάθημα η ηχηρή σφαλιάρα, κυρίως του πρώτου ημιχρόνου, για να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στη δύσκολη συνέχεια.
Και εγώ το ελπίζω και ίσως αυτό να είναι το μόνο κέρδος μας από το χθεσινό παιχνίδι.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι ο μόνος που μπορεί να αλλάξει τη νοοτροπία της ομάδας μας κ να την ανεβάσει επίπεδο. Μακάρι να μείνει στην ομάδα πολλά χρόνια.

1 σχόλια:

Wackenas είπε... 12 Απριλίου 2010 στις 5:52 μ.μ.

εγω παντως την ψιλοπεριμενα την ηττα.λιγο η αδιαφορια,λιγο η παραμονη του Αστερα βαλε και την πιθανη μεταγραφη του Λαζαριδη εκει θα πηγαινε η δουλεια.βεβαι τοσο τραγικους ειδικα στο πρωτο ημιχρονο δεν μας περιμενα.