Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Λαμία - ΆΡΗΣ 4-0 Φιλικό 24/09/2016

Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. Το Σάββατο που μας πέρασε, ο ΆΡΗΣ έδωσε δεύτερο συνεχόμενο φιλικό παιχνίδι με τη Λαμία, αυτή τη φορά εκτός έδρας, όπου ηττήθηκε με το βαρύ 4-0. Ο ΆΡΗΣ πραγματοποίησε άθλια εμφάνιση, δείχνοντας ότι είδε το ματς ως αγγαρεία, και μάλιστα σε μία χρονική περίοδο που υποτίθεται ότι θα είχαμε πρεμιέρα! Η ομάδα έχει πολύ δουλειά ακόμα και επιβάλλεται στην έναρξη του πρωταθλήματος να είναι πανέτοιμη, γιατί η παραμικρή γκέλα στην αρχή της χρονιάς στοιχίζει και δεν δικαιολογείται!

Τα γκολ της Λαμίας μπήκαν στα 42', 53', 63', 66', ενώ ο ΆΡΗΣ πραγματοποίησε μόλις 3 ευκαιρίες σε όλο τον αγώνα, σε μία εμφάνιση-παράδειγμα προς αποφυγήν για όσες ομάδες θέλουν να παίξουν επιθετικό παιχνίδι. Τα κεφάλια κάτω!

1 σχόλια:

VardARIS είπε... 26 Σεπτεμβρίου 2016 στις 10:56 μ.μ.

Καλά είναι που το χαστούκι αυτό ήρθε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Δεν είναι τυχαίο που όλοι λένε πως το πρωτάθλημα της β' Εθνικής είναι σκληρό, λείπει η ποιότητα από τις περισσότερες ομάδες, ενώ κερδίζει αυτός που δείχνει περισσότερο πάθος και δύναμη.

Καλά θα κάνουν οι παίκτες μας να κόψουν τα ξενύχτια, να τα δίνουν όλα και να αποδεικνύουν μέσα στο γήπεδο πως είναι η καλύτερη ομάδα (με διαφορά) στο πρωτάθλημα.