Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Μεταγραφικά νέα ΆΡΗ 2016-2017 (26/7/2016)

Καλησπέρα σε όλους. Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του ποδοσφαιρικού ΆΡΗ (31/07), οι εξελίξεις για να συμπληρωθεί το ρόστερ τρέχουν συνεχώς.

Έτσι, χθες, λίγο πριν την πρώτη προπόνηση, ανακοινώθηκε ο Ισπανός Αντρέου Γκουεράο, ενώ αναμένεται να ανανεώσουν Ντούνης και Τάτος. Ανανέωσαν και επίσημα πριν λίγες μέρες Τσουμάνης και Ντόγος, ενώ μάλλον αποχωρεί ο Καζναφέρης. Πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά.


ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ


Αντρέου Γκουεράο: Βλέπε ΕΔΩ.










ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ
Ανδρέας Τάτος: Υπογράφει την Παρασκευή. Αναμφίβολα ο παίκτης που ήταν προτεραιότητα όλων να ανανεώσει, καθώς είναι ο αγωνιστικός ηγέτης της ομάδας. Ο κινητήριος μοχλός στα περισσότερα παιχνίδια, επέστρεψε πέρσι το καλοκαίρι δείχνοντας μεγάλη ψυχή (ενώ θα μπορούσε χαλαρά να έχει συμβόλαιο σε ομάδα που κυνηγάει πλέι οφ στη Σούπερ Λιγκ) και αγάπη για τον ΆΡΗ. Πέρσι είχε 28 συμμετοχές, 9 γκολ και 11 ασίστ, και σίγουρα στα 27 του μπορεί να αποτελέσει εκ των στυλοβατών της αναγέννησης του ΆΡΗ!


Μάρκος Ντούνης: Υπογράφει την Παρασκευή. Επίσης πολύ σημαντική ανανέωση. Μόλις 24 χρονών, είδος παίκτη (καθαρόαιμος εξτρέμ με ταχύτητα και μπούκα) που δεν βρίσκεις εύκολα στην Ελλάδα και έχει δείξει φοβερά δείγματα γραφής του ταλέντου του. Πέρσι κατέγραψε 28 συμμετοχές, 12 γκολ και 7 ασίστ και πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει για να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.
Νίκος Τσουμάνης: Ανανέωσε για 2 χρόνια. Αναμένεται να είναι και φέτος ο βασικός αριστερός μπακ της ομάδας. Σίγουρα για το επίπεδο της Β' εθνικής είναι πολύ καλός, είναι και πολύ παθιασμένος (κάτι που φαίνεται και στους πανηγυρισμούς του για όποιον το 'χει παρατηρήσει) και σε πολύ καλή ηλικία (26). Επέστρεψε στον ΆΡΗ πέρσι το καλοκαίρι (είχε αγωνιστεί και το 2013-14), και κατέγραψε την περσινή σεζόν 23 συμμετοχές και 1 ασίστ.




Στέφανος Ντόγος: Ανανέωσε για 2 χρόνια. Ο νεαρός αποκτήθηκε πέρσι το καλοκαίρι και αγωνίστηκε σε 5 παιχνίδια, το 1 ως βασικός. Δεν προλάβαμε να έχουμε πλήρη εικόνα για τον παίκτη αλλά έχει ακουστεί γι' αυτόν ότι έχει μέλλον και γι' αυτό τον εμπιστεύεται απόλυτα ο Αναστόπουλος. Σκληρή δουλειά από εδώ και πέρα, προφανώς θα αποτελεί κυρίως εναλλακτική στο χώρο της μεσαίας γραμμής (καλύπτει την πλειάδα των θέσεων αυτής).



ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ
Κώστας Καζναφέρης: Ενώ όλα έδειχναν ότι θα ανανέωνε, τελικά ο Κάζνα μάλλον αποχωρεί από την ομάδα. Κρίμα γιατί είναι ένας παίκτης-πολυεργαλείο και με εμπειρία που μπορούσε να δώσει πολλές λύσεις μέσα στη χρονιά. Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε και πέρσι, επιστρέφοντας στην ομάδα μετά από λίγο καιρό από την πρώτη του θητεία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

1 σχόλια:

VardARIS είπε... 12 Αυγούστου 2016 στις 9:25 μ.μ.

Για τη μη ανανέωση του Κασναφέρη, προσωπικά συμφωνώ με Αναστόπουλο. Δεν έδειξε κάτι ο παίκτης πέρυσι στην Γ' Εθνική. Καμία σχέση με τον παλιό Κασναφέρη που γνωρίζαμε. Στα ελαφρυντικά του, το γεγονός ότι έπαιζε συνεχώς σε άλλες θέσεις, κυρίως αυτή του αμ. χαφ, και ποτέ στη φυσική του, δηλαδή δεξί μπακ, ή τουλάχιστον δεξί χαφ.

Με Μπούρμπο και Βουτσιά ελπίζω πως θα είμαστε μια χαρά...