Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Η πορεία του ΆΡΗ στον πρώτο γύρο 2015-2016

Καλησπέρα σε όλους. Ο πρώτος γύρος του μαρτυρίου (για δεύτερη σερί σεζόν) της Γ' εθνικής ολοκληρώθηκε για τον ΆΡΗ, και στο σημερινό άρθρο θα δούμε περιληπτικά την πορεία της.

Γενικά τα πάει αρκετά καλά η ομάδα, και πλέον υπάρχουν και άλλα ζητούμενα. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τον πρώτο γύρο για τον ΆΡΗ.



Γενικά

Η ομάδα στο τέλος του πρώτου γύρου είναι πρώτη με 10 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Νέστο Χρυσούπολης. Παρότι δεν έχει δείξει την ανωτερότητά της μέσω θεάματος, έχει καταφέρει να καθαρίσει όλα τα παιχνίδια πλην 2, με αποτέλεσμα να έχει ουσιαστικά καθαρίσει την άνοδο από τον πρώτο γύρο, κάτι που ήταν ζητούμενο από πέρσι το καλοκαίρι που όμως ποτέ δεν επετεύχθη, σε αντίθεση με φέτος.



Οι αγώνες

ΆΡΗΣ-Απόλλων Κρύας Βρύσης 2-0
Καβάλα-ΆΡΗΣ 1-2
ΆΡΗΣ-Ηρακλής Αμπελοκήπων 3-0
Εθνικός Αγιονερίου-ΆΡΗΣ 1-2
ΆΡΗΣ-ΑΠΕ Λαγκαδά 2-0
Νέστος-Χρυσούπολης-ΆΡΗΣ 1-1
ΆΡΗΣ-Απόλλων Καλαμαριάς 3-1
Κοζάνη-ΆΡΗΣ 0-1
FC Σέρρες-ΆΡΗΣ 2-3
ΆΡΗΣ-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-0
Εορδαϊκός-ΆΡΗΣ 1-2
ΆΡΗΣ-Καμπανιακός 2-1
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-ΆΡΗΣ 0-1
ΆΡΗΣ-Θύελλα Φιλώτα 4-1
Δόξα Δράμας-ΆΡΗΣ 1-0
ΆΡΗΣ-Έβρος Σουφλίου 5-0

Σύνολο: 16, 14-1-1, 36-10
Εντός έδρας: 8, 8-0-0, 24-3
Εκτός έδρας: 8, 6-1-1, 12-7



Συμπέρασμα

Όπως γράψαμε, παρότι δεν παίζει σπουδαία μπάλα, η ομάδα καταφέρνει και είναι πρώτη. Επίσης, έχω ξαναγράψει ότι τα φετινά παιχνίδια σε 2-3 χρόνια δεν θα (θέλει να) τα θυμάται κανένας, οπότε απλά πρέπει να τα καθαρίζουμε γρήγορα. Ο ΆΡΗΣ έχει πολλούς παίκτες επιπέδου και εμπειριών Σούπερλιγκ και είναι φανερά ανώτερη ομάδα από όλες τις υπόλοιπες. Οπότε, πλέον, το ζήτημα, εκτός από την γρηγορότερη δυνατή μαθηματική εξασφάλιση της πρωτιάς στον όμιλο και, συνεπώς, της ανόδου, είναι να χτιστεί και η ομάδα για τα επόμενα τουλάχιστον 2 χρόνια. Για τα περί ρόστερ και μεταγραφών θα τα πούμε σε άλλο άρθρο, καθώς έρχεται πολύ μεγάλη εβδομάδα στο μπάσκετ!!

1 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 23 Δεκεμβρίου 2015 στις 10:10 π.μ.

Το μονο που πιστευω οτι ολοι θα ηθελαν να δουν ειναι καλυτερη μπαλα ! Περισσοτερα πραγματα στο γηπεδο και θεαμα , γιατι το επιπεδο ειναι τετοιο που θα επρεπε να κανουμε πλακα σε ολα τα παιχνιδια.

απο την αλλη δεν υπαρχει και το κινητρο για να γινει κατι τετοιο απο την στιγμη που ολοι ξερουν οτι θα κερδισουμε ευκολα.

επομενως , οπως ειπε και ο αναστο , ας χτιστει η ομαδα για του χρονου , ας γινουν δοκιμες και προχωραμε !