Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΆΡΗΣ - Θύελλα Φιλώτα 4-1 Ξεμπούκωμα

Καλησπέρα σε όλους. Ο ΆΡΗΣ σήμερα πέτυχε για πρώτη φορά πάνω από 3 γκολ, αφού επικράτησε στο Κλεάνθης Βικελίδης επί της Θύελλας Φιλώτα με 4-1.

Τα γκολ πέτυχαν οι Τάτος, Κόκε, Ντούνης και Ιντζίδης, ενώ ο ΆΡΗΣ είχε προσωρινά ισοφαριστεί. Πάμε να δούμε αναλυτικά το ματς.



Ο αγώνας

Ο Αναστόπουλος ξεκίνησε με ένα πολύ επιθετικό σύστημα την ομάδα. Ο Τάτος έπαιξε δίπλα στον Ρόβα στα χαφ, ο Κόκε (πρώτη φορά βασικός) σαν 10άρι και ο Καπνίδης κορυφή, με Πόι και Ν'Λουντούλου στα πλάγια! Η 4άδα της άμυνας ήταν Γεωργιάδης-Σαμαράς-Ιντζίδης-Τσουμάνης, ενώ τερματοφύλακας για άλλη μια φορά ο Γιάννης Σιδεράκης.

Στο πρώτο 20λεπτο η κατοχή ήταν, χωρίς καμία υπερβολή, 90-10 υπέρ του ΆΡΗ! Ωστόσο, δεν μπόρεσε να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Την πρώτη φορά που το πέτυχε, άνοιξε το σκορ, στο 20' ακριβώς. Ένα γκολ που ανήκει 50% στον Κόκε (κουβάλησε μπάλα και έβγαλε εξαιρετική κάθετη στον Ν'Λουντούλου), 20% στον Ν'Λουντούλου (έδωσε την τελική πάσα) και 30% στον Τάτο (αμαρκάριστος στην περιοχή, τελείωσε ωραία τη φάση).

Στη συνέχεια, ο ΆΡΗΣ για κάποιο λόγο υποχώρησε και οι φιλοξενούμενοι αναθάρρησαν και πήραν μέτρα στο γήπεδο. Αφού έβγαλαν κάποιες ωραίες επιθέσεις και κέρδισαν κάποια κόρνερ, είχε φτάσει ξεκάθαρα η ώρα να ισοφαρίσουν, και το έκαναν στο 36' με εξαιρετική κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ. Ελάχιστα λεπτά πριν, ο Καπνίδης είχε χάσει δύο απανωτές καλές ευκαιρίες.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια ισόπαλες, στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ανέλαβε ο κορυφαίος παίκτης του ΆΡΗ μέχρι τότε. Ο μεγάλος Σέρχιο Κόκε, εκμεταλλεύτηκε το ότι του είχε στρωθεί η μπάλα και με πολύ ωραίο, ευθύβολο σουτ από μέση απόσταση, έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και έδωσε στον ΆΡΗ προβάδισμα 2-1 στο ημίχρονο.

Στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ντούνης που είχε μπει αλλαγή στην ανάπαυλα, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, έκανε το 3-1, μετά από εξαιρετική ενέργεια και σέντρα του Πόι, κλειδώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι. Ο ΆΡΗΣ συνέχισε να έχει τα ηνία του αγώνα, με αρκετές ευκαιρίες, και στο 70' ο Ιντζίδης, μετά από σέντρα του Τάτου, πέτυχε ένα φοβερό γκολ με πλάγιο ψαλιδάκι (δεύτερο συνεχόμενο γκολ του υψηλόσωμου αμυντικού) και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Στο τελευταίο 20λεπτο οι παίκτες του ΆΡΗ φανερά έκαναν αγγαρεία και περίμεναν να τελειώσει το παιχνίδι, ψάχνοντας απλά να συνεργαστούν ωραία για να πετύχουν κι άλλο γκολ, ενώ και η Θύελλα είχε μία καλή ευκαιρία την οποία απέκρουσε ο Σιδεράκης. Δεν άλλαξε τίποτα μέχρι το τέλος και το ματς τελείωσε με το 4-1.



Οι παίκτες

Σιδεράκης (6): Δε φέρει ευθύνη στο γκολ, γενικά ήταν καλός.
Σαμαράς (6): Σταθερός.
Ιντζίδης (7): Έχασε το μαρκάρισμα στο γκολ που δεχτήκαμε, ωστόσο ήταν άριστος αμυντικά και πέτυχε γκολάρα.
Γεωργιάδης (6): Με καλές και κακές στιγμές.
Τσουμάνης (6): Δε φάνηκε πολύ, αθόρυβη δουλειά.
Ρόβας (8): Καταπληκτικός!
Τάτος (7,5): Είχε γκολ, 2 ασίστ, πήρε πολλές προσπάθειες και ήταν για άλλη μια φορά κινητήριος μοχλός.
Ν'Λουντούλου (6): Τον σώζει η ασίστ στο πρώτο γκολ. Κατά τα άλλα, πολύ νωχελικός και με αρκετά λάθη.
Πόι (6,5): Στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ήταν πολύ κινητικός, είχε και μία ασίστ, όμως γενικότερα δε βοήθησε όσο μπορεί.
Κόκε (8,5): Και η λατρεία συνεχίζεται!!
Καπνίδης (5): Ένα τακουνάκι, 2 χαμένες ευκαιρίες και άσκοπο τρέξιμο.
Ντούνης (7): Σκόραρε για άλλη μια φορά και ήταν πολύ δραστήριος.
Βουτσιάς (6): Προσέδωσε ταχύτητα, ωστόσο είχε κακές σέντρες.
Κωνσταντινίδης (6): Πολύ τρέξιμο, δεν πήρε πάνω του τελικές προσπάθειες.



Συμπέρασμα

Άλλη μία νίκη, η 13η σε 14 παιχνίδια, και επιτέλους 4άρα. Παρότι τέτοια παιχνίδια, όπως ξαναείπαμε, σε λίγα χρόνια δε θα τα θυμάται κανένας, είναι καλό πού και πού να βάζει μπόλικα γκολ η ομάδα ώστε να επιβεβαιώνει την υπεροχή της. Έπαιξε και καλό ποδόσφαιρο, κατά διαστήματα. Η διαφορά αυξήθηκε κι άλλο, και την Τετάρτη παίζουμε το πιο σημαντικό ματς του πρώτου γύρου, μέσα στη Δόξα Δράμας!!




Υ.Γ.1 ΚΟΚΕΕΕΕΕ ΚΟΚΕΕΕΕΕΕ


Υ.Γ.2 Όσο περνάει ο καιρός ανεβαίνει στην εκτίμησή μου. Τι γκολάρα έβαλε!


Υ.Γ.3 Νίκο, είμαστε μαζί σου!!!


2 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 13 Δεκεμβρίου 2015 στις 8:46 μ.μ.

Εχω να δω πολυ καιρο αγωνα ποδοσφαιρου. Ενθαρυντικο η καλη αποδοση του Ροβα , που απο οσα διαβαζω εχει ανεβει παρα πολυ. Τις τελευταιες φορες που τον ειδα ηταν μετριος προς κακος.

Στα θετικα το γκολ του Κοκε και η εκταση της νικης φυσικα.

Την τεταρτη παμε στην Δραμα να βουλωσουμε στοματα , γιατι πολυ θαρος τους δωσαμε περσυ!

Vamos_G1 είπε... 13 Δεκεμβρίου 2015 στις 8:59 μ.μ.

"Κ η λατρεία συνεχίζεται"! Χεχεχε! Μπράβο στην ομάδα πάντως, προχωράμε!