Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Ρε μας δουλεύετε ?

Ο Φερνάντες αποχώρησε από τον Άρη , αφού δεν "άντεξε" την αβεβαιότητα σχετικά με την άνοδο της ομάδας.

Δεν θα σταθώ καθόλου στην παρουσία του παίκτη σε αυτόν τον 1 χρόνο αλλά θα αναφερθώ σε μερικά εύλογα ερωτήματα που δημιουργούνται μετά από τέτοιες αποχωρήσεις...



Πρώτον , τι θα πει δεν άντεξε ? Χειρότερη δικαιολογία δεν μπορεί να υπάρξει !! Έχει συμβόλαιο ή συμφωνητικό που να τον δεσμεύει με την ομάδα η όχι ? Μπορεί ο κάθε παίκτης να φύγει όποτε θέλει ? Ομάδα η καφενείο είμαστε ?

Βλέπω σε άρθρα για τον "επαγγελματία" Φερνάντες κλπ... Ποιος επαγγελματίας ρε ? Που φεύγει επειδή δεν αντέχει !!! Έσκαβες και κουράστηκες αγόρι μου ?Που τερμάτισες δεύτερος με το ζόρι σε όμιλο με 15 χωριά ? Που δεν μπόρεσες να εξασφαλίσεις την άνοδο απέναντι στο Αγιονέρι και την Δράμα ? Αν δεν αντέχεις εσύ 1 φορά Βάσκο , τότε εμείς δεν αντέχουμε 1000.... Αλλά εσύ είσαι ο επαγγελματίας βέβαια !!!!

Το σημαντικότερο ωστόσο στην περίπτωσή του , είναι για άλλη μια φορά η ανυπαρξία της διοίκησης (ναι , έχουμε και διοίκηση στο φετινό μπουρδέλο που λέγεται ομάδα!). Ο Καλαιτζίνιο αφήνει να φύγει ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας , ένας από τους ελάχιστους που θα μπορούσε να σταθεί στην Β εθνική και με τι δικαιολογία ? Επειδή ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ !! Ρε θα τρελαθούμε ρε !

Τα κωμικοτραγικά αυτά γεγονότα συνεχίζονται στον Άρη , όπως και χρόνια τώρα με τις "περήφανες αποδεσμεύσεις". 


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 6 Ιουνίου 2015 στις 7:27 μ.μ.

συμφωνω εν μερει...ομως για αυτο που δεν εχεις δικαιωμα να μιλας ειναι για τον καλαιτζιδη.ο ανθρωπος τα ολα πληρωμενα,παικτες,τιμ,προσωπικο,εκκαθαριση!!!ειναι τιμιος και δεν πηγε και εστησε ολα τα ματς οπως οι ακανεδες...αν και στην τελικη αυτο θα επρεπε να κανει.τελος παντων ο φερναντες στους τελευταιους αγωνες δεν επαιζε λογω του τραυματισμου του.ελπιζουμε να δικαιωθουμε και να γινουν μπαραζ η και να ανεβουμε απευθειας αν πεσουν οφη,νικη βολου και παναργειακος,κηφισια δεν δηλωσουν συμμετοχη στα μπαραζ.

Giorgos T. είπε... 7 Ιουνίου 2015 στις 3:08 μ.μ.

Ναι ο Καλαιτζιδης τα εχει ολα πληρωμενα. Αυτο δεν το αρνειται κανενας.

Εχει ωστοσο μεγαλη ευθυνη για την τεραστια αγωνιστικη αποτυχια του Αρη. Διελυσε την ομαδα το καλοκαιρι , με αποτελεσμα να παιζουμε με βασικους τον Ρενια , τον Σταυροπουλο και καθε πικραμενο που δεν κανει ουτε για την αλανα του χωριου.

Αποτελεσμα ? Διασυρμος απο τον Καμπανιακο και ισοπαλια ντροπη με τον Ηρακλη Ψαχνων.

Στην επιστροφη του συνεχισε τα...θαυματα , εφερε για προπονητη μια γλαστρα , χαθηκαν πολυτιμοι βαθμοι στην Δραμα και μετα "ανελαβε" προπονητης , χωρις να καταφερει να βγει πρωτος.

Με βαση αυτα εχω καθε δικαιωμα (αποψη μου) να τον κατηγορω για ολη την φετινη αγωνιστικη και οχι μονο καταντια της ομαδας μας.