Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Στην τελική ευθεία για τετράδα

Επιστρέφω και εγώ μετά από ένα μήνα στο μπλόγκ...

Στο σημερινό άρθρο θα δούμε συνοπτικά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό καθώς και τα σενάρια για τα πλειοφ.









Ο Άρης λοιπόν ηττήθηκε όπως ήταν αναμενόμενο. Ο Ολυμπιακός είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη και θα ήταν ένα μικρό θαύμα αν καταφέρναμε να κερδίσουμε.

Παρότι ο Άρης ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και πήρε διαφορά , οι φιλοξενούμενοι είχαν τις λύσεις και την ποιότητα των παικτών που "μίλησε" όταν χρειάστηκε και έτσι έφυγαν για άλλη μια φορά νικητές από την Θεσσαλονίκη.

Δυστυχώς η ομάδα μας δεν μπορεί να κοντράρει τους 2 μεγάλους της Αθήνας για παραπάνω από 20 λεπτά. Τα προβλήματα πολλά και οι αξιόπιστες λύσεις από τον πάγκο ελάχιστες. Με βάση όλα αυτά τα δεδομένα , η 4αδα θεωρείται ως τεράστιο επίτευγμα.

Η νίκη του συμπολίτη στην έδρα της ΑΕΚ (ναι , εκεί που χάσαμε με 13 πόντους διαφορά) είναι ένα δώρο που δεν πρέπει να πάει ανεκμετάλλευτο.  Με αυτή τη νίκη ο συμπολίτης κλείδωσε ουσιαστικά την 3η θέση και δίνει την ευκαιρία στον Άρη να βγει τέταρτος στην κανονική διάρκεια , που σημαίνει ένα καλό πλασάρισμα στα πλειοφ.

Καταλήξαμε λοιπόν , όπως και πέρσι , να παίζεται μια ολόκληρη χρονιά σε ένα παιχνίδι. Με νίκη στο Ρέθυμνο , ο Άρης θα βγει τέταρτος ανεξάρτητα από το τι θα κάνει η ΆΕΚ στην Δράμα με τον ΚΑΟΔ. Σε αντίθετη περίπτωση , η ΆΕΚ κερδίζει στην ισοβαθμία και θα βγει αυτή 4η ,αφήνοντας τον Άρη 5ο.

** Για τον Λάσκαρη και για την επένδυση στο μπάσκετ θα μιλήσουμε κάποια άλλη στιγμή. Είναι ανώφελο να κάνουμε υποθέσεις αν δεν βγει ο ίδιος να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του...

0 σχόλια: