Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Άρης - Πανσερραικός 1-0 , απότομη στάση για το "τρένο" των Σερρών

Εύκολη νίκη , απέναντι σε μια από τις χειρότερες ομάδες που έχουν περάσει φέτος από το Χαριλάου , πέτυχε ο Άρης που βρίσκεται πλέον 1 βαθμό μακριά από την κορυφή.

Στο γήπεδο υπήρχε μόνο μια ομάδα , αφού η ...Μπαρτσελόνα των Σερρών δεν πέρασε το κέντρο και δεν έκανε ούτε μισή τελική προσπάθεια. Ήρωας ο τερματοφύλακας Ανδρούτσος που έσωσε την ομάδα του από τον διασυρμό....

Πάμε να δούμε αναλυτικά τον αγώνα :



Ο αγώνας 


Με τον Γεωργιάδη και τον Σουνά να επιστρέφουν , ο Καλαιτζίδης επέλεξε την γνωστή ενδεκάδα και δικαιώθηκε απόλυτα για τις επιλογές του.


Με την συμπαράσταση 15.000 θεατών που έδωσαν (για άλλη μια φορά) δυναμικά το παρών , ο Άρης ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι. Οι πρώτες ευκαιρίες έγιναν στο 11ο και 13ο λεπτό , ενώ αργότερα ο Καλογέρης άγγιξε το γκολ στο 19. Από το  20 και μετά ο Άρης ανέβασε την απόδοσή του και πίεσε σε όλο το γήπεδο τους φιλοξενούμενους. Μερικές λάθος πάσες , μερικά φάουλ και οι θεαματικές πτώσεις και τραυματισμοί των παικτών του Πανσερραικού  σταματούσαν την ροή του παιχνιδιού.


Στο πρώτο ημίχρονο , το παιχνίδι διακόπηκε 7 φορές για "τραυματισμό" , αφού ήταν ο μόνος τρόπος να μείνει ο Άρης μακριά από τη εστία του Ανδρούτσου. Φυσικά στο δεύτερο ημίχρονο όλα άλλαξαν. Ο Άρης κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και κέρδισε όλες τις προσωπικές  μονομαχίες. Καλογέρης και Σανιά έκαναν ότι ήθελαν στο κέντρο και συνέβαλαν τα μέγιστα στην εύκολη επικράτηση του Άρη. Το γκολ του Γκόλια στο 49 έβαλε φωτιά στο γήπεδο , για συνεχιστεί μετά από λίγο ο επιθετικός μονόλογος του Άρη.


Στο 66 ο Ολίσε αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα  , την οποία θα έπρεπε να αντικρίσει πολύ νωρίτερα μετά από σκληρά μαρκαρίσματα που έκανε. Στην συνέχεια Σουνάς , Νλουντούλου και Πόι δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι , τις ελάχιστες φορές που πέρασαν  το κέντρο , δεν μπόρεσαν να απειλήσουν με το παιχνίδι να τελειώνει  με το πλασματικό 1-0.


Κριτική των παικτών 


Φυσέκης (6) : Θεατής σε όλη την διάρκεια του αγώνα...

Γεωργιάδης (7) : Πολύ τρέξιμο , δύναμη και φυσικά ο απαραίτητος τσαμπουκάς. Άριστος αμυντικά και πολύ καλός επιθετικά.

Σαμαράς (7) : Ήταν παρών σε πολλές ευκαιρίες του Άρη , δυνατός στα στημένα και πραγματικός βράχος στην άμυνα.

Γκόλιας (8) : Πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ , που θα ταίριαζε σε επιθετικό.

Λιόνης (6) : Δεν απέφυγε τα λάθη , ήταν μέτριος σε σχέση με τους συμπαίκτες του.

Σουνάς (6) : Βοήθησε πολύ στο κέντρο , τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Εκτέλεσε όλα σχεδόν τα στημένα που κατέληξαν σε ευκαιρίες για γκολ.

Καλογέρης (7) : Μαζί με τον Σανιά είχε τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής. Κέρδισε όλες τις προσωπικές του μονομαχίες και ήταν πάντα εκεί που τον χρειάζονταν οι συμπαίκτες του.

Σανιά (7) : Η καλύτερή του εμφάνιση ! Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο , ήταν παντού και είχε συμμετοχή σε όλες τις φάσεις.

Νλουντούλου (7) : Πολύ καλός και ουσιαστικός ο γάλλος , αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνου για την αντίπαλη άμυνα.

Καπνίδης (6) : Η αλήθεια είναι ότι τον περίμενα καλύτερο στο συγκεκριμένο παιχνίδι , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υστέρησε.

Πόι (7) : Κινήθηκε τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στα δεξιά και έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο.

Συμπέρασμα


Ο Πανσερραικός ήταν η χειρότερη ίσως ομάδα που πέρασε από αυτό το γήπεδο και σίγουρα η μόνη ομάδα που δεν κατέγραψε ούτε τελική στο παιχνίδι. Ούτε το θέατρο ούτε η κάκιστη διαιτησία μπόρεσε να τους σώσει από την ήττα , που ήταν φυσικό επακόλουθο της άθλιας εμφάνισής τους.

Το παιχνίδι αυτό απέδειξε ότι μόνο μια ομάδα αξίζει την άνοδο και ότι συζητήσεις για ντέρμπι και συγκρίσεις μεταξύ των 2 ομάδων δεν μπορούν να υπάρξουν. Στον αγωνιστικό χώρο είδαμε μια ομάδα και ένα χωριό το οποίο γλύτωσε την συντριβή. Οι δηλώσεις του προπονητή τους μπορούν να χαρακτηριστούν ως αστείες και δείχνουν άτομο που έχει πρόβλημα...

Παραπάνω δεν χρειάζεται να πούμε , κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι !

4 σχόλια:

Vamos_G1 είπε... 6 Απριλίου 2015 στις 9:11 μ.μ.

Το πουλέν μου ο Γκόλιας συνεχίζει να με δικαιώνει με τις εμφανίσεις του! Συνεχίζουμε παιδιά. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο.

Giorgos T. είπε... 7 Απριλίου 2015 στις 2:16 μ.μ.

Πολύ καλός ο Γκόλιας. Βρήκε γρήγορα ρυθμό μετα τον τραυματισμο του.

Ανώνυμος είπε... 7 Απριλίου 2015 στις 2:41 μ.μ.

Ο τερματοφύλακας των Σερρών είναι και οπαδός του Άρη. Ίσως να κινηθούμε για αυτόν αλλά εδώ που τα λέμε θα έχουμε τον Φυσέκη αναπληρωματικό αν ανεβούμε και είναι και κοντός αρκετά για τέρματοφύλακας ο Ανδρούτσος.

Πολύ καλός ο Νλουντούλου ο Σουνάς και φυσικά οι 2 αμυντικοί...

Μετά από καιρό επέστρεψε η αισιοδοξία..

υγ. δεν πηγε στην συνεντευξη.τυπου ο βασιλάκης αλλα ούτε και ο καλαιτζίδης πάει...τι φωναζουμε;;; και προσωπικα δεν πιστευω οτι οι σερρες ενοουονται απο την διαιτησια η ποσο μαλλον τους δινουν παιχνιδια οι αντιπαλοι! αυτα ειναι δικαιολογιες απο τα μμε μας!

Ανώνυμος είπε... 7 Απριλίου 2015 στις 11:16 μ.μ.

Ο Σανιά επίσης πολύ υψηλή βαθμολογία...Μόνο σε 20 λεπτά έκανε κάτι..Άμα δεν λεγόταν σανιά και δεν ήταν ξένος θα ήμασταν όλοι πιο αυστηροί..

Και επίσης ο Γεωργιάδης επιθετικά ανύπαρκτος...Μόνο σέντρες προπονήση για τον γκολκίπερ...Αυτός και ο Τοροσίδης..