Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Τα δεδομένα για Νέτο

Ο Ντάρσι Νέτο δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τον Άρη. Δέθηκε γρήγορα με την ομάδα , αγαπήθηκε από τους οπαδούς και για χρόνια αποτελούσε τον βασικό δεξιό μας αμυντικό.Παραπάνω πληροφορίες δεν χρειάζονται , αφού όλοι ξέρουμε καλά για τι είναι ικανός ο Βραζιλιάνος αμυντικός.

Τον τελευταίο καιρό , αφού δήλωσε πολλές φορές ότι θα ήθελε να επιστρέψει , προπονείται  με την ομάδα για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση. Υπάρχει όμως περίπτωση να τον δούμε ξανά στα κιτρινόμαυρα ?



Καταρχάς , παρότι δεν υπήρξε επίσημη τοποθέτηση , η απόκτησή του το καλοκαίρι ως μεταγραφή παρουσίασε πολλές δυσκολίες. Δεν αναφέρομαι στις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη (άλλωστε ο ίδιος είπε ότι τα λεφτά δεν είναι προτεραιότητα) , αλλά στο ότι ο Νέτο δεν θα είχε δικαίωμα συμμετοχής μέχρι τον Ιανουάριο. Σε αυτά να προσθέσουμε ότι δεν προέρχεται και από καλές χρονιές , με αρκετά διαστήματα "απραξίας".

Θα ήταν λοιπόν "ασύμφορο" οικονομικά και αγωνιστικά για την ομάδα να του προσφέρει συμβόλαιο την δεδομένη στιγμή , όσο και αν θα εμείς θα θέλαμε να τον δούμε ξανά στα κιτρινόμαυρα.

Ο Νέτο τελικά έμεινε χωρίς ομάδα και επέλεξε να μείνει στην Θεσσαλονίκη για να προπονείται με τον Άρη.Με αυτό το τρόπο θέλει να μείνει σε καλή αγωνιστική κατάσταση αλλά και να κερδίσει ίσως μια θέση στο ρόστερ της ομάδας.

Εδώ λοιπόν ξεκινάνε τα...σενάρια που τον θέλουν να υπογράφει συμβόλαιο τον Ιανουάριο. Όσο μάλιστα ο Νέτο συνεχίζει να προπονείται με την ομάδα , τόσο θα φουντώνουν τα σενάρια αυτά. Και υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι :

1)Ο Νέτο είχε προτάσεις από Ευρώπη και από...Ελλάδα πλευρά , αλλά επέλεξε να μην τις δεχτεί. Κάτι για Λεβαδειακό και Πλατανιά είχε ακουστεί , αλλά δεν προχώρησε η υπόθεση.

2)Το ότι θέλησε να προπονηθεί με τον Άρη ,ενώ θα μπορούσε να το κάνει με ομάδες τόσο της πατρίδας του όσο και άλλες ,δείχνει πολλά.

3)Αφού δέχτηκε ο Καλαιτζίδης να τον αφήσει να προπονείται με την ομάδα , σημαίνει ότι δεν είναι απόλυτα αρνητικός στην περίπτωσή του , όπως με άλλους παίκτες που απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Συμπέρασμα

Είναι σίγουρο πως η περίπτωση του Νέτο θα μας απασχολήσει ξανά τους επόμενους μήνες.Η αξία του είναι δεδομένη και παρά την ηλικία του είναι βέβαιο πως  μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά στην φετινή προσπάθεια της ομάδας!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 5 Οκτωβρίου 2014 στις 10:10 μ.μ.

Tον θέλουμε μας θέλει γιατί δεν ανταμώνουμε;

Giorgos T. είπε... 6 Οκτωβρίου 2014 στις 11:10 π.μ.

Λιγο υπομονη και πιστευω θα ξεκαθαρισει το θεμα...

Ολοι θελουμε να τον δουμε ξανα στα κιτρινα !

Giorgos T. είπε... 6 Οκτωβρίου 2014 στις 1:34 μ.μ.

1 μερα μετα , υπαρχει αντιστοιχο αρθρο στο pressaris

Giorgos T. είπε... 6 Οκτωβρίου 2014 στις 1:35 μ.μ.

http://www.pressaris.gr/o-n%CE%AD%CF%84%CE%BF-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%88%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC