Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Απόχωρηση Καλαϊτζίδη... Ο απολογισμός

Καλησπέρα σε όλους. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης αποτελεί από χθες παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΆΡΗ.

Στο σημερινό άρθρο θα αναλύσουμε την παρουσία του 57χρονου προπονητή στην ομάδα μας, αλλά και την επόμενη ημέρα στον μεγάλο σύλλογο.




Ο Καλαϊτζίδης επιλέχθηκε από τη διοίκηση Στεφανίδη και στηρίχθηκε από τον Γιώργο Γαλανό. Και ο ίδιος επέλεξε να συνεχίσει στην ομάδα παρά την εθελούσια πτώση στη Γ' εθνική.


Με τις όποιες συνθήκες, προσπάθησε να χτίσει στην ομάδα το καλοκαίρι. Στη διάρκεια της προετοιμασίας στο Πράβετς, ο Καλαϊτζίδης έχτισε την ομάδα για τη Β' εθνική, έχοντας στη διάθεσή του 16 παίκτες, εκ των οποίων οι 3 τερματοφύλακες και 5 έφηβοι.

Όσον αφορά τις μεταγραφές, μπορείτε βέβαια να διαβάσετε αναλυτικά ΕΔΩ. Γενικά έκανε κάποιες καλές κινήσεις, ειδικά προς το τέλος, ωστόσο άφησε το ρόστερ με κάποια μεγάλα κενά (σέντερ φορ, αμυντικά χαφ, στόπερ, 1 δεξί μπακ), ενώ και η απόρριψη προτεινόμενων και η αποδέσμευση ήδη υπάρχοντων παικτών που σίγουρα θα μπορούσαν να βοηθήσουν είναι και αυτό μεγάλο αρνητικό.

Παρατηρήσαμε και στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι κάποιες εμμονές. Για παράδειγμα, είναι φανερό ότι το σύστημα που θέλει να παίξει (4-4-2) δεν ταιριάζει στο ρόστερ, ενώ έβαλε και πολλούς παίκτες σε θέσεις που δε γνώριζαν (Ρένια φορ, Σουνάς αμ. χαφ, κλπ.).

Για το παιχνίδι της ομάδας, είδαμε πολλά καλά στοιχεία. Πάθος στο παιχνίδι, είδαμε κατά διαστήματα εξαιρετική ανάπτυξη και passing game, ειδικά στα παιχνίδια με Καστοριά και Αγιονέρι.

Ωστόσο, υπήρξαν και πολλά αρνητικά. Κακή άμυνα (χαρακτηριστικό το ότι δεχθήκαμε γκολ σε όλα τα παιχνίδια εκτός του χθεσινού!), μεγάλο πρόβλημα στο εύκολο γκολ και πολλά κενά διαστήματα στο παιχνίδι. Να προσθέσουμε και ότι έπρεπε να περάσει το 80' σε κάποια ματς για να αποφασίσουμε να φορτσάρουμε, να σκοράρουμε και να πάρουμε το παιχνίδι.

Φυσικά να καταγραφεί ότι με Καλαϊτζίδη ο ΆΡΗΣ υπέστη τη μεγαλύτερη ξεφτίλα στην ιστορία του, αφού ηττήθηκε 3-0 από κάποιον Καμπανιακό...

Τώρα, πάμε στο ηθικό κομμάτι και ξεκινάμε από τα θετικά. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των παικτών, είναι ένας άνθρωπος πολύ καλός και κοντά στους παίκτες του, ενώ φάνηκε ότι πωρώθηκε με τη δουλειά του στον ΆΡΗ.

Ωστόσο, είναι 2 σημεία που θα στιγματίσουν αρνητικά την ηθική του πλευρά. Πρώτον, οι συνεχόμενες παραιτήσεις-επιστροφές, τόσο με τη διοίκηση Σκόρδα, όσο και με τη συμφωνία με Γόγολο. Ποτέ δε φάνηκε ότι θα στεριώσει. Επίσης, αν ισχύει το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Κυμπριχτσή, και ότι του επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο, τότε πραγματικά δεν ξέρω τι να πω...




ΑΡΗ ΘΥΜΙΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

5 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 20 Οκτωβρίου 2014 στις 6:13 μ.μ.

Να φυγει γιατι δεν μας τα λεει καλα ο κυριος...
αλλα τα εχει κανει πλακακια με τον ΑΣ για να φερει τον αδερφο του να κανει τον προεδρο!! Να γινει ο Αρης οικογενειακη επιχειρηση...

Ανώνυμος είπε... 20 Οκτωβρίου 2014 στις 11:59 μ.μ.

Να φυγει αλλα λενε ψεμματα για να φυγει πιο ευκολα..ακου εκει μαχαιρια και ιστοριες....ο καλαιτζιδης επρεπε να τον διωξει ο αλλος ο γαλανος οταν πρωτομαλωσαν μεσα σεπτεμβρη..αφου το γυαλι φανηκε οτι ειχε ραγισε...και στο παλε στις 2 ακρες καθοντουσαν..

Ανώνυμος είπε... 21 Οκτωβρίου 2014 στις 12:01 π.μ.

η ομαδα οσο περνα ο καιρος βελτιωνεται παντως..με αμπελοκηπους ηταν μαγικη εικονα...πρεπει να μεινει απο την σιγμη που εκανε προετοιμασια με την ομαδα και τα παει καλα με τους παικτες..οι τελευταιοι θα ξενερωσουν εντελως...καθε εβδομαδα 1 ταραχη πανω που πανε να βρισκουν τον δρομο τους καθε φορα τα πραγματα..

Ανώνυμος είπε... 21 Οκτωβρίου 2014 στις 8:59 μ.μ.

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΣΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΣ: ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ....Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ........

Ανώνυμος είπε... 22 Οκτωβρίου 2014 στις 10:06 μ.μ.

Από τη στάση του κυρίου Καλαιτζίδη εγώ καταλαβαίνω ότι ο σκοπός του είναι να γίνει αφεντικό του ΑΡΗ. Ας σκεφτούν εκεί στον ΑΣ πολύ καλά πριν αποφασίσουν!!!