Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Στα πολιτικά δικαστήρια ο Παναγόπουλος !

Μετά την πρόσφατη αποτυχημένη τους προσπάθεια στην ΕΠΟ , ο εκπρόσωπος των Αραβίδη , Παπαζαχαρία και Παπαστεριανού θα προσφύγει και στα πολιτικά δικαστήρια για να δικαιωθούν οι πελάτες του !
 









Είναι ο ίδιος που πριν λίγα χρόνια μιλούσε περί αυτοδιοίκητου και πως δεν πρέπει ποτέ οι υποθέσεις να φτάνουν στα πολιτικά δικαστήρια....

Είναι ο ίδιος που στάθηκε απέναντι στον Άρη όταν προσπαθούσαμε να μπούμε στο άρθρο 99 και ζητούσε τον υποβιβασμό στην Β εθνική. Και τώρα φυσικά που το πήρανε χαμπάρι ότι δεν πρόκειται να πάρουν ούτε τάληρο από τον ΆΡΗ , θέλουν να παίξει στην Β ώστε να πληρωθούν !

Με λίγα λόγια : Τρείς πάικτες απαιτούν από τον μεγαλύτερο σύλλογο της Μακεδονίας να παίξει στην Β εθνική προς όφελος τους ! Λες και ο ΆΡΗΣ είναι τσιφλίκι τους και θα υπάρχει μόνο για τους πληρώνει !

 

Ε λοιπόν τώρα είναι αργά ! Τα τελευταία 2 χρόνια υπήρχε και η διάθεση και η θέληση η ομάδα να πληρώσει το χρέος της , για αυτό και έγιναν προσπάθειες για το άρθρο 99. Εφόσον κύριοι σταθήκατε απέναντι σε αυτή την προσπάθεια , όπως και πολλοί άλλοι , είσαστε άξιοι της μοίρας σας ! Ούτε δεκάρα δεν θα πάρετε ! Έτσι απλά....

**Το καμπανάκι για όλους αυτούς τους παίκτες-χρυσοθύρες , χτύπησε εδώ και καιρό αλλά κανένας τους δεν το άκουσε. 

** Έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι οι πράξεις αυτές συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών θα έχουν...πισογύρισμα και στο τέλος θα χάσουν τα λεφτά τους! 

(Αυτό που φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνει κανένας παίκτης είναι ότι με τον ρυθμό που αυξάνονται τα χρέη της ομάδας , το πιθανότερο είναι να πέσουμε στην Γ εθνική και να μπούμε σε καθεστώς εκκαθάρισης. Με απλά λόγια όλοι σχεδόν θα χάσουν με μαθηματική βεβαιότητα τα λεφτά τους είτε αυτά είναι 1000 ευρώ , είτε 100.000 !

Επομένως ποιος ο λόγος να βάλεις το μαχαίρι στον λαιμό μιας ομάδας που δεν έχει πλέον τίποτα να δώσει (και να χάσει) ? )

0 σχόλια: