Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Πανελευσινιακός-Άρης 70-78

Καλησπέρα σε όλους. Για να μην παραμελούμε και ένα τμήμα του συλλόγου που φέτος μάλλον θα μας προσφέρει αρκετές χαρές, παρόλο που οι περισσότεροι από τους αρθρογράφους (εκτός του ρεντ), ειδικά εγώ, δεν σκαμπάζουμε και πολλά από μπάσκετ, θα γράφουμε για την καλαθόσφαιρα.

Στο πρώτο ματς, λοιπόν, για το φετινό πρωτάθλημα της Α1, ο ΆΡΗΣ κέρδισε στην Ελευσίνα 70-78. Πάμε να δούμε τι έγινε στο παιχνίδι.


Το πρώτο ημίχρονο ήταν εφιαλτικό για την ομάδα μας. Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά, ο Πανελευσινιακός ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ, με το σκορ ημιχρόνου να ανέρχεται στο 42-40, αφού προς το τέλος είχαμε κάποιες καλές αναλαμπές.

Στην 3η περίοδο οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη μπήκαν αποφασιστικά και με απίθανη αυστοχία αλλά και πολύ καλή άμυνα μπήκαν μπροστά στο σκορ με το σκορ της 3ης περιόδου να είναι 54-65. Συνεχίστηκε η αρκετά καλή άμυνα αλλά και κάποια αποφασιστικά καλάθια που πρόσφεραν ανάσες και ο δείκτης της διαφοράς παρέμεινε ασφαλής και έτσι οδηγήθηκαμε στο τελικό 70-78.

Όσον αφορά την ατομική επίδοση, εξαιρετικοί ήταν οι Τόμας και Βεζένκοφ, οι οποίοι πέτυχαν 18 και 19 πόντους αντίστοιχα, ωστόσο ο πιο σημαντικός παίκτης της ομάδας μας ήταν ο Σπύρος Μούρτος, αφού πέτυχε 12 πόντους και είχε και 10 ριμπάουντ! Σταθερός ο Ριντ, αθόρυβος αλλά άστοχος ο Πάσαλιτς, σε ρηχά νερά οι ψηλοί Νέιμικ και Σίμτσακ.

Επόμενο παιχνίδι στο Nick Galis Hall με τον αιώνιο αντίπαλο και συμπολίτη μας! Η ομάδα θα παραταχθεί χωρίς τον Τόμας λόγω θλάσης (γνωστή η κωλοφαρδία των διπλανών). Το γήπεδο θα πρέπει να βράζει και ο ΆΡΗΣ να ξεσκίσει τους συμπολίτες!

3 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 14 Οκτωβρίου 2014 στις 2:59 μ.μ.

Μεγαλο πληγμα η απουσια του Τομας , αλλα πιστευω οτι οπως και περσι με τον Αθηναιου , θα βγουνε αλλοι παικτες μας μπροστα για να καλυψουν το κενο πχ ο Γκικας η ο Μουρτος.

Ανώνυμος είπε... 14 Οκτωβρίου 2014 στις 3:57 μ.μ.

Θα κανούμε μεταγραφή για 1 μήνα λένε..

Vamos_G1 είπε... 14 Οκτωβρίου 2014 στις 7:36 μ.μ.

Έγινε ήδη η κίνηση ενίσχυσης από την διοίκηση!