Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Μόνο ο λαός...

Ξεκίνησε  η προετοιμασία για τον αγώνα με τον συμπολίτη , ο σύλλογος κλείνει σε 1 μήνα περίπου 100 χρόνια ιστορίας και παρόλα αυτά βαδίζουμε προς την καταστροφή !

Μετά το παιχνίδι-σφαγή με τον Πλατανιά , το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει απαξιωθεί και παραμεληθεί.




Τι και αν κάνει δηλώσεις ο Σκόρδας , η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο... Δύο εβδομάδες τώρα ασχολούμαστε μόνο με τα διοικητικά και τις συνελεύσεις. Το αγωνιστικό έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα και νομίζω και οι παίκτες το πήραν χαμπάρι ότι η παρτίδα δεν σώζεται... Ο προπονητής δεν κατάφερε να κάνει κάτι παραπάνω από τους προκατόχους του και ήδη άρχισαν τα σενάρια απομάκρυνσης.

Από τη διοίκηση , δεν περιμένω πλέον τίποτα. Μόνο ο λαός είναι σταθερός στην ομάδα μας. Μόνο ο λαός ήταν , είναι και ΠΡΕΠΕΙ να είναι συνέχεια δίπλα στην ομάδα!

Διαβάζω τώρα ότι σκέφτονται οι οργανωμένοι να κάνουν αποχή από το γήπεδο. Ρε είναι δυνατόν? Στο γήπεδο πηγαίνετε δηλαδή γιατί στηρίζετε τον πρόεδρο?  Και το πανό που βλέπουμε φέτος ''Αρη παίξε για τον λαό σου'' τι νόημα έχει? Ελπίζω αυτά τα ''σενάρια'' να μην εφαρμοστούν. 

Γιατί το χειρότερο που μπορεί να συμβεί αυτή τη στιγμή είναι να μπούνε οι παίκτες την Κυριακή στο γήπεδο και να το δούνε άδειο. Το ζητούμενο είναι την Κυριακή το γήπεδο να βράζει ! Να μην χωράμε , να μην κουνιόμαστε , να μην αναπνέουμε. Αφήνουμε στην άκρη της γκρίνιες , την απογοήτευση , τα προβλήματα μας και πηγαίνουμε όλοι στο γήπεδο να στηρίξουμε την ομάδα μας.

Γιατί ο Άρης είναι ΙΔΕΑ και όσο και αν κάποιοι θέλουν να την καταστρέψουν , θα μας βρίσκουν πάντα μπροστά τους !

**Αν νομίζουν οι οπαδοί μιας συγκεκριμένης ομαδούλας , ότι ένας νέος Κάκος θα τους επιτρέψει να κάνουν τα...δικά τους , είναι πολύ γελασμένοι.

3 σχόλια:

VardARIS είπε... 12 Μαρτίου 2014 στις 2:52 μ.μ.

Δεν μπήκαμε καν στον κόπο να σχολιάσουμε το φιάσκο - συνέντευξη τύπου του σκόρδα. Τι να σχολιάσει κανείς? Όπως λέει και η παροιμία: εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ... χτενίζεται.

Ξεκίνησε μιλώντας για ενότητα, αλλά μετά συνέχισε αναλύοντας τα λάθη των προκατόχων, ενώ κατέληξε λέγοντας ότι θα μοιράσει αγωγές...

Προτείνω να βγάλουμε ένα πανό που να λέει: Η δικομανία σου τελειωμό δεν έχει...

Χαρακτήρισε το ντέρμπι το σημαντικότερο των 100 χρόνων του Άρη. Προσωπικά θεωρώ ότι μεγαλύτερη αξία είχαν τα ματς με Βέροια ή με Λεβαδειακό εκτός, ακόμη και με Όφη εντός.

Τέλος πάντων, τσάμπα χάνω τον χρόνο μου σχολιάζοντας τον συγκεκριμένο. Ελπίζω να αποτελέσει σύντομα παρελθόν από την καρέκλα του προέδρου της ΠΑΕ και να περάσει στο χρονοντούλαπο της μαύρης ιστορίας. Κατόρθωσε να γράψει άλλη μια μαύρη σελίδα...

VardARIS είπε... 12 Μαρτίου 2014 στις 3:03 μ.μ.

Γιώργο όσο για αυτό που έγραψες για τον S3, τελικά δεν ισχύει. Θα δώσουν κανονικά το παρόν.

Προσωπικά θα προτιμούσα να μην έδιναν το παρόν. Γενικότερα να μην δώσουν το παρόν όσοι είναι θερμόαιμοι ώστε να μην πέσουν στην παγίδα που έχει στηθεί. Θα υπάρχει ρεκόρ στις διμοιρίες των ΜΑΤ, που ξέρουμε πως λειτουργούν, ενώ θα υπάρχουν και Εισαγγελείς και Φαρισαίοι.

Από ένα τέτοιο παιχνίδι μαυρίστηκε το ποινικό μητρώο ενός φίλου μου που ενώ περπατούσε κάποιος Μ@λ@κ@ς πέταξε από πίσω μια πέτρα και έσπασε μια στάση. Οι μπάτσοι προκειμένου να πιάσουν ένα εξιλαστήριο θύμα βρήκαν τον πρώτο που περνούσε από μπροστά. Και άντε απέδειξε εσύ ότι δεν ήσουν αυτός που την έσπασε. Η μαρτυρία του αστυνομικού μετράει διπλή...

Όσοι θα πάνε στο γήπεδο να έχουν τα μυαλά στο κεφάλι τους. Ο Άρης μας δε θα αφανιστεί εξαιτίας από κάποια λαμόγια. Το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο, δεν χρειάζεται να διαλυθούν ορισμένες οικογένειες για μερικούς αλήτες.

Giorgos T. είπε... 13 Μαρτίου 2014 στις 12:14 π.μ.

το αποτελεσμα ειναι ΑΣΟΣ !

σε αντιθετη περιπτωση , φοβαμαι οτι θα γινουν φασαριες...